Acısıyla tatlısıyla her türlü sohbete ve paylaşıma açık olan hanımlar buyrun :)

hiç unutamam o anı ya.
tuttu saçımdan tahtaya yapıştırdı beni
hırsını alamadım bir tane daha çaktı
kafam tahtaya vurdukça sesler çıkıyordu :KK47:
kıyamam yaaa...içine yer etmiş boş ver üzülme öğretmenin vurduğu yerde mor gül biter.:KK53: benim kardeşim sevme hareketi yapıyor ablacım diye.. ama eli ağır, o gün benim kol yok yerinde..:KK53: :KK53: :KK53:

tabi ki.
çok fena insanlarda yeri gelir iyi şeyler yapabilirler.
aynı şekilde hayatta iyi diye nitelendirdiğimiz insanlar da yok mudur :26:

vardır sayıları az olsa bile. onlar türlerinin son örneğidirler genelde. eğer rast gelirseniz iyi huylu bir iyiye çayınıza şeker niyetine atın :KK9: :KK9: :KK9:

tabi ki.
çok fena insanlarda yeri gelir iyi şeyler yapabilirler.
aynı şekilde hayatta iyi diye nitelendirdiğimiz insanlar da yok mudur :26:

Ben de hep farkli okullarda farkli ingilizce ögretmenleriyle ingilizce ögrendim..

Ögrencilerine iyi davranmak istiyorsan sinifta kesinlikle sürekli ingilizce konusma derim ögrencilere yarardan cok zarari oluyor kafa karistigi icin .. araya bir iki tane türkce kelime tikayiver :KK53:

İskence resmen tamamen ingilizce konusmak :KK53:

ben acayip kopya yakalarım. o yüzden beni pek sevmezler :KK9::KK9:
bizim bir tane ingilizce hocamız vardı lisedeyken
haftada nerdeyse 15 ders ingilizce.
diğer bütün derslerin sınavları mecburen o hocanın dersine denk gelirdi.
adam kopya çekmemize izin verir bilemezsek sorunların cevaplarını bile verirdi
canım hocam çok severim onu :KK16::KK16:
bu kadar serbest biri olmasına rağmen bize ingilizceyi o öğretti
sınıfımızdan onun sayesinde 2 boğaziçi 1 odtü 3 hacettepe çıktı
ben anadoludayım gerçi ama olsun
sen kopyadan bahsedince aklıma geldi
:KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben acayip kopya yakalarım. o yüzden beni pek sevmezler :KK9::KK9:

bazen minik kopyaları görsen, öğrencinin gözüne bak ama farkettiğini belli et ama bağırıp kızma öğrencilerin içinde. o zaman yanlış yaptığını ve senin onu utandırmadan, yaptığın hata bi daha yapma demek istediğini anlayacaktır. ve sana büyük ihtimalle hayran olacaktır.

bizim bir tane ingilizce hocamız vardı lisedeyken
haftada nerdeyse 15 ders ingilizce.
diğer bütün derslerin sınavları mecburen o hocanın dersine denk gelirdi.
adam kopya çekmemize izin verir bilemezsek sorunların cevaplarını bile verirdi
canım hocam çok severim onu :KK16::KK16:
bu kadar serbest biri olmasına rağmen bize ingilizceyi o öğretti
sınıfımızdan onun sayesinde 2 boğaziçi 1 odtü 3 hacettepe çıktı
ben anadoludayım gerçi ama olsun
:KK52:

Anadolu da gayet iyi bir üniversite bence..

Hem bir kere Eskisehir'in havasi yeter :KK16:

Ben de hep farkli okullarda farkli ingilizce ögretmenleriyle ingilizce ögrendim..

Ögrencilerine iyi davranmak istiyorsan sinifta kesinlikle sürekli ingilizce konusma derim ögrencilere yarardan cok zarari oluyor kafa karistigi icin .. araya bir iki tane türkce kelime tikayiver :KK53:

İskence resmen tamamen ingilizce konusmak :KK53:
benim ingilizce öğretmenlerimde ben ingilizceyi türkçe öğretmeye çalıştılar hep
tamam dilbilgisini çok iyi öğrendim ama dinleme anlamada ve konuşma derslerinde şu an gerçekten çok sıkıntı çekiyorum.
keşke biraz ingilizce konuşsalardı diyorum hep
ama haklısın hiç bilmeyen birinede ful ingilizce konuşursanda ne diyor bu diye bakar suratına :KK1:
dediğin gibi arayı bulmak lazım

bazen minik kopyaları görsen, öğrencinin gözüne bak ama farkettiğini belli et ama bağırıp kızma öğrencilerin içinde. o zaman yanlış yaptığını ve senin onu utandırmadan, yaptığın hata bi daha yapma demek istediğini anlayacaktır. ve sana büyük ihtimalle hayran olacaktır.

oooo neler neler var, ellerine yazanlar, su şişesinin içine yazanlar, minik kopya kağıtlarını kazaklarına iğneleyenler :KK9::KK9::KK9:

ben aöf eskişehir anadolu işletmeyi okuyorum 3. sınıftayım. ne güzel sabah sınava giderken metrobüste sardalye konservesi gibi gidiyorum geliyorum ne var ne güzel:KK53: :KK53:

X