• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben denedim..
sonuc gercekten guzel yalnız 1,5 - 2 saat muhakkak beklemenız gerekıyor..
ayrıca aranızda hamile olanlar varsa tereddut etmeden kullanabilirler..
ben bızzat doktoruma sordum hıcbır sakıncası olmadıgını ve rahatlıkla kullanabılcegımı soyledı bilginize.. yerimseniben

kızlar yeni ağdadan geldim yolunmuş tavuk gibi oturuyorum:roflol:
sürdüm emlayı genitale, serayla sardım ama pek güzel saramadım, 2 tane de don giydim. 1 saat 45 dk bekledim.dokunduğum zaman uyuşuk olduğunu hissediyodum ama cımbızla çekince yine de acı hissediliyodu. ama nasıl diim, normalde yaşıcam acının 4te 1i kadar ancak. neyse bi cesaret gittim aldırdım. hissettim acıyı ama asssslaaaaa normal bi acı kadar değildi. ben orayı ilk defa ağdayla aldırdım, 23 yıllık kök düşünün yani:roflol:

şimdi uyuşukluğu geçti de, tek tük kalan kılları cımbızla bile çekemiyorum, baya iyi bişi bu krem. ama bi daha asla aldırmıcam çünkü her yerim mosmor oldu:çok üzgünüm:

sürdüm emlayı genitale, serayla sardım ama pek güzel saramadım, 2 tane de don giydim. 1 saat 45 dk bekledim.dokunduğum zaman uyuşuk olduğunu hissediyodum ama cımbızla çekince yine de acı hissediliyodu. ama nasıl diim, normalde yaşıcam acının 4te 1i kadar ancak. neyse bi cesaret gittim aldırdım. hissettim acıyı ama asssslaaaaa normal bi acı kadar değildi. ben orayı ilk defa ağdayla aldırdım, 23 yıllık kök düşünün yani:roflol:

şimdi uyuşukluğu geçti de, tek tük kalan kılları cımbızla bile çekemiyorum, baya iyi bişi bu krem. ama bi daha asla aldırmıcam çünkü her yerim mosmor oldu:çok üzgünüm:

bende de sıfır his olmadı ama normalde bır kıl bıle cekemıyordum kaç yıldır jiletle ala ala kökerin masallahı vardı..
ama bu sefer aşağılar hariç geri kalan her yerı duraksamadan alabıldım..
aşağıları alamamamım sebebı de malum koca karnım :utangac:
ama diğer aldıgım yerlerde morardı kanadı fılan.. :1no2:
ama bende ıkıncıyı yıne emla surup kuafore aldırmayı dusunuyordum da sen kuaföre aldırdıgın halde mı morardı nıye acaba ??.. birde ne kadar suruyor ortalama kuaförde alınması?..

a.s
bende de sıfır his olmadı ama normalde bır kıl bıle cekemıyordum kaç yıldır jiletle ala ala kökerin masallahı vardı..
ama bu sefer aşağılar hariç geri kalan her yerı duraksamadan alabıldım..
aşağıları alamamamım sebebı de malum koca karnım :utangac:
ama diğer aldıgım yerlerde morardı kanadı fılan.. :1no2:
ama bende ıkıncıyı yıne emla surup kuafore aldırmayı dusunuyordum da sen kuaföre aldırdıgın halde mı morardı nıye acaba ??.. birde ne kadar suruyor ortalama kuaförde alınması?..

ya kızın eli çabuktu aslında, bacaklarımı 10 dakkada aldı ama genital bi 20-25 dk sürdü, kız da dedi zaten ben genitali hızlı alamam pek diye. normalde onu da 10 dakkada yapıyolar galiba, arkadaşlarım öle diyodu.

ama yine de süper bişimiş çünkü dediğin gibi 1 kıl bile çekemezken resmen hepsini aldırdım:roflol: bi de bi güzelliği daha var, çekerken biraz acıyo ama sadece o anlık, sonrasında hiç bi acı-yanma falan olmadı bende, ki normalde ağdadan sonra 2 gün acır benim bacaklarım bilea.s

Morarma ağdacının bilgisizliğinden olur. Normalde sürülen yere bir daha ağda yapılmaz, tekrar çektikçe oradaki dokular zarar görür. Acemi ağdacılar bir kerede çekemediğinden aynı yere birkaç defa yaparlar, morarır. Arkadaşımın baldırı mosmor olmuştu bu yüzden a.s Daha tecrübeli bir yere gidersen sorun olmaz. Sakın vazgeçme bir kere aldırmışken göreceksin ikinci daha kolay olacak 3 4ten sonra da kendin bile almaya başlayabilirsin. Ben hayatımda jilet yapmadım yapmam da ağda rahatlık bi kere bi ay çıkmıyor. VAzgeçmeyin kızlar emla diye bi krem iyiki var onun da yardımıyla ağdaya alıştırın kendinizi rahat edin a.s yerimseniben

ben lıseden berı jılet suruyodum sert cıkmak bı yana yayılmıstı artık bikini giyerken kenardan nokta nokta görnüyodu kendıne guvenı gıdıyodu ınsanın ayrıca koltukaltlarımda aynı sekılde bı gun annem benı zorla kuafore goturdu uzunduda jıletle alınan yerlerden kanlar cıktı ama tamamının esıt uzaması ıcın 1,5 yıl gıttım kuafore sımdı muntazam yıengıdıyorum bıkını bolgesınınde 10 dakkada halledıyo artık tabı emlayla gidicem bende aldım ama daha kullanmadım.Anestolu nıye lokal anestezık dıye satarlar ki sadece karıncalaştırıyo hiçbir etkisi yok. bide 2 kutu almıstım.

