• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Dün denedim. Harika bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim. Tam anlamıyla 'acısız' dı. Nasıl kullandıgımı da tarif edeyim; ben bir tüp kullandım, sonrasında kapattım buzdolabı poşetiyle ve tam 1 saat bekledim. Tamamen hissizleşmişti bölge. Oh mis. :)

ya özel bölgeyi nasıl kapattın streçle ben bi türlü beceremedim :1::1:

4 kez denedim bende işe yaramadı :) zaten çokta acımaadı kremi kullansamda gereksiz yere kullancakmıştım:))

bende 6 aydır kullanıyorum emlayı.çok memnunum.benim sürekli aldığım eczane tek tüp halinde de satıyor 11 liraya.sürdükten 1 saat sonra yapıyorum agdayı.diş uyuşması gibi hiçç bişey hissetmiyorum.ama streç film sarmayın bence terletip etkisini azaltabilir.eğer sürekli gittiğiniz ecza
ne varsa sorun belki tek tüp satıyorlardır.[/QUOK

KREMİ SÜRÜNCE NE İLE SARIYOSUN PEKİ????

arkadaşlar bende bu kremi burda duydum ama iilk sayfalarını okumuştum sadece doktora yazıdrayım dedim ama ssk karşılamıyormuş 57 tl gercekten cok pahalı verilmez o para :( etrafımda ki arkadaşlarım o acıya nasıl dayanıyor bilmiyorum gelin ortak alalım dedim ama hepsinden ben dayanıyorum yanıtını aldım nasıl işse artık helal olsun yani!
ben izmir de yaşıyorum eğer denemek isteyip ortak almak isteyen olursa özelden ulaşabilirler bende almak istiyorum ama o kadar parada vermek istemiyorum hem denemiş oluruz hem birden o kadar para vermemiş oluruz :)

kızlar birde este diye bir krem var acaba hangisi daha etkili ki ? Este nin kendi sitesinde fiyatı 46 lira olarak gözüküyor 30 ml si. Bazı topiklerde emla bazısında este deniyor. Hangisi daha iyi acaba ?

ya ben bu kremi almak istiyorum nasıl ulaşabilirim

bacım ben yeni üye olduğum için sayfalarda gezinirken yorumunu gördüm eğer bulaşmadıysan emla kreme bence dahada bulaşma ben sol kolumda dövme var diye sildirirken dövmeyi uzun süre her seansta emlayı kullandım şimdi sol kolumda inanılmaz hassasiyet var dokunsan izi çıkar o derece hassaslaştı... vücudumun diğer hiç bir yerinde böle bir sorun yok sadece emla kremi kullanmış olduğum sol kolumda var.. bende böyle kötü bir yan etki yaptı o yüzden tavsiye etmiyorum bacım çok acileyeti olan durumlar dışında (ameliyat vs). sakın kullanmayın ...

Gercekten agri olmuyorsa cok iyi istenmeyen yerdeki tuylere son yani bu kremi alip denemek gerek

Sürdüm bekliyorum işe yararsa değmeyin keyfime, işe yaramazsa gitti 57 tl.

Kesinlikle işe yaradı. İki tüpü yedirerek sürdüm ama kalın bir tabaka halinde değil ve 1.5 saat beklettim strecle sarıp. Uyuşukluk hissetmedim ama acı da hissetmedim. Tüyleri çektiğini hissediyorsun sadece. Ağdayı beceremedim orası ayrı mevzu. Eldiven ya da epilatör kullanmak gerek.

Back