Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende uzun süre jiletle genital bölgemi aldıktan sonra ağdaya dönmeye karar verdim bu kremi burda okumştm aldm ama hiç etkisi olmadı Daha sonra bi daha denedim daha fazla beklettim çook çok az uyuşturdu artık nasıl köklü tüylerse tüyde demiyim kıl bir kökten 3 tane sakal gbi çıkıyordu şimdi lazere başladm bakalm kurtlcam inş yani ben pek bu kremi mucize olarak görmüyorm
Dudak Kısmı Feci Yanıyor İç Kısımlara Değdirmemeye Özen Gösterin İYice Sarın Allah Sonumuzu Hayır Etsin Bu Konuda :)
kızlar siz harikasınız :) bende biran önce kullanmak istiyorum.....bıktım artık jıletten makineyle çok canım yanıyor
ben yurtdisinda yasiyorum, paraya kiyip aldim 30 ödedim, 1 kere sürdüm üst taraflara 80% uyusma oldu epilasyon yaptim kurtuldum..
o günden beri hep epilasyon yapiyorum (emla kremi sürmeden) alistim.. sade alt taraflar kaldi oralarida epilasyona gecis yapicam insallah..
diyecegim o ki, bi tüpü tamamen bitirmedim, hatta daha yarisindan fazlasi duruyor, bence deger..
Emla kremi yeni mi aldınız? Bugün sağlık ocağına gittim emla kremi yazdırdım sonra eczaneye koştum hemen dedi ki bu ilaç karşılanmıyor. 57 tl ödeme yapıcaksınız. Alamadım çok pahalı geldi Birçok kişi sigorta karşılıyor geriye 3-4 lira ödüyorsunuz demişti. Gerçi baya önceki senelermiş değişti herhalde
ben yurtdisinda yasiyorum, paraya kiyip aldim 30€ ödedim, 1 kere sürdüm üst taraflara 80% uyusma oldu epilasyon yaptim kurtuldum..
o günden beri hep epilasyon yapiyorum (emla kremi sürmeden) alistim.. sade alt taraflar kaldi oralarida epilasyona gecis yapicam insallah..
diyecegim o ki, bi tüpü tamamen bitirmedim, hatta daha yarisindan fazlasi duruyor, bence deger..
Emla kremi yeni mi aldınız? Bugün sağlık ocağına gittim emla kremi yazdırdım sonra eczaneye koştum hemen dedi ki bu ilaç karşılanmıyor. 57 tl ödeme yapıcaksınız. Alamadım çok pahalı geldi Birçok kişi sigorta karşılıyor geriye 3-4 lira ödüyorsunuz demişti. Gerçi baya önceki senelermiş değişti herhalde