• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

kafamçokkarıştıherşeyi göze alıp bidaha deneyecem inş bu sefer tamammen halladerim dün yarım kaldı uyuşuklugu cabuk geçtiği için kafamçokkarıştı

arkadaslar ben bu kremi bulamıyorum genel depoda yok diyorlar bu nasıl iş anlamadım? Bursa'da alabilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?benneyaptımki

slm kızlar konuyu yeni gördüm inanılmaz bişey bu o zaman ya bu arada bebeğim var emziriyorum sakıncası olurmu ki

yahu kızlar bir şey sorcam ama ne olur erkek banı falan atmayın vallahi bayanımm :S:S
ben genital bölgemi hiç ağdayla falan almadım tüy dökücü kremle kısaltıyodum
ya ağdadan önce kıllar uzun olmaz mı nası yediriyosunuz kremi ?? lütfen bi anlatın kılların üstünü ıslamaz mı sadece :?? valla bayanım
parası neyse veririm valla acımıyosa kızlaarr yardımcı olun annemle ben temizlik hastasıyızdır birazcık ve lazer için para biriktiriyodum ben işe yarıyosa bundan alıyımm ????????????????????????????????????

arkadaşlar şimdi nette denk geldim
AVON
SKİN SO SOFT
AĞDA ÖNCESİ
LOKAL ANESTEZİ SPREYİ
117279930wk4.jpg

bir de bu markası var
113043740ii8.th.jpg

kullanımı: ağda öncesi bölgeye sıkıp 2-3 dakika bekliyorsunuz..

ben emladan çok memnun kaldım ama bilmiyorum yukarıdaki ürünleri kullanan varmı,kullanımı daha pratik sonuçta..gerçi yabancı forumlarda kullananlar hiç de memnun kalmamış ama hani aranızda kullanan varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim..

bunları kullananız varmı
cidden merak ettim:kahve:

valla ben de her bölgeme kullandım, hiç bir sakıncası olmadı kremin ama hiç acımıyor diye bişi de yok..

Arkadaşlar ben bu emla denilen kremi ssk'dan aldim. Eve yakin sağlik ocağina gittim ve yazdirdim ne için kullanilacak diye sorduğunda arkadaşima lağzim bilmiyorum dedim :d aklima başka bişey gelmedi napiyim:d zaten doktorda çok üstelemedi hemen yazdi ama dikkatli kullanilmasi gereken bir krem haberiniz olsun dedi o kadar..
Eczaneden aldim ve 4-5 ytl ödedim bikini bölgesine ilk ağda yaptiğimda kullandim fakat hiçbişey olmadi nasil kullanildiğini yazarsaniz sevinirim
şimdiden teşekkürler...

bende eczaneden aldım emlayı.ilk 1 tüp özel bölge için kullandımkullandım 45 dakika bekledim.yedirdim kremi.Acımda hiç bi azalma olmadı:( sonraki kullanışımda yedirmedim ve yine 1 tüp kullandım.yine bi azalma olmadı:( çok mutsuzum bu krem bende bi işe yaramıycak mı.çok heveslenmiştim acısız olmasına. benimle aynı durumda olan var mı acaba?

acaba yukardaki ürünleri denesemmi. çok narin bi cildim var ne sürsem yara oluo. korkuyorum herşeyi sürmeye:)

Arkadaşlar ilk denemede bende de bi işe yaramamıştı ama kullanmayı bilmiyormuşum.
Kremi yedirmeden sürün,yani tabaka halinde kalsın ve sonra üzerini streç filmle sarın.Ben böyle sonuca ulaştım..

ya kızlar ben cesaret edemiyorum.. bugün gidip alıcam ama kararsızım hala... sonradan bir prüz yaratmasın ya... offffffffffffffffffffff.

Arkadaşlar geçenlerde ben bu kremi kullandım....Harika bişeydi....Hiç bu kadar rahat bi ağda yapmamıştım....Üstelik yıllardır jilet kullanmama rağmen....Ben iki tüp kullandım...İlkini iyice yedirdim ikincisini üstüne kalın bişekilde sürdüm...Daha sonra sera ile kapattım ve 1,5 saat bekledim...Başlarda azıcık acıdı ama sonrası mükemmell..Bu arada sağlık ocağına yazdırdım.DR bayandı ne için dedi ağda için istediğmi söyledim...İşe yarıyormu diye güldü...Dikkatli kullanmamı tavsiye etti.

Back