Haklısın bizde onu boşuna düşünüyoruz cevap yazmaya bile tenezzül etmiyorkonu sahibi bıraktı sanırım diyeti
aynen katlıyorum arkadasım bız hep kocasını suclu bulduk. ama daha bı cvp yazmaya bıle tenezzl etmeyn bırıymıskizlar biz hep tek tarafli kocasini sucladik ama kocasi tavir yapmakta hakliymis sanirim..baksana kocasiyla barisinca yazmaya tenezzul bile etmedi..bizler ne kadar uzulmustuk onun haline..
AÇIK AÇIK YAZACAĞIM NE DÜŞÜNÜYORSAM KUSURA BAKMAYIN. en başta eşinin seni bu denli üzmesi kırması, hassaslaştığın bi konuda sana destek vermemesi çok acı bir o kadar ayıp. siz evlenirken iyi günde kötü günde sözünü duymamış herhalde? emeğini çabanı ayakta alkışlıyorum ama günde iki elmayla zayıflayamazsın ki. sağlığından olursun. bu sefer tutup zayıflamayı bile beceremiyorsun der. erkek değil mi der işte. bence araştır iyi bir diyetisyene git. diyet listesini al. spor salonuna da başla. ne kadar sürerse sürsün. 1 ay mı 1 ay. 2 yıl mı 2 yıl. bu süre içinde eşin senden uzaklaştığında yadırgama erkekler bencildir. üstelik seni böyle yalnız bırakıyorsa bırak uzaklaşsın zaten. zayıflamış ve fit bir vücuda sahip olup onun karşısına çıktığında gör bak neler olacak. üstelik şuan ona ne kadar kırılsan da seni öyle sevdiğine kendini alıştırdığın için seviyorsun onu bence. kadınsın sen. gururlusun. bu lafları yiyecek kadar alçalma sakın. kendini değiştirdiğinde çık karşısına şimdi de ben senden boşanmak istiyorum de. ay zaten sinirliydim hıncımı eşinden aldım kusura bakma nolur.
Merhaba arkadaşlar ben çok iyiyim 99 kg oldum sonunda. Diyhth ve egzersizlere son sürrat devam ediyorum. Eşimle de aramız eskisi gibi çok iyi. Hatta gene baskılara ve kıskançlıklara başladı. Arada ayar vermiyor değil veriyor tabi. Zayıflamassan şöyle yaparım böyle yaparım diye. Ama ben özgüven olar k çok iyi oldum hoplayıp zıplayabiliyorum artık ve giydiklerim eskiye nazaran yakışıyor. Yüzm gözüm de ortaya çıktı bi güzelleştim :)
Tekrar destekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Siz olmasaydınız tüm bunlarla başa çıkamazdım. Bu topiği ve konuyu okumak ve görmek istemediğim için hiç bakmıyorum daha önce de söylemiştim bunu bana darılan arkadaşlardan çok özürdilerim. Nete de pek sık giremiyorum artık. Kızımın okulu ödevler benim spora gitmem. Birde kurslara falan da yazıldım. Gece yorgun ve bitap düşüyorum ... Bu arada 99 kg den bir kaç haftadır gr kaybetmiyorum çok gıcık durumdayım :)
Merhaba arkadaşlar ben çok iyiyim 99 kg oldum sonunda. Diyhth ve egzersizlere son sürrat devam ediyorum. Eşimle de aramız eskisi gibi çok iyi. Hatta gene baskılara ve kıskançlıklara başladı. Arada ayar vermiyor değil veriyor tabi. Zayıflamassan şöyle yaparım böyle yaparım diye. Ama ben özgüven olar k çok iyi oldum hoplayıp zıplayabiliyorum artık ve giydiklerim eskiye nazaran yakışıyor. Yüzm gözüm de ortaya çıktı bi güzelleştim :)
Tekrar destekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Siz olmasaydınız tüm bunlarla başa çıkamazdım. Bu topiği ve konuyu okumak ve görmek istemediğim için hiç bakmıyorum daha önce de söylemiştim bunu bana darılan arkadaşlardan çok özürdilerim. Nete de pek sık giremiyorum artık. Kızımın okulu ödevler benim spora gitmem. Birde kurslara falan da yazıldım. Gece yorgun ve bitap düşüyorum ... Bu arada 99 kg den bir kaç haftadır gr kaybetmiyorum çok gıcık durumdayım :)
Saol canım en kısa zamanda bu kitabı alıcam. Sağlık herşeyden önemli bunu çok iyi biliyorum canım. Ama bazı şeyler vardır insanın elinde olmaz. Hangi dr kalp acısını tedavş edebilir ki. Kalp acısı ne berbat bir derttirki nsanı yemeden içmeden eder hasta eder.. Bunları atlatıcam ama bşr kaç aya ihtiyacım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?