Acısız Epilasyon & Emla Krem

sanırım normal epilasyondan bahsediyosunuz kızlar pardon bende lazer epilasyon hakkında yazdığınızı sandım ama yine de çok para bence

bu emla kremin o kadar methi oldu ki bu sitede bi gün komple heryerime sürüp tüm vücudumu car curt ağdayla alıcam yani
bu arada emla krem ilk gece ağrısız ilişki için de kullanılıyormuş bunu öğrendiğim iyi oldu yani

Dün almıştım kremi bugün denedim deneyimlerimi yazıyım merak edenler için

ilk önce ben ağda değil epilatör kullandım kremin küçük bi tüpünü sürdüm ilk bi yanma hissettim ama çok fazla değil
1 saat 10 dk kadar bekledim hafif uyuştuğunu hissediyosunuz zaten başladım yapmaya ama yine acıdı
Çok bi mucize beklemeyin öyle dişinizi çekerken yada dolgu yaparken uyuştuğu gibi değil sadece acıyı hafifletiyo
Havalarda çok sıcak kremi sürünce o bölge biraz nemli oluyo bilmiyorum ağda yaparken zorlaştırabilir işinizi
Hiç bişey hissetmemeyi umuyodum ama çok büyük bi fark olmadı o yüzden o kadar para verip almanıza bence gerek yok temizlerken uyuşuyo zaten orası kremle eş değer
işim bitti kremi süreli 1 saat 40 dk oldu hala etkisini hissediyorum ama hassas bölge olduğu için ordaki o yanmayı da hissedebiliyorum verdiğim paraya değmez malesef

Emlayı üretenden Allah binlerce kez razı olsunnnnn.... Emlaya verdiğim para 57 TL helali hoş olsun...
Ben böyle birşey görmedim.

Emlayı aldım, genital bölgeme ve bikini bölgeme toplam 3 tüp sürdüm, böyle yoğurt gibi beyaz tabaka kalacak şekilde sürdüm... (bir kutuda 5 tüp var buarada)
3 tüp tam yetti bana. Sürdükten sonra kadın boxer iç çamaşırından giyindim. Tam 1 saat 50 dk bekledim, genital bölgemden cımbızla bir kıl kopardım ve ACIMADI !! HİSSETMEDİM !! hemen hafiften duş jeli ve soğuk suyla yıkadım ve ağdacıma gittim. Zaten yıkarken uyuştuğunu çok çok iyi anlıyosunuz.

Kızlar kadın cart curt çekti ağdayı ve ben kılların koptuğunu bile hissetmedim... Hiç zerre acımadıııı.. Hatta ağdacım dediki SEN NİYE HİÇ TEPKİ VERMİYOSUN, İYİMİSİN... :)) okadar yani...
Ki benim tüylerim çok kalın ve uzundu jiletle almıştım çünkü... Ağda sırasında kılların çekildiği yerler kanadı ve morardı hep.. ama ben hissizim

Bendeki etkisi mükemmelllll, tavsiye ederim herkese umarım aynı etkiyi görürsünüz..
Beni çok şaşırttı emla, çok memnun kaldım.

Verdiğim 57 TL'ye değdi...

bu bence hiç sağlıklı bir şey değil hem de hiç . . . şimdi işinize yarar gibi gelebilir fakat zamanla her ay kullanımda vucudunuzda nelere sebep olacağnı bilemezsiniz . . . su bile mermeri zamanla ve süreklilikle aşındırıyor . . .​

Ben uzun zamandir jiletle aldigim icin kıl kökleri cok kalınlaştı bu yüzden kullandım. Bir daha almayacagim emla bundan sonra agdaya daha dikkatli gidecegim tüylerim cok uzamadan. E cokta aci cekmeyecegim icin kremi kullanmama gerek kalmayacak. İlerde hissizlik yapar boyle buna baglanmakta kotu.
Ama bu kullanimim gercekten muhtesemdi

Kızlar forumda yeniyim, süper faydalı paylaşımlar var, bu emla yı burdan duydum ve yarın alıyoruum, deniyorum, sonucu da yazıyorum. Hüsranla sonuçlanmaz inş.

