Acınası biriyim :(((

zayıf olmanı isteyebilir, sıkılmış olabilir, bir an önce kilo vermen için birşeyler diyebilir ama
söylediği gibi incitici, kırıcı, yıkıcı cümleler kuramaz.
neyi nasıl söylediğine dikkat edicek insan

Bu evliliğimizin bittiği anlamına geliyor dimi? Çok kötü hissediyorum kendimi nihil kalbim çok acıyor. Nadıl atlatıcam bugünleri hiç bilmiyorum.

Bu evliliğimizin bittiği anlamına geliyor dimi? Çok kötü hissediyorum kendimi nihil kalbim çok acıyor. Nadıl atlatıcam bugünleri hiç bilmiyorum.

burada anlattığın gibi eşine hislerini duygularını anlat
üzüldüğünü söyle
aynı sözleri ben sana söyleseydim de. derken de senin kırıldığın cümleleri sesli olarak söyle
bıktım mı dedi sana misal, sende; ben sana bıktım senin bu kilolarından nusret dersem ne hissedersin de
eşin kendi söylediklerini senin ağzından duyduğunda anlayacaktır seni.
biriktirir içinde kurarsan kalbin acır
dışarı çıkart, konuş eşinle

Çok konıştum çok anlattım bu söylediklerini çok söyledim ama onda bir inat varki anlatamam. Ağladım bayıldım panik atak geçirdim. Hiç bir şey yapmadı öylece baktı. Konuştuğumda ben çok ağladım biraz da sen ağla dedi. Zaman dedi ama bu zaman aramıza soğukluk katabilir dedi. Sanırım kendinden soğutmaya çalışıyor

sen ne yapmak istiyosun

keşke zamanında dikkat etseydiniz biraz.boyunuza göre çok orantısız.bence eşiniz siz kilo verin diye böyle yüklenmiş size.
ve bu azimle giderseniz, eminim çok yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız..kilo hastalıktan başka birşey değil.
belki siz de eşinizin yerinde olsaydınız, azmetsin diye yüklenirdiniz ona.
ben de boyuma göre fazla zayıfmışım gibi geliyor, ve bu kadar kilo alan insanlara şaşırıyorum :) ben de kilo alamıyorum çok çabuk.
inş çok çabuk kilolarınızdan kurtulursunuz.stres yaparsanız biraz zor ama. herşey inanmakla başlar.

umudunu yitirme canım,ben de benzer bir durumdan şuan epey kilo verdim,çeşitli diyetler uyguladım,kendine güven en önemlisi o...

az yemek gerekiyor kızlar,bir de gece yememek(saat 18 en son yemek yeme vakti...

ben de senin gibi kilolu birisiyim. eşim de benden oldukça zayıf. üstelik ben evlendiğimde çok daha zayıftım. ben de seninle aynı durumdayım tek farkı eşim anlayışını koruyor çünkü bende pko var biraz daha fazla uğraşmam gerekiyor. senin konuyu okuyunca aradım "sen beni sevmiyorsun artık" diye üstüne gittim ama erkek milleti bu ne zaman anlayışını kaybedeceği belli olmaz. bence eşin seni kilo vermeye heveslendirmek için yapıyor. sen de hiç ağlayıp sızlama kendinden emin devam et yola. ona de ki sırf kiloluyum diye benden ayrılmayı düşünüyorsun, demek ki ben zayıf olup sakat kalsam sen yine beni sokağa atacakmışsın. sen kendini sorgula ne kadar güvenilir bir eşsin!!!!

Muhat atlatırmı sence uçurumları kaldırırmı dersin? Soğukluk girmesin aramıza zaman uzadıkça
tabiki de atlatır.
düşünsene boşanmak isteseydi şimdiye kadar bekler miydi.
bence senin zayıflayacagın yok diye düşündü. ve böyle dedi. ve yine kendi için değil senin sağlığın için.
bıyun kısa ve kilon fazla. sen mutlu oldugunu belli et eşine.
ayrıca sebze yemegi ve yoğurt tüket. 2 elma şimdi kilo verdirir ama sonradan kat kat aldırır.
oruç tutuyorsan eger onun da faydası olacaktır.
yaparsın sennnnnn, giderrr o kilolarrrrrrrr
bekliyor haberlerini

