- 19 Şubat 2012
- 5.211
- 596
- Konu Sahibi cevapveriyorum
sohbet yok galiba burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sohbet yok galiba burda
herkese iyi geceler kızlarrr....
güzel sohpet olur kız atın bi konu ortaya iki lafın belini kırın...
İyi geceler tatlim, kendini tanitsana biraz kimsin ne iş yaparsin
canım sanada iyi geceler. istanbul da oturuyorum. 32 yaş. çalışmıyorum.annem rahatsızlığı dolayısıyla. ama ne yazıkki annemi bir buçuk ay önce kaybettim. hayata bi şekilde tutunmaya çalışıyorum...
canım sanada iyi geceler. istanbul da oturuyorum. 32 yaş. çalışmıyorum.annem rahatsızlığı dolayısıyla. ama ne yazıkki annemi bir buçuk ay önce kaybettim. hayata bi şekilde tutunmaya çalışıyorum...
Allah rahmet etsin ve sana uzun ömür versin ...
bence kafanı dağıtmak için hemen bir iş bul
Hadi o zaman kizlar bir konu atiyorum ortayaa,
Kizlar birseyi çok isterken gerçeklesmez tam vazgecmisken birden istekleriniz gerceklesmeye baslar.. Buna benzer örnekler yasadiniz mi? Anlatin dökülün bakalim
sizin saate göre 1 saat sonra kıyamete giriyosunuz hadi hayırlısı
Aman canim inanmiyorum ben böyle seylere.. Daha önceki yillarda da kiyamet kopcak kopcak dediler hicbir sey olmadi
Yok illumunati yok kiyamet yok bilmem ne.. Hicbiri de olmadi. Sacma isler bunlar
şirince istediği talebi bulamamış galiba o yüzden üzülüyolardı haberlerde izledim.
şirince istediği talebi bulamamış galiba o yüzden üzülüyolardı haberlerde izledim.
bi şeyi çok istersen allah vermez sınav eder. kulum sabrecek mi isyan mı edecek. sabredersen yani olmazsada ne yapalım sağlık olsun der vazgeçersin şıpadanak olur mükafatlandırılırsın . benim kardeşim dikey geçiş sınavına aşırı çalışıp hazırlandı olmadı. vazgeçti. bari aöf den 4 yıllık bitireyim sağlık olsun dedi. öğretmenlik tutturdu. bitirdi.
bi şeyi çok istersen allah vermez sınav eder. kulum sabrecek mi isyan mı edecek. sabredersen yani olmazsada ne yapalım sağlık olsun der vazgeçersin şıpadanak olur mükafatlandırılırsın . benim kardeşim dikey geçiş sınavına aşırı çalışıp hazırlandı olmadı. vazgeçti. bari aöf den 4 yıllık bitireyim sağlık olsun dedi. öğretmenlik tutturdu. bitirdi.
bende iyiyim essay yazmaya çalışıyordum
bitti çok şükür
bende iyiyim essay yazmaya çalışıyordum
bitti çok şükür