• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Arkadaşlar öncelikle burda konu açmayı bilmiyor muyum anlamadım. Yazıyorum, incelenip konu açılacak deniyor, yok! Mesaj atıyorum cevap veren de yok. Neyse.
2 yıldır yüz ve kol altı için lazere gidiyordum. Bacak ve genitale de yeni başladım, ki yeni bir merkeze gidiyorum artık. Üst kısımlarda alışkın olduğum için problem olmadı ama bacağıma başlandığında aklımı oynattım. Hayatımda hiç o kadar acı çekmedim. DEHŞETTİ. Cidden aklımı kaybettim. Bakırköy sokaklarında otobüs durağının ordan otobüse bineyim diye bir saatlik yol gitmişim. Çıkmaz sokağa gelince durup kendime geldim.
Koca bacak ve genitalden yalnızca alt bacağı yaptırabildim(ki panikten oranın da arkası aynen kaldı, arkamı dönemedim). Sonra kaçtım merkezden işte. 1 ay sonraya kalan kısmı için randevu vermişlerdi. Doktorlara, eczacılara uyuşturucu iğne yapmaları için yalvardım, zararlı olacağı için kabul etmediler. Emlayı da alacaktım, ticarete dökmüşler, anında 57TL ye yükseltmişler. İsyan ettim, yatakta kalayım yine o kremi almayacağım dedim. Almadım. Dandik anestol al, bir de majezik iç dediler. Yaptım.
Psikolojim çökmüş, dehşet acıyı tekrar yaşamaya lazer merkezine gittim. Kadın başlayıp, üfleme ve tık tık atış seslerini duymaya başlayınca bağırdım. O devam etti. Sonra durdum. Aman Allahım dedim, acımıyor, ben neden bağırıyorum:DDD Genitalin al kısmına geçti. Yok üstü acımadı öyle ama burası çok acıyacak biliyorum dedim. İlk atışta nasıl sıçradım korkudan bağırdım amaaa hiç hiç birşey, üflemeden başka hiçbişi hissetmedim:D
Kadının ayaklarının altını öpcektim resmen. Kendisi de zaten yavaş atış yaptı korkuyorum diye. Çok süperdi. MaaşaAllah, MaaşaAllah:)

Arkadaşlar öncelikle burda konu açmayı bilmiyor muyum anlamadım. Yazıyorum, incelenip konu açılacak deniyor, yok! Mesaj atıyorum cevap veren de yok. Neyse.
2 yıldır yüz ve kol altı için lazere gidiyordum. Bacak ve genitale de yeni başladım, ki yeni bir merkeze gidiyorum artık. Üst kısımlarda alışkın olduğum için problem olmadı ama bacağıma başlandığında aklımı oynattım. Hayatımda hiç o kadar acı çekmedim. DEHŞETTİ. Cidden aklımı kaybettim. Bakırköy sokaklarında otobüs durağının ordan otobüse bineyim diye bir saatlik yol gitmişim. Çıkmaz sokağa gelince durup kendime geldim.
Koca bacak ve genitalden yalnızca alt bacağı yaptırabildim(ki panikten oranın da arkası aynen kaldı, arkamı dönemedim). Sonra kaçtım merkezden işte. 1 ay sonraya kalan kısmı için randevu vermişlerdi. Doktorlara, eczacılara uyuşturucu iğne yapmaları için yalvardım, zararlı olacağı için kabul etmediler. Emlayı da alacaktım, ticarete dökmüşler, anında 57TL ye yükseltmişler. İsyan ettim, yatakta kalayım yine o kremi almayacağım dedim. Almadım. Dandik anestol al, bir de majezik iç dediler. Yaptım.
Psikolojim çökmüş, dehşet acıyı tekrar yaşamaya lazer merkezine gittim. Kadın başlayıp, üfleme ve tık tık atış seslerini duymaya başlayınca bağırdım. O devam etti. Sonra durdum. Aman Allahım dedim, acımıyor, ben neden bağırıyorum:DDD Genitalin al kısmına geçti. Yok üstü acımadı öyle ama burası çok acıyacak biliyorum dedim. İlk atışta nasıl sıçradım korkudan bağırdım amaaa hiç hiç birşey, üflemeden başka hiçbişi hissetmedim:D
Kadının ayaklarının altını öpcektim resmen. Kendisi de zaten yavaş atış yaptı korkuyorum diye. Çok süperdi. MaaşaAllah, MaaşaAllah:)

anestesol nedir??

