Acısıyla tatlısıyla her türlü sohbete ve paylaşıma açık olan hanımlar buyrun :)

Hadi o zaman kizlar bir konu atiyorum ortayaa,
Kizlar birseyi çok isterken gerçeklesmez tam vazgecmisken birden istekleriniz gerceklesmeye baslar.. Buna benzer örnekler yasadiniz mi? Anlatin dökülün bakalim

Allah rahmet etsin ve sana uzun ömür versin ...
bence kafanı dağıtmak için hemen bir iş bul

Çok üzüldüm canim basin sagolsun.. Allah sabir versin...Derdi veren Allah sabrini da verirmis..

Allah rahmet etsin ve sana uzun ömür versin ...
bence kafanı dağıtmak için hemen bir iş bul

dostlar sağolsun. tanışlara haber bıraktım iş için. internetten de gazeteden bakıyorum. en kısa zaman da işe gireyim. evde canım sıkılıyor. benim işim gücüm annemdi şimdi boşluktayım. işe girersem bi uğraşım olur.

Hadi o zaman kizlar bir konu atiyorum ortayaa,
Kizlar birseyi çok isterken gerçeklesmez tam vazgecmisken birden istekleriniz gerceklesmeye baslar.. Buna benzer örnekler yasadiniz mi? Anlatin dökülün bakalim

Bir insanın akıllı davranması için üç yol vardır: Birincisi iyi düşünmektir. Bu en soylusudur. İkincisi, taklit etmektir. Bu en kolaydır. Üçüncüsü, denemiş olmaktır. Bu en acısıdır.
dolayısıyla istediğimiz şeyler bize acımı getirir sevinç mi bilinmez denemek gerekir...

bi şeyi çok istersen allah vermez sınav eder. kulum sabrecek mi isyan mı edecek. sabredersen yani olmazsada ne yapalım sağlık olsun der vazgeçersin şıpadanak olur mükafatlandırılırsın . benim kardeşim dikey geçiş sınavına aşırı çalışıp hazırlandı olmadı. vazgeçti. bari aöf den 4 yıllık bitireyim sağlık olsun dedi. öğretmenlik tutturdu. bitirdi.

şirince istediği talebi bulamamış galiba o yüzden üzülüyolardı haberlerde izledim.

Ay ciddi misin

Daha ne istiyorlar yahu, zaten yüzlerce insan geceligi 6.000-10.000 dolar arasinda kaliyorlarmus sirincede

O degilde 22 aralik günü hepsi de dizlerini dövcekler vay benim paralarimm, ah benim paralarimm diye

Haklisin canim, böyle seyler benimde cok basima geldi tam vazgecmisken umudumu kaybetmisken gerceklesti

Bence istediğin şey için çok çalışacaksın daha sonra tevekkül edeceksin. ben istediğim şeyleri genelde elde ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…