• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Yok Canim Bende Yazdirmistim Eczaneden Alamadim Yoktu Sonra Gelmisti Eczaneye Dedim Yazdirmistim Ama Gunu Geçti Dedim Olsun Abla Farketmez Dedi Ben Aldim Herhalde Olur

Arkadaşlar bende emla'yı aldım fakat bu yan etkisini okuyunca buradan çok fena kararsız kaldım?Ne yapacağımı bilemiyorum fisfisfis acı da çekmek istemiyorum var mı gerçekten böyle bir yan etkisi acaba?CADIARZU

arkadaslar ben bu kremi kullanacaktim ama vazgectim.cunku yan etkisi varmis.sonucta kimyasal bir ilac ve anestezik etkili.sunu unutmamak gerek.HER ILACIN BIR YAN ETKISI VARDIR..ayrica kadinlik duygularina zarar veriyormus.surekli kullninca.en iyisi normal yontemlerle bu isi yapmak.

yan etkisi buymuş:1shok:açıkçası böyle birşey yaşamak istememşutarafagitti

ama hayatım sureklı kullanınca dıyor 1 kullanırsın 2 kullanırsın 3 de artık acı hafıfler tuyler zayıflar o zaman kullanmazsın yınede sen bılırsın

arkadaslar ben aldım emlayı doktor once bılegıde dene dedı yan etkı yaparmı dıe ben ayak bılegımde cok ufak denedm hiç etki etmedı sonra bırac buyttum o da olmadı en son bacagımın on kısmına ıkı kutuyu surdum streşle sardım 2 saat bekldım ama tık yok sınır oldum acaba ben mı beceremedm kullanan arkadaslar benı bılgılendırırse cok sevınırm sımdıden saolun

arkadaslar ben aldım emlayı doktor once bılegıde dene dedı yan etkı yaparmı dıe ben ayak bılegımde cok ufak denedm hiç etki etmedı sonra bırac buyttum o da olmadı en son bacagımın on kısmına ıkı kutuyu surdum streşle sardım 2 saat bekldım ama tık yok sınır oldum acaba ben mı beceremedm kullanan arkadaslar benı bılgılendırırse cok sevınırm sımdıden saolun

yok cnm herşeyi doğru yapmışsın da bu tarz kremler herkese etki etmiyo.. bende de aynısı oldu.. şanssız kısımdanız acısız epilasyon yüzü göremycez yani :çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar ben geçenlerde ilacı cildiye doktoruna yazdırdım ve dünde ilk girdiğim eczaneden aldım birazdanda uygulayacam inş:) piyasada zor bulunuyormuş kaldırmamışlar bilginize...

sonunda emla kremi bende denedim. gerçekten süper birşeymiş.
sürüp streçledim. 2 saatten biraz fazla bekledim. hiçbirşey hissetmedim gerçekten.
tavsiye ederim herkese.
ama sürekli kullanılmasından yana değilim bende. ben normalde güzellik salonunda hallediyorum bu işi. hiç acıtmıyorlar ve çok kısa sürede bitiyor. bu sefer evde yapmak zorunda kaldığım için kullandım. işe yaradı.

bu emla kremini geçenlerde ankara kızılayda bir sürü eczaneye sordum.artık firma çıkarmıyor bizede gelmiyor depolarda bile yok dedi.neden acaba?

bu emla kremini geçenlerde ankara kızılayda bir sürü eczaneye sordum.artık firma çıkarmıyor bizede gelmiyor depolarda bile yok dedi.neden acaba?

nilcim fırsatın varsa etlikteki avcı eczanesine gel.orada hep bulunurmuş bende oradan buldum..

bu arada denedim ama sabırsızlığımın kurbanı oldum 1saat zor bekledim.sonuç maluuum:çok üzgünüm: yarı uyuşuk olduğu işin acı hissettim ama yine de iyi oldusüprizzzzz

Ben sağlık ocağındaki doktora yazdırdım.Doktor bayandı.Ayağımdaki leke için lazer yaptırıyorum dedim ordan bu ilacı istediler dedim doktor da yazdı.

nilcim fırsatın varsa etlikteki avcı eczanesine gel.orada hep bulunurmuş bende oradan buldum..

bu arada denedim ama sabırsızlığımın kurbanı oldum 1saat zor bekledim.sonuç maluuum:çok üzgünüm: yarı uyuşuk olduğu işin acı hissettim ama yine de iyi oldusüprizzzzz

aaaa canım nerde orası ben etlikte oturuyorum normalde sakaryada okuyorum

yaa arkadaşlar dün yengemle sağlık ocağına gittik ama ordaki bayan doktor yazmadı ya :( devlet karşılamıyo vs vs ... püfff alamamda bu aralar acaba anestol alsam nasıl olur?

yaa arkadaşlar dün yengemle sağlık ocağına gittik ama ordaki bayan doktor yazmadı ya :( devlet karşılamıyo vs vs ... püfff alamamda bu aralar acaba anestol alsam nasıl olur?

anestol hi,çbir işe yaramaz.. çünkü o küçük sıyrıklar için acıyı hafifletmek amacıyla kullanılıyor.emla deri altı uygulamaları için satılan bi ürün ikisi arasında dağlar kadar fark var.ayrıca devlet karşılıyo.dr başından savmak istemiştir.çok yazdırmaya gelen oluyorsa ondandır.

[/B]

canım etlik lisesi var biliyor musun orayı.bağcı caddesi üzerinde yürüyüş yolunun girişinde avcı eczanesi.sskda karşılıyora.s.

canım benim mezun olduğum okul orası.yürüyüş yolunuda biliyorum çok yakın 15dk falan.bizde oralarda oturuyoruz :dance: ayyyyyyyyy çok sağol ya çok makbul geçti.şimdi eve giderken bir uğrayım eczaneye çok sağol hakkını helal et ya :teytey:

yya kızlar ebnde almak ıstıyorum bu kremden jıletle almaktan bıktım usandım cok ıgrenc duruyo artık son vermek gerek sk kesın yazıyormu bu kremı almam lazım benım bı kac arkadasa dr ssk karsılamıyo demısler sızler aldınız ole degılmı benım ssk yok anneme yazdırtsam oda alabılırmı yada bı erkek alabılırmı acaba ayrdım lutfennn

Back