• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

ya bütün heveslerim boşa gitti senağlama

günlerdir hevesleniyorum bu krem için aldım sürdüm sardım sımsıkı 2saat bekledim sonra başladım ağdaya azıcık dahi olsa birşey değişmedi...gözümden yaş çıkarak bir ağda oldu yine offf hiçbir işe yaramıyor bu krem hiiççç:1no2:

bu ilacı sürdükten sonra lazer epilasyon yapan var mı.. sakıncası olur mu arkadaslar...

Son düzenleme:
ya bütün heveslerim boşa gitti senağlama

günlerdir hevesleniyorum bu krem için aldım sürdüm sardım sımsıkı 2saat bekledim sonra başladım ağdaya azıcık dahi olsa birşey değişmedi...gözümden yaş çıkarak bir ağda oldu yine offf hiçbir işe yaramıyor bu krem hiiççç:1no2:

Papiacım nasıl sürdün acaba? Ben bi tüpü sadece alt bölgeye kullandım ve tabaka halinde sürdüm.Yedirmedim yani ve sonuç aldım ama ilk seferinde bende becerememiştim.

bizim hastanede emla kremi sünnet için kullanıyorduk yarım saat önceden sürülüyor lokal anestezi için.ben de aldım bebekleri aşıya götürmeden önce sürün.

size bir haber vereyim bu ilaç şuan piyasa yok. ben de eczacıların yalancısıyım:) bu arada Ankara'dayım. İlacı o kadarda utana sıkıla yazdırdım doktora emeklerim boşa gitti iyi mi:) ankarada bu yakın zamanlarda alan varsa söylesin lütfennn

bende bulamadım piyasada yok dediler ben sıhhıyedeki eczanelere sordum. ankara dışında olanlar siz bulabiliyormusunuz

piyasadan kalktığı yalan ben bikaçgün önce sağlık ocağına yazdırıp eczaneden aldım bi kutu.. daha kullanmadım ama bekliyor şimdilik..

üüff ya gıcık oldum nasıl heveslenmiştim ben de piyasada bulunmuyormuş depolarda mı yokmuş ne. Ben de kızılay ve demetevlerde araştırdım durumu ama yok yok yokkkkk ANKARADA BULAN VAR MII BACIM?

slm arkadaşlar bende aldım meraktan inş olur ama bişey sorcam bu sera denileşey streç film mi benmi cahil kaldımm daha denemedim şu serayıda çözersem deniycem eger farklı bieşeyse nerden buşcam ben sordum streç film dediler

exex arkaşım ssk karşılıyor normal alırsan yazdırmadan 25 felan fiyatı ssk varsa ne gerek var sağlık ocakları yazıyor okk

arkadaşalar selam herkese bugün emla krem aldım ilk defa deniyorum umarım etkisini görürüm yıllardır çektiğim eziyet inşallah burda bir son bulur.Bir sorum olacak kullanan arkadaşlara ben emla kremi yedirmeden yoğun halde sürdüm streç filmlede sardım ve iç çamaşırımı giydim yalnız o bölgede aşırı bir yanma var bu doğalmı sizlerde de oldumu cvplarınızı bekliyorum kıslarr:kahve:

kıslar emla krem bir numara:lepi:şuan kremin etkisi geçti yanma var ama harika hiç bir şekilde acı hissedilmiyo emla kremi üretenlere çok teşekkürler:dance::sm_cool::teytey:

:uhm::çok üzgünüm:fisfisfis slm arkadaşlar bu emla kremin zararı olabılecegını soyleyen arkadaslar var en uzun kullanan kım var acaba bu konuda bilgi verebilir mi varmı gercekten böyle bir şey belli bir yerden sonra hissizleştirdiğini söylüyorlar bende anestolu kullandım ama cok verım alamadım emlayı denemek istiyorum ama o yazıanları okuduktan sonar cesaret edemedım benı acıl bılgılendırırısenız cok sevınırım :a015:benneyaptımki

kıslar ben hiçbi eczanede bulamadım :((( kaldırılmış piyasadan .kuaförüme sordum oda kullanıomuş ama ben bulamadım yaww

arkadaşalar selam herkese bugün emla krem aldım ilk defa deniyorum umarım etkisini görürüm yıllardır çektiğim eziyet inşallah burda bir son bulur.Bir sorum olacak kullanan arkadaşlara ben emla kremi yedirmeden yoğun halde sürdüm streç filmlede sardım ve iç çamaşırımı giydim yalnız o bölgede aşırı bir yanma var bu doğalmı sizlerde de oldumu cvplarınızı bekliyorum kıslarr:kahve:

arkadaşım bende anestolu kullandım bende de oldu yanma ama gecıyor hemen kremı surdum ıkı saaat bekledım ama alt taraflar uyusmadı emlada da bu oluyormu acaba ustlerı cok hıssetmedım ama alt dudak kısımlarına elımı suremedım sonun da agdayla aldım ama canımdan can gıttı

Back