Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben tam 1 sene kullandım emla'yı. ciddi manada uyuşturuyor. tıbbi işlemlerde de kullanılıyor. ama tabiiki her anestezik gibi buna karşı da tolerans gelişiyor ve 1 süreden sonra uyuşsanız bile acıyı hissetmeye başlıyorsunuz; bu yüzden kalıcı bir çözüm değil krem. ama o acıya alışma sürecinde çok yardımı dokunuyor kesinlikle.

merhaba lazere bende başlıycam. tecrübeli olarak bilgilendirirmisin.

ben bu kremiden almak istiyordum fakat bağkur sigortaylan alınmıyomuş artık fiyatı az değil yani bizim burda 60 lira civarı devlet öemiyomuş (50:

Dudak Kısmı Feci Yanıyor İç Kısımlara Değdirmemeye Özen Gösterin İYice Sarın Allah Sonumuzu Hayır Etsin Bu Konuda :)

Dudak Kısmı Feci Yanıyor İç Kısımlara Değdirmemeye Özen Gösterin İYice Sarın Allah Sonumuzu Hayır Etsin Bu Konuda :)

Emla kremi yeni mi aldınız? Bugün sağlık ocağına gittim emla kremi yazdırdım sonra eczaneye koştum hemen dedi ki bu ilaç karşılanmıyor. 57 tl ödeme yapıcaksınız. Alamadım çok pahalı geldi Birçok kişi sigorta karşılıyor geriye 3-4 lira ödüyorsunuz demişti. Gerçi baya önceki senelermiş değişti herhalde

xylocaine sprey üst tarafta hiç uyuşma sağlamadı. zaten mukoza bölgelerini uyuşturmak için diyo. ben alt tarafa sıkmadım. iç dudakları yakıyo :/ şuan hafiften bi cızırtı başladı...

kızlar siz harikasınız :) bende biran önce kullanmak istiyorum.....bıktım artık jıletten makineyle çok canım yanıyor

57 tlymiş haberiniz olsun eski mesajlara takılı kalmayın onların tarihi geçeli çok olmuş sigorta da karşılamıyor malesef bende büyük bir hevesle gitmiştim eczaneye

ben yurtdisinda yasiyorum, paraya kiyip aldim 30€ ödedim, 1 kere sürdüm üst taraflara 80% uyusma oldu epilasyon yaptim kurtuldum..
o günden beri hep epilasyon yapiyorum (emla kremi sürmeden) alistim.. sade alt taraflar kaldi oralarida epilasyona gecis yapicam insallah..

diyecegim o ki, bi tüpü tamamen bitirmedim, hatta daha yarisindan fazlasi duruyor, bence deger..

kac yapmadan sonra alistin epilasyona ? ilk epilasyon deneyimimi emla kremiyle yaptim bende cok begendim gercekten ise yariyo acaba ne kadar daha kullanmaliyim emlayi alismak icin.. sonucta pahali bisey her zman alamam onu :)

sağlık ocağında yazdırsan bile alamazsın tatlım uzman doktor yazmalı... o zaman alabiliyorsun diye biliyorum ama sistem değişmişse bilemeyeceğim

Bende almanyada yasiyorum lutfen aldigin ilacin ismini yazarmisin.

eevet bir sene öncesine kadar yine sigorta karşılamıyordu ama 27 liraydı simdi 57 bende almakta zorlanıyorum bu fiyata gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…