• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben de kullandım bugün ama tam doğru yapmadım galiba 2 saat sonunda biraz acı azaldı ama tamamen değil az acıyoken biraznı yaptım ama az bi kısmı yapabildim ilk dfa makine ile almayı denedim jilet iyice çoğaltmıştı o yüzden kanayan yrler oldu kalan kısımlarını daha sonra tekrar yapcam nerde yanlış yaptım bilmiyorum.yedirmiştim ben biraz da üstte beyaz kalmıştı.nasıl yapılması gerekiyo

kızlar bişey sorucam ben hemşire bir arkadaşıma sordum bu emla denen kremi evet dediğiniz gibi bir özelliği var ama dikkat edilmesi gerekiyormuş sürekli kullanımda his kaybına yol açabiliyormuş yani bi düşünün evli bayanlar :utangac:anlarsınızyerimseniben yani malum bölgelerde his kaybına yol açabiliyormuş dikkat edin nolur üzülmeyelim sonra :çok üzgünüm:

Kızlar benim için EMLA tam bir faciaya dönüştü...! benneyaptımki

Kremi kalın tabaka halınde bıkını bolgeme surdum,ustune folyoyu geçirdim ve iç çamaşırımı giydim.Neyse o arada diğer bölgelerimi bitirdim..sırnaşık şey Artık uyuştu gibi hissediyordum tüyleri tuttuğum zaman da hiçbir acı vermiyordu..Ancak...Sıcak ağdayı koyduğum andan itibaren resmen haşlandım..kafamçokkarıştı Bu krem olmasa belki daha az canım acırdı..Bir kaç kere çektim yapıştırdım ama tüyler resmen haşat oldu..:çok üzgünüm: Bu arada canımın acısını söylememe gerek yok sanırım..Neyse bu iş böyle olmayacak en iyisi gidip duş alayım dedım..Bu sefer de sıcak suyla o bölgede acayip yanmalar oldu..Kıpkırmızı :1shok: Kısacası EMLA bence hiçbir işe yaramıyor..Cidden uyuşukluk hissi var ama tüy köklerine etki etmediği çok açık..:kızgın:

Bu da benım maceram..:a015:

bellıkı sende ıse yaramamıs arkadasım ben kullandım ve yıllardır yerınden oynamayan koklerı hıc acısız epılasyonla aldım sonrasına gelıncede ne yanma ne sıslık hıc bısey hıssetmedım
demekkı herkeste bır olmuyo bu emla kremı

ya arkadaşlar şunu tam olarak nasıl yapıyosunuz yediriyo musunuz yoksa kalın tabaka mı ben tam beceremedim herhalde acı azaldı ama tam geçmedi

arkadaşlar emlayı sürdüğünüz bölgeyi streç filmle mi yoksa alüminyum folyoyla mı kapatıyorsunuz?sera demiş ilk mesajı yazan arkadaş neyi ifade ettiğini anlayamadım.

streç fılmle hanı su yemeklere kapadıgımız posetler var ya onlarla

ya arkadaşlar şunu tam olarak nasıl yapıyosunuz yediriyo musunuz yoksa kalın tabaka mı ben tam beceremedim herhalde acı azaldı ama tam geçmedi

2 tup kullan ılkını yedırır gıbı yap ıkıncını heryere kalın tabaka halınde sur ve kapa 2 saate yakın bekle ıslem tamam sonrada epılasyona koyul kolay gelsın

ben bugün anestol aldım onu nasıl kullancam uyuşturmuyo sanki yaa onda da bir saat m beklenicek aynı emla gibi mi

slm kızlar..bnde baya uzun bi süredir jilet kullanıyorum malesef we nefret ediyoum bu durumdan şimdiye kadar bi kere ağda yaptırdım ondada canım fazlasıyla yandı we açıkçası birinin karşısına geçip o bölgemi açıp oturmaktanda utanıyorum..emla kremi 2 gün önce aldım we yarın uygulama fırsatım olucak anca :s ilk defa kullanıcağım için acb 2 tüp yeterli olur mu yoksa 3 tüp kullansam mı? çünkü canımın yanmasını istemiyorum artık we jiletten kurtulmak istiyorum we en önemlisi ağustosta deniz kenarında yapılan bi festivale gidicez arkadaşlarla topluca we erkek arkadasımda orda olck bikini bölgemin o kadar tanıdık içinde kötü görünmesini istemem :( bugun kolumda kremi denedim ama hiç uyuşturmadı acb gerçekten işe yarıycak mı yoksa yine hüsrana mı uğrarım :( we kaç tüp yeterli olur biri bilgilendirirse çok ii olur...şimdiden teşekkürler