anestol ilaç işte. böcek ısırmalarına vs. iyi geliyor. içinde az miktarda lidocain olduğu için de uyuşturma özelliği var. ama bacağı uyuşturur mu bilmem. Genital hassas olduğu için hemen uyuşuyor. Bir de krem sürüp silmeden ağda nasıl yapılıyor onu anlamıyorum. Ayran gibi bi krem olsa tamam da anestol pomat olduğu için ağda olmaz. Lazer de yukardan atış yapıldığı için temiz ve rahat oluyor. Anestolü ssk da karşılıyor. 2 TL normal fiyatı da. Ama lütfen herkes kapışmasın, emlanın sonuna döner, bunu da ssk karşılamaz ve 2 tl den bi hafta içinde 20 tl ye yükseltirler. Pis tacirler.

emla kremi doğru kullandığınızda kesinlikle etkili bir ürün ..keşke ssk ödemeye devam etseydi

Son düzenleme:
kızlarrr,bende özel bölge temizliğinden muzdarip olanlardanım,emla kremle ilgili yazılanları okudum,sonuçta bir ilaç bu krem kullanmadan bi doktora danışayım dedim iiki de öyle yapmışım.doktora gittim ağda için falan da demedim epilasyon yaptrcam böyle bi krem varmış tavsiye eder misiniz dedim,kadın ne dese beğenirsiniz sakın sakın asla asla dedi ben şaşırdım tabi böyle abartılı bir tepki beklemiyordum azarladı bide beni herkes kafadan böyle kremleri kullanıyor diye,krem kan kanseri yapıyormuş,özellikle geniş alanlarda asla kullanılmaması gerekiyormuş,bıyığa belki dedi ama onu da tavsiye etmedi çok çok zorda kalırsan dedi başka yere aman yapmayın benden söylemesi daha bugün sordum,güzelleşelim diye sağlığımızdan olmayalım. 40 gün 40 gece ağdaya devam yavaş yavaş artık napcam,çok da ümitlenmiştim yaaa :43:

bende emla kremi almayı düşünüyorum. Genital bölgeye ağda uygulayamıyorum ve bu benim için büyük sorun gerçekten :( Yan etkisi falan yok değil mi? En kısa zamanda alıp denemeyi düşünüyorumda :37:

kızlarrr,bende özel bölge temizliğinden muzdarip olanlardanım,emla kremle ilgili yazılanları okudum,sonuçta bir ilaç bu krem kullanmadan bi doktora danışayım dedim iiki de öyle yapmışım.doktora gittim ağda için falan da demedim epilasyon yaptrcam böyle bi krem varmış tavsiye eder misiniz dedim,kadın ne dese beğenirsiniz sakın sakın asla asla dedi ben şaşırdım tabi böyle abartılı bir tepki beklemiyordum azarladı bide beni herkes kafadan böyle kremleri kullanıyor diye,krem kan kanseri yapıyormuş,özellikle geniş alanlarda asla kullanılmaması gerekiyormuş,bıyığa belki dedi ama onu da tavsiye etmedi çok çok zorda kalırsan dedi başka yere aman yapmayın benden söylemesi daha bugün sordum,güzelleşelim diye sağlığımızdan olmayalım. 40 gün 40 gece ağdaya devam yavaş yavaş artık napcam,çok da ümitlenmiştim yaaa

kızlarrr,bende özel bölge temizliğinden muzdarip olanlardanım,emla kremle ilgili yazılanları okudum,sonuçta bir ilaç bu krem kullanmadan bi doktora danışayım dedim iiki de öyle yapmışım.doktora gittim ağda için falan da demedim epilasyon yaptrcam böyle bi krem varmış tavsiye eder misiniz dedim,kadın ne dese beğenirsiniz sakın sakın asla asla dedi ben şaşırdım tabi böyle abartılı bir tepki beklemiyordum azarladı bide beni herkes kafadan böyle kremleri kullanıyor diye,krem kan kanseri yapıyormuş,özellikle geniş alanlarda asla kullanılmaması gerekiyormuş,bıyığa belki dedi ama onu da tavsiye etmedi çok çok zorda kalırsan dedi başka yere aman yapmayın benden söylemesi daha bugün sordum,güzelleşelim diye sağlığımızdan olmayalım. 40 gün 40 gece ağdaya devam yavaş yavaş artık napcam,çok da ümitlenmiştim yaaa :43:

iyidi herkez agda icin almiyorki bu kremi; uyusturucu krem bu mesala amelyat sonrasi cok aci cekiyorsan kullananlarda var o bölgeyi uyusturuyor mesala ..
kan kanseri yapiyorsa niye ozaman doktor receteyle yaziyor? vede niye satiliyor.. anlamadim acikcasi.. :26:

bende bir kez emla kremı denemiştim super bir uyuşma oldu ama sanırım her yerı tam olarak kapatamadıgım ıcın uyusmayan yerler kalınca bende almaktan vazgecmıstım ama bu kez bende basaracagım bakalım nasıl olacak ama sıze bısı sormak ıstıyorum hazır agda bantlarıyla almak ıstesem ve kucuk kucuk kessem tuylerı alır mı deneyenınız var mı bu sekılde ?

Lazerede tehlikeli diyolar ve çok acı hissi verdiğini duymuştum. Birde bu kadar kısa seansda bitiyor mu yoksa kişiye göre değişiyor mu acaba ? :44:

Kişiye göre değişiyo cnm.

Benim tenim beyaz, kıllar ise siyah ve kalın. Bi de estetisyen tanıdıktı en yüksek ayarı açtı. En başta çok acıdı ve yanık koktu ama biticek diye dayandım.
Tanıdık olmasa bitmezdi. Öbür türlü lazerin ayarını düşük tutuyolar çünkü.

emla normalde tıbbı bir uyuşturucu ben de daha önce almıştım küçücük tüpler birini tek seferde kullanmak gerekiyo . sürdüğünüz yeri streç filmle örterseniz daha etkili oluyormuş . ben beceremedim galiba çünkü istediğim yer uyuşmadı ama heryer uyuşmadı diyemem . içerde bi tüp daha kaldı bakalım bi kere daha deneyecem bayadır duruyo çekmecede:) hamımlar bazı yerlerde karınca yumurtası yağı yada kremi de duydum denedim de ama uzun süre kullanmadım etkili o da eğer kılları kökünden alabiliyorsanız güvenilir bir markadan ya da aktaardan temin ederek çektiğiniz acının karşınğını alabilirsiniz. ben faydasını gördüm kremin / yağın. şimdi bioder kullanmaya başladım ara verdim kışın pek uğraşmıyorum hergün sürmek zor oluyo .. neyse konuyu dağıtmım daha :)) kolay gelsin hanımlar

benim de bi sorum var şimdi bunu sürüp beklettikten sonra nasıl yapıcaz ağdayı? sonuçta krem yani yağlıdır. ağda yapışmaz.. iyice sabunla-lifle yıkasak kremin etkisi geçer mi?

benim de bi sorum var şimdi bunu sürüp beklettikten sonra nasıl yapıcaz ağdayı? sonuçta krem yani yağlıdır. ağda yapışmaz.. iyice sabunla-lifle yıkasak kremin etkisi geçer mi?

krem 20dk ya uyuşturuyo ondan sonra yıka o bölgeyi ya da kuru bi bezle de silebilrisin ama elini çabuk tut çok uzun sürmüyo uyuşma...

çok pahalı 57 tl bende almadım bu neyaa

bende bir kez emla kremı denemiştim super bir uyuşma oldu ama sanırım her yerı tam olarak kapatamadıgım ıcın uyusmayan yerler kalınca bende almaktan vazgecmıstım ama bu kez bende basaracagım bakalım nasıl olacak ama sıze bısı sormak ıstıyorum hazır agda bantlarıyla almak ıstesem ve kucuk kucuk kessem tuylerı alır mı deneyenınız var mı bu sekılde ?

canım ben emlayı deneyerek yapmadım ama hazır ağda bantlarınını denedim hiç tavsiye etmem çünkü hiç almıyor hazır canını yakıyor

arkadaşlar emla krem vücut tarafından fazla emilince birçok yan etkisi var siz nasıl iki tüp sürüp kapatıyorsunuz:44: ve zaten bu kremin üzeri kapatılmamalı deniliyor.

ben de bu hafta doktora gidip soracaktım yan etkisi varmı çok die.tamam çok güzel uyuşuo ama kan kanseri olmaya da değmez yani. o asetonal mi ne bi şe var 2 tl dednizi o nun yan etkisi var mı peki kullannlar söylesin lütfen:(:( xylocaine yi de aldım ama bi işe yaramadı o da 10 tlydi boşa gitti ..

Back