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız. Ben gene eski ben olayım ve ilgimi alakamı eksik etmeyeyim. Kg de verdikçe her şey düzelir diyorsunuz ve size yürekten katılıyorum. Seviyorum ve onun için savaşmam lazım. Bugün tartıda sabah 114,5 u gördüm çok mutluydum spora gittim sporumu yaptı. En son havuz sonrası ıslak tartıldım ve 113,8 dim geçecek gidecek bu 3 haneli rakamlar biliyorum :) sizlerinde desteğiyle.
İnşallah eşimde beni motive etmek için yapıyordur.... Yaa kg fazla ama ben çok iyi bir eşimdir ailesini ondan çok severim hürmette kusur etmem. Her sabah 6 da kalkar onu giydiririm tek tek eline veririm her şeyini. Masajını kahvaltısını yemeğini hiç aksatmam o gitme derse gitmem gel derse gelirim bazen diyorum çokmu yüz verdimde bu kadar rahat böyle davranıyor....

yine bu sitede bir üyeden portakal çiçeği karışımlı bir bitki duymuştum içeriğini bilmiyorum aslında bilen varsa yazsın tarifini herkes yararlansın.bende zayıflamaya çalışanlardanım çooooook zor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.tarifi bilenler lütfen yazsın :)) teşekkürler

o portakalçüçeği içeren çay tarifi tamamen reklam amaçlıymış
ben de sürekli zayıflama sayfalarını okuyup okuyup yemeye devam eden biriyim
bi arkada özelden bana ulaşın size o karışımı yaptırayım diyor para kazanmaya çalışıyor.

bazı arkadaşlar da yaptırdılar.

konu sahibi seni yürekten destekliyorum
bugünler geçecek ve eşin seni yıne kolarına alıp sevecek.
sana olumsuz bi motivasyon uygulamaya çalışıyor
onu kaybetme korkunla sana kılo verdirmeye çaışıyor
eminim o senin sağlığını senden çok düşünüyor.
eşine kızma
kendine kız ben nasıl bu kadar kılo aldım diye.
herşey düzelecek
diyetine sağlıklı yiyecekler de ekle lütfen
sadece 2 elma ile olmaz bu iş.

canım okuyunca çok üzüldüm,çabanı görüncede mutlu oldum.
ama ben sana arkadaşların yazdığı pembe gözlüklerle yazmayacağım,çünkü bunun sana faydası olmayacak.

tatlım öncelikle,ben zayıflayacağım diyip bu işi beynine programlamalısın.bunu ilk önce kendin için sonrasındada kızın ve evliliğin için yapmalısın.
şu anda moral bozukluğundan yemek yiyemiyorsun ve büyük ihtimal vücudun aşırı derecede su kaybediyor,o kadar kısa sürede yağdan vermen mümkün değil.buda sana artı artı kilo olarak geri döner ve sağlığınıda kaybedersin.
nacizane sana fikir vermek istiyorum;
42 yaşındayım istersen abla niyetine gör canım.
sadece 7 ay önce 103 kiloydum şimdi ise 89.ve inanılmaz değişim oldu bende.günde 3 litre suyumu içerek,sporumu yaparak ve en önemlisi sağlıklı beslenerek kilo veriyorum.
öncelikle bir dahiliye doktoruna gidip gerekli testlerini yaptırmalısın.insülin direnci,vitaminler kansızlık gibi.doktorun seni yönlendirir.
sonuçlara göre eğer gerekirse ilaç tedavin başlar( örneğin insülin direncin varsa ona göre ilacını verir).
sonrasında bir diyetisyenden yardım almalısın,ama dersen ki ben kendim halledeceim o zaman sağlıklı listeler hazırlamalısın kendine.bunun için sana buradaki herkez ve ben seve seve yardımcı oluruz.forumdan faydalan canım bol bol başarı hikayeleri oku,diğer kişilerin günlüklerini oku neler yiyorlar neler yapıyorlar takipte ol.
kendine bir günlük açabilirsin,cuma yarışmalarına katılabilirsin.ilk iş olarak kendine kilo çizelgesi de yapmalısın,tüm bunlar motive açısından gerekli ve çok ta iyi geliyor.her türlü yardıma ve desteğe hazırım.kendini yalnız hissetme,kilo yalnız verilmiyor malesef çevremizde bizle aynı sorunu yaşayan insanlarla ancak bunu aşabiliriz.