Geçen Yaptiğimda Bir Faydasi Olmamişti Acimişti şimdi Tekrar Denedim 3 Tüpü Birden 2 Saat Bekleyecem Bakalim Sonuç Ne Olacak

a.s

ya kızın eli çabuktu aslında, bacaklarımı 10 dakkada aldı ama genital bi 20-25 dk sürdü, kız da dedi zaten ben genitali hızlı alamam pek diye. normalde onu da 10 dakkada yapıyolar galiba, arkadaşlarım öle diyodu.

ama yine de süper bişimiş çünkü dediğin gibi 1 kıl bile çekemezken resmen hepsini aldırdım:roflol: bi de bi güzelliği daha var, çekerken biraz acıyo ama sadece o anlık, sonrasında hiç bi acı-yanma falan olmadı bende, ki normalde ağdadan sonra 2 gün acır benim bacaklarım bilea.s

bende o bahsettıgım en asagıyı yıne jıletle aldım oralar cıksın emla surup dogru kuaföre gıdıcem..
ama dediğin gibi uyusukluk gecınce bıle o kızaran moraran yada kanayan yerler hıc sızlamadı yanmadı, temizlik gibisi yok vallahi.. :sm_cool:

Geçen Yaptiğimda Bir Faydasi Olmamişti Acimişti şimdi Tekrar Denedim 3 Tüpü Birden 2 Saat Bekleyecem Bakalim Sonuç Ne Olacak

zaten bır tup o kadar alana yetmez, cunku kremın yaymadan kalın tabaka halınde surulmesı gerekıyor..
ve serayla kapatmak cok onemlı.. ben serayla cok muntazam kapatamamısım, sıyrılan acıkta kalan yerlerde hafıf acı hıssettım asagılar daha ıyı kapanmıs orda hıcbır acı hıssetmedım..
iyice kapatmaya özen gösterın ve 2 saat bekleyın mutlaka uyustuyor.. yerimseniben

koltuk altında denediniz mi bunu?? nası kapattınız serayla fisfisfis
ben bi türlü beceremedim kapatmayı sanırım ondan uyuşmadı ya.. öyle duruyo geri kalan 4tüp.. :çok üzgünüm:

koltuk altında denemedım, sımdı ağda yaptım hatta koltuk altına :) ama gerek görmedım emlaya..
uzerıne camasırda gıyebılcegımız bı yer olmadıgı ıcın serayla kapatılması zor bır bölge..
ancak kremı surup uzerıne sera gerdıkten sonra bır çaput ka baglanabılır sargı gıbı... fisfisfis

of ya tam olmadı üstler uyuştu aldım ama altlarda tık yok yetersiz mi geldi yoksa uyuşmamak için inat mı etti anlamadım

ya zaten acıyı sıfıra indirmiyo kızlar, sadece azaltıyo. yani bana öle oldu en azından.

ya kızlar bu sera yemeklerın ustune gecırdıgımız parlak posetlermı oluyo benmı cok cahılım:roflol: bide vajınal bolgeyı nasıl sarıyorsunuz :uhm:

ya kızlar bu sera yemeklerın ustune gecırdıgımız parlak posetlermı oluyo benmı cok cahılım:roflol: bide vajınal bolgeyı nasıl sarıyorsunuz :uhm:

evet canım sera o dediğin sey.. yerimseniben
mesela buyuk bır parca sera kesıyorsun onu burusturmadan genıtal bölgenın uzerıne gerıyorsun..
zaten kremlı olucagı ıcın krem onu tutuyor bıraz, hıcbır yer acık kalmayacak kadar sera kullanıyorsun..
bır tanede havlu kagıt seranın ustune koyduktan sonra camasırını ustune gıyersen gayet saglam oluyor rahatsızda etmıyor.. yerimseniben

bugün kullamdım.malum bölgeye.....her ağda maceramın sonu duşta jilet elimde bitiyodu,bu sefer öyle olmadı.belkide 27 ytl yi bayıldığım için hırs yaptım.ama acıyı sıfırlamıyo,sadece azaltıyo.benim en azından öyle oldu.karınca yumurtası yağına gelince,bacaklarıma denedim.aaa süper bişi derken olmadığını anladım.kılları geciktiriyo.sonuç alanda varsa mükemmel.kılından kurtulmuş bi kadın başka ne isteyebilirki......

karınca konusunda sana katılıyorum, hatta bende çok fena batık yaptı, pişman oldum kullandığıma. emla güzel bişi ama, belki ağdayı bi alışkanlık haline bile getirebilirim:roflol:

Selam kizlar..
Bu emla kremini anlata anlata bitiremediniz..
Almanyada yasiyorum.. Dayanamadim kiskandim sizi :))
Türkiyeden bi arkabama Emla kremi gonderttim...
O Kadar istahliydim yani..
Gecen gün ilk denememi yaptim..
Sonuc tek kelimeyle harika..Bebek poposu gibi oldu :)))
Ama benim anlayamadigim tek tüpü nasil yetiriyorsunuz. Ben 2 tane kullandim :))
22 yasina kadar jilet kullanmis biri olarak herkese tavsiye ediyorum...

Back