copserbeti ,kolunda kremi sürüp bıraktıysan uyuşmaz,güzelce hava almayacak şekilde kapatman lazım,ancak o zaman etkisini gösteriyor,2 tüp de yeter aslında ama ilk defa uyguladığım için ve öncesinde hep jiletle aldığım için acımasını istemedim o yüzden bol bol ama parça parça sürdüm haliyle iki tüp yetmedi,o yüzden sen ilk tüpü önce tüm genital bölgene güzelce yaydır,sonra 2. tüpü sür ,yetmezse 3.tüpü de uygularsın,kremi sürdükten sonra streç film ile hava almayacak şekilde kapatman lazım,o yüzden streç filmi ben sıkıca hani bebeğin altınısarar gibi sardım,sonra üzerine kağıt havlu bastırdım ve iç çamaşırımı giydim,iki saat sonra streç filmi çıkardım,önce kağıt havlu ile sonra da ıslak mendil ile kremi sildim ve ilk defa ağda yaptığım için bol bol pudra sürdüm oraya,sonra da ağdaya başladım..bir de ilk defa ağda yapacaksan kıllarını ağdanın alabileceği kadar uzat derim,çok fazla uzatma zorlanırsın çünkü..
fizikci_83 emla krem sadece eczanelerde satılıyor,lazer epilasyona giderken de sürebilirsin tabii aynı şekilde,lazer epilasyonun o kadar acılı olduğunu bilmiyordum ya,yalnız 2 saat beklettikten sonra benim yaklaşık 1.5 saat sonra uyuşukluğu geçmeye başladı,ona göre gidiş saatini ayarlarsın..