en önemliler:
1.günde mutlaka 3 litre su içmelisin
2.6 öğün beslenmelisin,3 ana öğün,3 ara öğün
3.hergün mutlaka en az bir fincan yeşil çay tüketmelisin
4.hergün mutlaka süt,yoğurt,sebze ve meyve tüketmelisin
4.fındık,ceviz,badem diyetin vazgeçilmezleridir
5.her gün yürüyebiliyorsan azar azar başlayıp arttırarak yürüyüşler çok faydalı olacaktır.
6.toz ve çubuk tarçın kullanmalısın.iştahı ve kan değerlerini dengeliyor.
7.dere otu da aynı şekilde iştahı ve kan değerlerini dengeliyor.
8.meyveleri tüketirken,yanında mutlaka 1 çay bardağı süt yada 2 kaşık yoğurt yemelisin.meyvedeki şekeri ve kan değerlerini dengeliyip acıktırmayı önlüyor

bu liste uzar gider,zamanla oturur sen yeterki vazgeçme,burda hepimiz sana destek oluruz.sormak istediğin her şeyi sorabilirsin tatlım.

gelelim eşine;
mutlaka seni heveslendirmek istiyordur tabi ama bunu yaparken seçtiği yol yanlış.seni bu kadar kırmadan da bunu yapabilirdi.
ayrıca,telefonuna şifre koyması,seni burak diye kaydetmesi falan da çok normal şeyler değil açıkcası.aniden değişmeside öyle.seni üzmek yada teleşlandırmak adına söylemiyorum bunları canım,sadece görebilmeni istiyorum.
muhtemelen yakın çevresinde bir bayan vardır. belkide biraz da ilgi göstermiştir eşine,eşinde etkilenmiş olabilir belki ufak bi flört telefonlaşmak falan .inşallah yanılıyorumdur ama tedbir de almak gerekli.sakın kıskançlık yapıp üstüne gitme,hatta şüphelendiğini bile belli etme.eğer böyle bir şey varsa bile emin ol geçicidir.sen eşine bakımlı görünmeye çalış,eve geldiğinde kapıyı sen aç ve güler yüzle karşıla.o ne kadar soğuk umursamaz bile davransa sen mutlaka güler yüzlü ve ilgili ol.pijama eşofman gibi şeylerle evde dolaşma her zaman dışarıya çıkıyormuş gibi özenli ol.eşine evine ve yavruna ne kadar bağlı olduğunu hissetsin.evde hep mutlu ol,kıskançlık krizleri yada ağlamalar çözüm değil,hatta uzaklaşmasını sağlar.
şöyle düşün,bu geçici bir süreç ben akıllı davranırsam yuvamı kurtarırım .bunun için ne yapmalıyım?sağlıkla zayıflamalıyım,güçlü olmalıyım ben başaracağım.
bir kadının isteyip yapamayacağı hiç bir şey yok emin ol canım.
ben sana güveniyorum,sağlıkla çok güzel kilolar verip,yuvanı kurtaracaksın

çok uzun yazmışım,bir hatam olduysa affola,nacizane fikirlerim.asla akıl vermek yada bilmişlik taslamak değil niyetim,eğer öyle anlaşılırsamda özür dilerim.sadece gerçekten üzüldüm ve yardımcı olmak istedim.hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz yaşadık.

asla vazgeçme,sen çok değerlisin...ilk önceliğin kendin olmalı,sağlığın en önemli unsur,sen sağlıklı olacaksınki yuvana, yavruna sahip çıkacaksın...
takipteyim canım...