Kızlaaarr geçen annem yazdırdı doktora emla kremi eczaneye gitmiş 57TL demişler. Yani anlayacagınız yazdırsanızda yazdırmasanızda aynı fiyat. Devlet karşılamıyomuş artık....

Emla kremi kesinlikle öneririrm, 35 yaşındayım 6 yıl öncesine kadar özellikle özel yerlerime sürekli jilet kullandım, ağda acısına dayanamıyordum çünki, kalp sorunum da olduğu için heyecan korku yasak , ağda yaparken kalpten gidicem diye korkuyordum :) Hemşire bir arkadaşım önermişti bu şekilde tanıştım bu kremle, başta inanın ben hiç inanmadım, o zaman 22 tl ye fln aldım sanırım. Ancak 1 paketle ben ağdaya dönüş yaptım. İçinde 5 adet tüp var. 1 adet tüpü güzelce yedirerek sürün, 2 tüpü de normal merhem sürer gibi sürün ve yaklaşık 45 dk 1 saat bekleyin, Altınıza bir etek geçirip mümkünse oturmayın ki krem gitmesin sürülen yerlerde. Belirtilen zamandan önce ağda yapmaya kalkmayın , tam uyuşmamış oluyor canınız acıyor ve amaaan bu krem işe yaramıyor deyip jilete başvurabilirsiniz. Bu şekilde iki arkadaşım yapmıştı sabırsız oldukları için kremi de ziyan ettiler kendileri de hayal kırıklığı yaşadılar. Belirtilen süre sunuda kuru bez ile kremi silip ağdaya başlayabilrisiniz. Dediklerimi aynen uygularsanız inanın sonuç alıcaksınız. İlk denememde o kadar hissizleşmişti ki inanın ben abartmışım yapıştır çek yapıştır çek yapıştır aman kaymak olsun derken cildimi tahriş etmiştim :) o kadar hissizleştiriyor düşünün. Her ay bu krem alınırmı derseniz alınmaz tabi pahalı, ancak ağda yapılan yer bir daha jilet vurmazsanız daha zayıf çıkıyor biliyorsunuz bu yüzden en fazla alıcağınız miktar iki paket olur, 10 adet tüp 2 şer adetten kullansanız 5 ağda sürecine yeter size. Üçüncü tüpe gerek duymazssınız çünki artık ağdaya alışmış olur cildiniz, tüyleriniz seyrek ve zayıf olucağı için normal ağda yapabileceksiniz artık. Ben 1 paketle yani 5 tüple atlattım o devreyi , ki belirttiğim gibi çok canım kıymetlidir. Bıyık aldırırken bile ağlayasım gelir. Normal ağda geçişinizde özellikle özel bölgenizi alırken yanınızda mutlaka pudra bulundurun. pudra dökün alıcağınız yere nem ter olayını çok güzel çözüyor pudra. Umarım birilerine yardımcı olmuşumdur, ben her ağda yapışımda hemşire arkadaşıma dua ediyorum.

merhaba kızlarr acaba bu emla krem sadece genital bölge için mi kullanılıyor yoksa bacağa falan kullanabilir miyiz?

bende emlayı denemek için aldım iki tüp sürdüm sera streçle kapattım 1 saat 10 dakika oldu beklemedeyim ama daha uyuşma olmadı daha ne kadar beklemeliyim
yardımcı olun.....

şimdi sağlık ocağına gittim aile hekimime emla krem yazdı eczaneye gittim ve karşılanmıyor dedi 56 lira dedi ve ben doktora geri gittim anestol yazdı 3 buçuk lira verdim doktora gitmedende alabilirdim tabi.ama sanmıyorum anestolun faydalı olucağını öfff

bnde pek emn deglm anestldan kullannca yormnu bzde yaz syle lütfeeeeeeeeeeeennnnnn

Ben kolaltı için kullandım anestol hiç bir işe yaramıyor malesef :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…