Acısız Epilasyon & Emla Krem

Arkadaslar benimde 2 ay sonra dügünüm olacak ve jiletle aliyorum..hemen ertesi gün cikiyor agdayi bi kere denedim bidaha tövbe ettim dayanamiyorum o aciya..bu emla kremini veya uyusturucu kremi burda sordum fakat yok..ben avusturyada yasiyorum nasil böle bisey bulcam bilmiyorum

"anestol pomad" ya ben aldım denedim hiçbi işe yaramıyor. ne uyuşma ne bişey. gerçi biraz karıncalanma oldu ama o kadar. allahtan minik bi parça ağda sürmüştüm bide geniş bi yüzeye sürmüş olsam ağlaya ağlaya çekerdim sanırım (

kızlar bu emla yı devlet karşılıyor mu ? yani reçete ile alabiliyor muyuz artık? ben araştırdım da fiyatı 57 tlymiş. son günlerde alanınız var mı?

kızlar emlayı bugün denedim gerçekten süper bi krem jiletten ağdaya ya da epilasyona geçmek için süper bir çözüm hiç bişey hissetmiyorsunuz diyemem koptuğunu hissediyorsunuz ama acısız gerçekten etkili kremi az sürdüğünüz yerlerde biraz acı oluyor...tek ve en etkili çözüm yoluu

bende bu siteden ogrendim kremi bugun aldim pazatesi elime gecer ins bende ingilterede yasiyorum benim aldigim site diger ulkelerede yolluyo sanirim krem gelsin denerim istersen sitenin adresini veririm hem fiyat daha makul sanirim 5grm tup 2.kusur pound

ben de jiletten bıkanlardanım. ağdaya başlamak istiyorum bu kremi denemek istiyorum bu yüzden. fakat bunu genital bölgede kullanmanın bir sakıncası var mı? bazı kişiler zamanla hissislik oluşturacağını yazmışlar da

emladan snra anestol mü cıktı sımdıde ..emla ıyıydı de anestolu arastırdım sımdı içindekı etken madde vucutta geregınden fazla emılırse kana karısıp ölümcül sonuclar dogurabılırmıs Allah korusun ...suruldukten sonra asla uzerı örtulmemelı dıyor ..kullanmadan once ıcerıgı hakkında kı yazıyı okuyun derım bende sevnmıstım valla ama hevesım kursagmda kaldı

Bende eskiden bu kremlerden kullanıyordum ancak artık acısız soprano ütüleme epilasyon yöntemi var bence bir deneyin, kullandığım dönemlerden biliyorum bu kremler bir bas belası sür sür bitmiyor yine geliyo yine geliyo

dün akşam rastgele okudum konuyu ve bugün ağda günümdü sabah kalkar kalkmaz nöbetçi eczaneye gittim aldım emla yı 57 tl ye.1 tüp sürdüm alt kısımlara daha çok üstlere biraz daha az olacak şekilde yedirmedim iyice streç filmle sarıp 2saate yakın bekledim sonra peçeteyle silip almaya başladım ve sonuç muhteşemdi en ufak bi acı hissetmedim ne altta ne üstte. saatlerce uğraştığım titreye titreye çektiğim ağda 15dk da bitti hemde sıfır acıyla.muhteşem ötesi denemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
bu arada benim tüylerim çok yoğun değil normalde üstleri ağda altları jiletle alıyodum ama yine de çok fazla tüy çıkmaz.yoğun olanlar 1tüpten fazla kullanmalı bence

aa evet canim ya süper olur gercekten..bide bana ne kadar süre sonra geldigini ve gercekten fayda ettiginide söylersen süper olur..saol tatlimm

Bende uzun süre jiletle genital bölgemi aldıktan sonra ağdaya dönmeye karar verdim bu kremi burda okumştm aldm ama hiç etkisi olmadı Daha sonra bi daha denedim daha fazla beklettim çook çok az uyuşturdu artık nasıl köklü tüylerse tüyde demiyim kıl bir kökten 3 tane sakal gbi çıkıyordu şimdi lazere başladm bakalm kurtlcam inş yani ben pek bu kremi mucize olarak görmüyorm

ben bu kremı kullanmıstım ama serayla kapatmadım :/ kullanımını tam olarak tarıf eder mısınız? ben faydasını gorememıstım ama ben ıgnelı epılasyon ıcın kullandım..

mrb acıklar mısınız bu yontemı

bende ingilteredenim..haber vermek istedim size

kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var kremi ne kadar bekletmek gerekiyo ve bekleme süresinden sonra ne kadar süre içinde işlemimizi bitirmeliyiz kullanan biri yardımcı olursa gerçekten sevinirim bıktım jiletten yıllardır , ve gidip emlayı aldım sonunda yardımınızı bekliyorummm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…