Acısız Epilasyon & Emla Krem

Bir de anestol diye bir krem var,o da uyuşturuyor.yanıklarda yaralarda falan kullanılıyor,hem de ucuz.deneyeniniz oldu mu,uyar mı acaba.yalnız biraz yağlı bir krem,sonra tüyleri almak için kremden arındırmak gerekebilir.emla yağlı mı bilmiyorum

anestol krem aldım ama daha kullanmadım bana kullanım talimatı verirmisiniz epilasyon makinesiyle alıcam
acı hissini azaltıyo mu gerçekten ve onu sürdükten sonra yıkıcakmıyız işlem bittikten sonra .

herkese iyi akşamlar...Bir sorum olacak.Bitki Derman kullanan var mı? İnternette reklamını okudum. Ömür boyu tüyleri yok ediyormuş. bitkisel bi şey miş.

anestol kullanıyorum.aynı emla gibi ağda öncesi sürüp streç filmle sararak en az yarım saat bekliyorum daha sonra suyla yıkayıp ağdamı yapıyorum.yağlı falan değil suyla gidiyor.emla kullanmadığım için farkını bilemem ama ben anestolden memnunum

ya kızlar emziren anneler kullanabiliyormu? oğlum 14 aylık bu güne kadar tek bir ilaç dahi içmedim acaba sütten geçerse problem olurmu. doktora danışan varmı bu konuda

anestol bana hiç fayda etmedi emla krem kullanıyorum pahalı ama gerçekten değer

kızlar ben emla kullanıcısıydım takii fiyatı 57tl olana kadar,şimdi yeni bi sprey keşfettim adı xylocaine gerçekten işe yarıyor fiyatı 12tl

Ya kızlarr ben emlayı sürdüm sonra sardım bir saati geçti hala hiçbir şekilde uyuşma yokkkkkkkkkkkkkkkkk napıcam ben yanlıs bır sey mı yaptım acabaaa :26:

kesinlikle acısız değil. acıyor ama önceki kadar değil.
Bazı kısımlar uyuşmuyor nedense.
demekki herkeste farklı etki yaratabiliyormuş..

emla kremi bayadir arastirdim ve denemek icin bugun gidip aldim burda sadece 1 tup 5 pounda satiliyor 1 tane aldim denemek icin su an 30 dk oldu genitel bolyeye sureli ve halen bi etki gostermedi umarim bende de ise yarar ya en azindan jiletten kurtulurum zaten tuylerle basim dertte bide su emla ise yarasa genital bolyeyi oye halletsem bacaklar ve kollar da bi kez agda yaptim iyiydi birazdan yine yapicam bana dua edin az aci cekeyimm su emlada ise yarasin

Ben defalarca kullandım ama gerçekten bir işe yaramıyor, stelik tüylerde kaldığı için ağda da tutmuyor, zahmetim ikiye katlanıyordu.Bıraktım ben de

evet ise yaramadi bi yeri uyusturdu ama uyusulmasi gereken yer deildi oda biraz agdayla almaya calistim ama dayanamadim aciya

xylocaine de anestol de hiçbişeye yaramadı. genital bölgede daha iç kısımları bilemem, ben üst kısımlarda kullandım. hayal kırıklığı...

çok duydum ben de emlayı ama kullanma konusunda kararsızım.
genital bölgeye nasıl kullanılcak çok anlamış değilim.dış dudaklardan arka tarafa kadar sürdükten sonra streç filmle nasıl kapatcaz orayı?yani vajinanın havasız kalmaması lazım bakteri ürer
kızlar yardımcı olun artık jiletle uğraşmak istemiyorum

emlayı burda duyup kullananlardanım.bende işe yaradı.ilk kez kulladığım için 2 tüp kullandım sadece üst taraf için sonuç memnun edici.1 saat 15 dakika beklettim.kremi sürdüm sonra üzerini streçle kapttım.biraz rahatsız edici ama olsun.çok acı duymadan hallettim işimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…