Son düzenleme:
Cnm yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim kendimi özel hissetmeme sebep oludular. Bendeki problem kocamı dünyamın merkezi yapmış olmam. Az önce 113 e düştüğümü bak nasıl çabaladığımı anlattım sarıldım öptüm fakat ben sanki ona yasak biriymişim gibi kendini geri çekti beni itekledi istemiyorum dokunma dedi. Unut artık beni yapıyorsan kendin için yap dedi ben artık hiç bir şey beklemiyorum dedi. Boşan o zaman neden hala buradası dedim senin boşanmanı bekliyorum sen boşanırsan boşanıcam dedi. Ne demek şimdş bu kendi boşanmıyor benim dava açmamı mı bekliyor ki. Başka birisi olduğunu şuan için sanmıyorum cnm orucunda namazın da bir adam evden işe işten eve geliş gidiş saatleri hep belli ( şimdilik ) yardıma ihtiyacı var ama psikolojik tedaviyi kabul etmiyor evlilik terapisti de istemiyor. Ne istediğini kendisi de bilmiyor sanırım. Çocuğu bile itekliyor kabul etmiyor onun da sevgisini. Fec bir buhranda bunu görebiliyorum. Artık benimde radikal kararlar almamın zamanı geldi ama kalp acımı dindirsem onu dünyamın merkezinden çıkarsam azıcık özgüvenim olsa. Her şey muhteşem olacak. Umuyorum allahtan tek dileğim gelip geçmesi bu günlerin

canım cok uzuldum gercekten ınsallah bu sorunları atlatırsın dıorum ve kendı fıkırlerımı soylemek ıstıorum ıznınle.. soylıyeceklerım senı uzebılır ve bunu senı dusundugum ıcın soyluyorum ve dıer arkadas uzun uzun yazmıs gercektende cok dogru soylemıs onunn dedıgı gıbı yapmalısın.. esın cok skur namazında nıyazında ve bu yzden de hayatında bır baskası yoktur dıyorsun ama imam nıkahlı bır esı de olabılır.. gunah ıslememek ıcn dındar erkekler eslerınden gızlı ımam nıkahı kıyıyorlar.. ınsallahhhhh oyle bırsey yoktur ama anlattıkların bunu gosterıyor.. ılgınc olansa neden kzını da ıteklıyor? eger bırı varsa hayatında bu kısı esının evlı oldıugunu bılıyor ve esını dolduruyor sana ve kızına karsı.. esın sadece kılonla sorunu olsaa sana soguk davranır kızına deıl. hayatındakı kısı kesınlıkle esını dolduruyor esınde kanıyor ve sıze bu sekılde davranıyor. hayatında bırı olmasaydı senn zayıfladıgını gorup mutlu olurdu yumusardı ne blm bıseyler yapardı ama bosanmaktan bahsetmezdı dıye dusunuyorum.. ama bır ıhtımal daha var.. daha once cok dıyet yaptın doktora gıttın vs vs ama hıcbırı ıse yaramadı yapamadım dedın. eger esın senı sevıosa hayatnda kmse yoksa sırf sen zayıfla dıye senı korkutmak amaclı bunları yapıyor olabılır. cnku ancak bosanma durumuna gelırsenız senın kararlı olacagını ve gercekten zayıflayacagnı dusunuyordur. ınsallahhhh ıkıncı tahmınım dogrudur benım amacım esınle aranı acmak deıl lutfen yanlıs anlama sadece hani bole seyler olabılır gozun acık olsun anlamında dıorum ona gore hareket et dıye. arkadasımızn dedıgı gıbı hayatnda bırı varsa suphelenırsen sakın bellı etme taaakı zayıflayana kdr cnku gecıcı olacaktır onun suan kafası karısık ve sneı sevdıgıne emınım sadece bırılerı tarafından doldurusa gelıyor bence.. sen saknn umıdını yıtırmeee sporuna devam et ama saglıklı bı sekılde yap yoksa zayıflarsın ama yuzun cokecektır guzllıgınde kalmaz. ınsallah esının bu hallerı bıran once sona erer de yaptıgı hatayı anlar sana ıyı davranır senın ıcın dua edecem sende namazlarını kıll dua ett kuran oku ve ardından esın duzelmesı ıcın dua et Allahın ıznıyle esın sana donecektır eskısı gıbı olacaktır :)))