cicim ya acaba bu lazer epilasyona giderken sürülür mü bide elme kremi ne anlata bilir misin aynı işe mi yarıyo

copserbeti ,kolunda kremi sürüp bıraktıysan uyuşmaz,güzelce hava almayacak şekilde kapatman lazım,ancak o zaman etkisini gösteriyor,2 tüp de yeter aslında ama ilk defa uyguladığım için ve öncesinde hep jiletle aldığım için acımasını istemedim o yüzden bol bol ama parça parça sürdüm haliyle iki tüp yetmedi,o yüzden sen ilk tüpü önce tüm genital bölgene güzelce yaydır,sonra 2. tüpü sür ,yetmezse 3.tüpü de uygularsın,kremi sürdükten sonra streç film ile hava almayacak şekilde kapatman lazım,o yüzden streç filmi ben sıkıca hani bebeğin altınısarar gibi sardım,sonra üzerine kağıt havlu bastırdım ve iç çamaşırımı giydim,iki saat sonra streç filmi çıkardım,önce kağıt havlu ile sonra da ıslak mendil ile kremi sildim ve ilk defa ağda yaptığım için bol bol pudra sürdüm oraya,sonra da ağdaya başladım..bir de ilk defa ağda yapacaksan kıllarını ağdanın alabileceği kadar uzat derim,çok fazla uzatma zorlanırsın çünkü..
fizikci_83 emla krem sadece eczanelerde satılıyor,lazer epilasyona giderken de sürebilirsin tabii aynı şekilde,lazer epilasyonun o kadar acılı olduğunu bilmiyordum ya,yalnız 2 saat beklettikten sonra benim yaklaşık 1.5 saat sonra uyuşukluğu geçmeye başladı,ona göre gidiş saatini ayarlarsın..

hmm çok sağol canım bugun baya bi işim wardı fırsat bulamadım yapmaya iikide bulamamışım senin açıklamanı okumak ii oldu şakkıdı bu arada ben ağda yapmıycam makinayla alıcam inş ii bi sonuç alırımda jilet denen gazaptan kurtulurum :utangac:

kızlar bısı dıcem emla krem faydalı olanlar sızın ten rengınız falan nasıl sacınız falan yanı ınce tellımı o malum bolge???

bence ordanda fark eder sahsen benım saclarım bıle serttır orayı dusunun artıktatlicadiarzu

belkıde o yuzden etkı etmedı

mesela sarısın bı arkadasımıza etkı eder ama esmere etmez cunku kıl koklerı esmerlerde daha sert olur bence

Ya bu emla kremi sürdük diyelim 2 saat bekledi, uyuştuktan sonra etkisi ne kadar devam ediyor? Herkeste aynı süre mi uyuşuk kalıyor?

emla bendede hiçbir işe yaramadı. aynen tarif edildiği gibi yaptım üstelik 3 saat bekledim ama olmadı.azıcıkta uyuşmazmı yahuuu.nasıl bir hayal kırıklığı anlatamamsenağlama ben de esmer sayılırım ama saç rengim koyu kahve ve saç tellerim kalın etkisi olabilir mi acaba? bir de ben anesteziye dayanıklıyım galiba yani bir anestezis arkadaşım öyle demişti. emla vücudunda işe yarayan arkadaşlarım çooookkkk şanslısınız.a.s umarım hep öyle olursunuz.:1hug:a.s.

:1no2:yaa bende denedim az önce oysa n ümütliydim.üst taraf iyide alt taraf felaket acıyo hayatımda ilk kez ağda yapacaktım oda yarım kaldı:kızgın:ya yinede normalinden az acıyo ama ben dayanamdım yada uyuşukluğu cabuk geçiyo

arkadaslar ben yarım saat önce emla kremi sürdüm we açıkçası hiç işime yaramayacağını uyuşturmayacağını sanıodum :S çünkü bazı arkadaslarımız denemiş we hiç uyuşma olmamış diye bendede öyle olur sandım ama daha yarım saat geçmesine rağmen şuan neredeyse tamamen uyuşmuş halde :o ama her ihtimale karşı daha beklycem tabi =) inş epilasyon yaparken acımaz çünkü makina kullanıcam :s

arkadaşlar emladan gerçekten süper bi sonuç aldım 1 saat içinde tamamen uyuşmuştu epilasyon yaparken hiç bir şey hissetmedim...walla emla olmasa kesinlikle cesaret edemezdim =)

İnanılır gibi değil ya bende denicem:)) Genital bölgeden çok korkarım ben canımda çok kıymetlidir.Ağda yapamam asla .Epilasyon bile canımı yakıyor düşünün artık

Back