- Konu Sahibi nazda_evli
ben doğru şeyler yapmadığımı zaten kabul ediyorum ki ama unutmayın ki beşer şaşar
siz dışardan gördüğünüz kadarıyla benim aşkımı yargılayamazsınız
benim içimde kopan fırtınaları ne siz ne de bir başkası anlayamaz
umutla tanıştığım sıralarda 18-19yaşlarındaydım ben daha sağlıklı karar veremeyecek yaşlarda yani
bu aşk değildir demek sizin haddiniz değil şu an da evliyim ve bir çok sıkıntım oluyor hiç birinde ben eşime sırtımı dönmüyorum dönmemde aksine daha sıkı sarılırım çünkü her şeyi enine boyuna düşünüp ölçüp tartabilecek bir yaştayım artık.
Bakın kimseyi yargılamak kimseye düşmez ama o kişide gelip böyle bir yere bu bu diye yazıp yorum beklerse fikirler de söylenir..Ne kişiliğinize hakaret var ne başka bir şey..Sadece olayları kendi gözümden değerlendirdim..18-19 yaşta ufak bir yaş değil bana göre...
Ben 15 yaşında lisede sadece hoşlandığım biri var diye kafamı döndürüp bakamamıştım 3 yıl boyunca kimseye...Ki yıllar sonra aşkın nasıl bir şey olduğunu anladığımda o lisede yaşadığım devede kulak kaldı..Fakat buna rağmen ben aramızda bir ilişki olmadığı halde kalbime ikinci birini sığdıramamıştım..Anlatabiliyor muyum??
Ha tamam benim kişiliğim farklı sizin gibi olmak zorunda değilim diyebilirsiniz..Benim kızdığım fedakarlık yapan, özveride bulunan sizmişsiniz, bu işte kendinizi kurban etmişsiniz gibi bir havaya girmeniz...
Aşk uğruna insanlar nelerden vazgeçiyorlar, evet bazen mecburen kalpte kırıyorlar ama adı üzerinde "mecburen" ....
Ben sizin hikayenizde mecburiyet değil, keyfi hareketler görüyorum..
Allah yolunuzu açık etsin..
Son düzenleme: