R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam. Ben İskenderun'da doktorum. Her zaman yazıyorum EMLE kremi. Ve yazamam diyen cahildir. Ne demek ya anestol kremden daha etkili uzun süre etkili. RP/ I.emla krem S:2x1 geniş yüzey10 gün tedavi yazacak. yazamam diyen bilmediği içindir. Kızlar 14 yıllık hekimim. 4 yıldır da lazer yapıyom.(bk:Lazer yapan doktordan bilgiler) daha böyle bi şey duymadım. sevgiler.ya kızlaarr off emlayı yazmamış doktor. sevgilimi yolladım, iğne olcam falan diye uydurttum, 2 dra gitmiş, ikisi de ben kesinlikle yazamam o kremi demiş. Sorumluluğunu alamam demeye getirmiş yani. zararlı bişi mi bu acaba??
kızlar anestolu sürdüm tek bacagıma bekliyorum bakalım uyusmasını canımda cok tatlıdır inş. fayda eder yoksa sabaha aglamaktan gözlerim şişecekkk:)))
selam kizlar. bende emlayi yeni duyan ve deneyenlerdenim.ya bende uyusma oldu ama tam degil yinede baya aci cektim ve sisme oldu. bide tahris oldu kizardi yanik gibi ve yanmis gibi aciyodu. cok sevinmistim acisiz agda yapabilecem diye ama bidaha kullanmam. hem esime aldirdim bide firca yedim :mymeka:eveeet akşam 2 kere sürdüm
uyuştumu hayır
işe yaradımı hayır
neden herkeste socuç iyi ken bende böle anlamadım
ve cok kötü allerji yaptım
dudaklar şişti balon gibi oldu
ve ne acısız epilasyonu iki kat fazla acı hissettim cnkü cok hassaslasmıstı
herife yakalandım bide
yediğim azarı saymıyorum
acile götürmeye kalktı durum okadar vahimdi anlıcanız
dudak nasıl şişer demeyim
öyle bi şişiyoki
:roflol:
bence kullanmak isteyenlerin yapacağı tek şey
kullanma presödüründeki gibi
biraz kremi eline alıp küçük bi bölgeye uygulamak ve ordaki sonuca göre uygulama yapmak
arkadaşlar yapmayın ya hiç yormayın kendinizi bende burdan okudum heveslendim yaşasın ağda yaptırıcam diye lanet şey nasıl acıdı anlatamam...iki dakka sıkın kendinizi ya ölünmüyomuş ben yaptırdıysam herkes yaptırır...
sporcuların kullandığı uyuşturucu spreyden ble aldım ben düşünün ve parmağım kesilse acıdan bayılıyodum uleyyynn dedim benm neym eksik yaptırıcam ilki acıyo evet ve acımaması için hiç bişey yok genel anesteziyle ağda yaptırcak değiliz herhalde bu ikinci gidşm 10 dk sürmedi bile ve okadar rahatladımki anlatamam üçüncüye hiç acımcakmış dayanın kızlar ya oluyomuş valla...hiç bişi bulamazsanız yapan arkadaşa sövün çok rahatatıyo :))
bide ağzıma havlu tıktı çok konuşuyorum diye ama bitti rahatladım
arkadaşlar ben Rizedeyim Trabzonda sordum yok.Trabzonda yada Rizede olup bulan var mı bu kremii:uhm:isyanlardayımmmmkafamçokkarıştı