basta cok kılo vermenın sonra ıse az vermenın sebebı şu, vucut cok yag topladıgı ıcın bunlardan kurtulmak ıstıyor ve ıraz egzersız yapsan bıle vermeye baslıosun.. ama fazla kılo verdıgınde ıse bu sefer vucut bakıyorkı yaglar gıdıyor hızla hemen harekete gecıp tutmya calısıyor yagları ıste o zmn bıraz daha guclesıyor vermek.. ha neden yagları tutmak ıstesınkı vucut dersen ınsan ac kaldıgında vucut yagı erıtıp kendını beslemeye calısıyor bır nevı depo olarak tutyor yagı bu yzden yanı.. sana bır tavsıyem suan spor yapıosn ıyı guzel ama sakın kas yapacak hareketler aktıvıteler yapma. yagların cok dırek kasa donusmeye baslar vucudun sıkı olur ama bacakların kalın olur. once yagları erıtt ondan sonra ıstedıgın kıloya geldıgınde kas yapıcı egzersızler yapabılırsın. bunu soyluyorm cunku bı bayn var tanıdıgım hafıf etıne dolgun onceden kıloluydu zayıfladı balık etlı oldu ıyı suan ama bacakları kalın bıraz ve bunu kendısı soyledı yaptıgım hareketler dırek kas yapıyormus bacaklarım tas gıbı ama erımıyor dedı yanı erır ama zor erır canım ona dıkkat et ve mesela bıraz daha zayıladıgında kalcayı dıklestırıcı gogus dıklestırıcı egzersızlerı ızle nettn hepsını evde uygula bel ınceltıcı hareketler var onları yap fızıgın mukemmel olur jennıfer lopez halt eder yanında canım sen yeterkı azımlı oll

ya 50 tane msj atmıs gıbı oldum ama sımdı dıer yorumları fılan okudumda sundan emın oldum esın sadece sen bırakma dıye blof yapıyor tek sorun kızına neden ole yapıor anlamadım ama sen uzul ama hırslan ve bırakma dıye yapıor o yzden canını skma kotu tepkı versede alınmamıs gıbı yap caktırma onun karsısında aglama bıde sık sık kuran oku eger bılıyorsan ve her bıtırdıgınde onun ıcın dua et cok yaknda sana doner Allahın ıznıyle canım

Çok çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yazdığınız için gerçekten sizlerin yazdıklarınızı okudukça daha da hırslanıp kocişimi geri kazanmak istiyorum ama onun suratını görünce deliriyorum çıldırıyorummmmmm. Bana kızdıkça kızına da böyle davranıyor diye düşünüyorum. Kızım bana daha düşkündür babasıyla arası çok çok iyi olmadı eskiden beri beni ağlattığı için babasına kızıyor tavırlı davranıyor sanırım buna da çok kızıyor. Hani başkası olsa diyorum hafta sonu evde uyuklamaz 30 defa telf çalar gizli gizli gider konuşur şimdilik bunlar yok ama olmayacak diye de bir şey yok tabi dediğiniz gibi her şeye hazırlıklı olmam gerekiyor. Hayatta insanın başına her şey gelebilir... Diye yazarken geldi ve ben biraz yürüycem az sonra gelirim dedi bizde gelelim dedim çok hızlı yürüycem yetieşemezsiniz bana dedi. Tamammı ben gideyim az dedi. Ve gitti. Al işte dk 1 gol 1 sanki ne yazdığımı biliyor gibi. Br de canım yazmışsın ki biri ile imam nikahı kıymış ve onun dolduruşuna geliyordur diye malesef eşimin annesi ve babası boşanmış ve hayatı boyunca üvey annesinin babasına kendisini dolduruşunu dinleyerek geçirmiş böyle bir şey yapacağını şimdilik ( şimdilik) sanmıyorum güven olmaz erkeklere belki babasına çekmiştir ne malum. İmam nikahını da kıyıp evlenmez zina yapabilmek için şimdiye kadar hep o tarz tipleri eleştirdi çünkü tabi kocamın her gün fikir ve görüşleri değiştiği için emin de olamıyorummmm ooooffff tamam kendime geliyorum çamaşır yıkayayım evi temizleyip iftar hazırlığı yapayım hafta sonu spor yok bari bunlarla oyalanayım ( üyeliğim hafta içi sadece ) ev berbat durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…