Acısıyla tatlısıyla her türlü sohbete ve paylaşıma açık olan hanımlar buyrun :)

Ay ciddi misin

Daha ne istiyorlar yahu, zaten yüzlerce insan geceligi 6.000-10.000 dolar arasinda kaliyorlarmus sirincede

O degilde 22 aralik günü hepsi de dizlerini dövcekler vay benim paralarimm, ah benim paralarimm diye

abowww o kadar para verilirmi hiççç
bana versinler ben yatağımı verir gider o parayla hiltonda kral dairesinde yatardım

esmerkralice öğretmenler günü gelince kardeşim gibi seninde öğretmenler gününü kutlarız. biz yaramazlık yaparsak tek ayak üstünde cezası verirsin bize ne güzel...

esmerkralice öğretmenler günü gelince kardeşim gibi seninde öğretmenler gününü kutlarız. biz yaramazlık yaparsak tek ayak üstünde cezası verirsin bize ne güzel...
gaddar öğretmen olmıcam ben canım

ilkokul birden hocam beni dövmüştü fişleri okuyamadım diye
onun inadına çok iyi bir öğretmen olucam

Son düzenleyen: Moderatör:

gaddar öğretmen olmıcam ben canım

ilkokul birden hocam beni dövmüştü fişleri okuyamadım diye
onun inadına çok iyi bir öğretmen olucam

kardeşimde seninle aynı şeyi söylüyor. arkadaş öğretmenler vardır ya öğrenciler onun dersi geldiğinde daha bi özen gösterir o derse. hiç dersi yada okulu kırmaz. benimde lisede böyle bir iki hocam vardı. ama bu tarz öğretmenler çoğalıyor yeni versiyonda ne güzel

hiç unutamam o anı ya.
tuttu saçımdan tahtaya yapıştırdı beni
hırsını alamadım bir tane daha çaktı
kafam tahtaya vurdukça sesler çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…