• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

emlayı alamadım ama anestol ü denedim. olmadı. boşuna uğraştım. şimdi de emlayı almaya korkuyorum. etki eder mi etmez mi 71 sayfayı da okudum ama herkes aynı fikirde değil. çok garip yani anestezi kremi ama herkeste işe yaramıyo az bi para da değil. ne yapacağıma karar veremedim yani. ama şunu anladım ki adet olmadan 1 hafta içinde ağda yapıldığında acı çok az oluyo. 20dkkada tüm bacağımı çok acımadan aldım. aceba emla da mı bunla ilgili. emlayı kullanıp sonuç alanlar adat olmadan kaç gün önce kullandılar.yazabilirmisiniz kızlar.

emlayla anestolde aynı etken madde var.fakat anestol ben de hiiiççç işe yaramadı.bir ilaç kitabından baktım emlaya. orada emlanınn 3 gün üst üste kullanılmaması ve mukozalara sürülmemesi yazıyordu.

KıssssssssLarrrrrrr ßugün uyguLadımmmmmm,[$ey ßöLgeme :utangac:]aLt tarafLara ßoLca Sürdümmm,üstLere o kadar az sürmeme rağmen uyu$tu veeeeeeee sonuç Süperr,Kaymak Güßümmmmm:sm_cool:

arkadaşlar ben bir yıldır kullanıyorum..evet ssk hastanede ve sağlık ocaklarında yazılıyor iğneli epilasyon yaptırıyorum acıyı azaltmak için alcam dedim aldım...hassas bölgemde kullanıyorum malum her bayan gibi acı yüzünden alamıyordum...hamileler dışında herkes kullanabilir riske atmamak için...banada hemşire ark tavsiye etmişti...şuan çok rahatım ben 45 dk sürüp ince buzdolabı strechle sarıp bekliyorum sonra hiç acı olmuyor...

[/B]
canım benim mezun olduğum okul orası.yürüyüş yolunuda biliyorum çok yakın 15dk falan.bizde oralarda oturuyoruz :dance: ayyyyyyyyy çok sağol ya çok makbul geçti.şimdi eve giderken bir uğrayım eczaneye çok sağol hakkını helal et ya :teytey:

helal olsun canım ne demek..ben 2.denememi gerçekleştirdim.bu kez sabırla 2 saat bekledim ve sonuç mükemmeldi.makinayla 2 dakikada tertemiz oldu hemde acısız:lepi:

arkadaşlar bende sizlerin sayesinde duydum emlayı ve 2 kere kullandım bikini bölgesinde bende 2 saat bekliyorum ve sonuç süper ötesi ancak bir sorum var ben kaç tane eczaneye sorduysam emla artık piyasadan kalktı kullanılmıyor dediler benden başka böyle birşeyle karşılaşan varmı bu işin aslı astarı nedir bilen varmı ?

eczaneden burayı referans alarak aldım.
_emekli sandığına yazıyorlar_
içinde 5 küçük tüp var (her biri 25mg lık)
iki tüp sürdüm..
ki;benim tüylerim bu acı vesilesi ile ormana dönmüştü çok ayıptır söylemesi.devamlı jilet kullanıyordum.
yani ben bile acaba ile yaklaştın bu kreme.
elime 2 tüpü aldım.
birisini üst kısma sürdüm,diğer tüpü alt kısma çok yaymayarak kalın bir tabak halinde sürdüm.streç kalmamış evde,bir naylon poşeti iki kısmından bacaklarıma geçicek şekilde kestim ve giydim.üstünede iççamaşırımı giydim.2saate yakın bekledim.
ve sonunda...
mutlu son..
ilk kez oramı gördüm yahu:):):):):):)
yanlız<ca tepe noktası acıdı biraz ama öyle belirgin bir acısı olmadıiçok hafif noktalarla minik sancımalar oldu.hatta öylesine korkmuşumki ben bu olaydan,çekerken kendimi birşey hissetmediğim halde refleks olarak kasıtım.korkumdan dolayı birde çok zedelemeyim diye yavaş yavaş aldım..
ama deydi.
şiddetle tavsiye ederim .
çok sağolun:)

arkadaşlar bu kremi yüzümüzede kullanabilirmiyiz ben yüzümü hiç aldırmadım tüylerimi sarartıyodum oda daha kötü yapıyo cildime zarar veriyo bunu yüzüme sürüp sirle aldırmayı düşünüyorum kullanan varsa cevap bekliyorummmmm

ben dudaküstümü ve kaşlarımı bile zor aldırıyorum çok acıyolar onun için korkuyorum yüzümü aldırmaya ilk bir iki seferini bu kremle yapıyım belki sonrasında gerek kalmaz

emla krem kullanan ve işe yaradığını düşünen arkadaşlar.. sizin adınıza çook sevindim keşke ben de aynı şeyleri söyleyebilsemm.. ancak emla ben de küççücük bi uyuşturma yapmadı yaw..:1no2:

ben de eczacı bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine anestol krem aldım, işe yaradı sanki, bikini bölgesine yıllardır ağda yapıorum canım çıkıo ama ilk kez bu kadar rahat yaptım..

bi kaç arkadaş da anestolun işe yaramadığını söyledi, cilde göre değişiomuş demek ki:utangac:

dün aldım akşam denedim ama fiyasko hayellerim yıkıldı..acaba benmi yapamadım..tam 2 tüm harcadım...
ama streç film kaydı...
bi türlü sabit durmadı...
2 saat beklettim ama çok az bi kısımda uyuşukluk vardı..
bugün tekrar deneyeceğim...

dün akşamda yaptım hiç bişe yaramadı..bende mi sorun var.yapışımda mı anlamadım....
parayı çöpe attığıma değilde olmadığına yanıyorum.ne kadar da heveslenmiştim..zerre kadar uyuşturmadı

RoJ&#8364;k-t&#8364;;3392588 .!.:
emla krem kullanan ve işe yaradığını düşünen arkadaşlar.. sizin adınıza çook sevindim keşke ben de aynı şeyleri söyleyebilsemm.. ancak emla ben de küççücük bi uyuşturma yapmadı yaw..:1no2:

ben de eczacı bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine anestol krem aldım, işe yaradı sanki, bikini bölgesine yıllardır ağda yapıorum canım çıkıo ama ilk kez bu kadar rahat yaptım..

bi kaç arkadaş da anestolun işe yaramadığını söyledi, cilde göre değişiomuş demek ki:utangac:[/QUOTE

canım anestolü nasıl kullandın. anlatırmısın.

Back