zayıf olmanı isteyebilir, sıkılmış olabilir, bir an önce kilo vermen için birşeyler diyebilir ama
söylediği gibi incitici, kırıcı, yıkıcı cümleler kuramaz.
neyi nasıl söylediğine dikkat edicek insan
Bu evliliğimizin bittiği anlamına geliyor dimi? Çok kötü hissediyorum kendimi nihil kalbim çok acıyor. Nadıl atlatıcam bugünleri hiç bilmiyorum.
burada anlattığın gibi eşine hislerini duygularını anlat
üzüldüğünü söyle
aynı sözleri ben sana söyleseydim de. derken de senin kırıldığın cümleleri sesli olarak söyle
bıktım mı dedi sana misal, sende; ben sana bıktım senin bu kilolarından nusret dersem ne hissedersin de
eşin kendi söylediklerini senin ağzından duyduğunda anlayacaktır seni.
biriktirir içinde kurarsan kalbin acır
dışarı çıkart, konuş eşinle
Çok konıştum çok anlattım bu söylediklerini çok söyledim ama onda bir inat varki anlatamam. Ağladım bayıldım panik atak geçirdim. Hiç bir şey yapmadı öylece baktı. Konuştuğumda ben çok ağladım biraz da sen ağla dedi. Zaman dedi ama bu zaman aramıza soğukluk katabilir dedi. Sanırım kendinden soğutmaya çalışıyor
sen ne yapmak istiyosun
Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyimbundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
Eski günlerimize geri dönmek istiyorum. Onu istiyorum. Bir an önce kg vermek istiyorum. Onu kazanmanın tek yolu kg vermek ama çok kısa bir dönem değil bu. Uzun bir dönem böyle ayrı gayrı nasıl olacak bilmiyorum.
Biliyorum kendim için yapmalıyım giderse gitsin umrumda bile değil bunu günde kaç kez tekrarlıyorum bir bilseniz ama gene yüZünü görünce ağlamaya başlıyorum. Anlamadığım 2 hafta önce bu adam beni koynuna alıp sevgi dolu aşk sözcükleriyle severken bir anda bir günde ne değişebilir de benden tiksinir. Birikmiş içinde patlak vermiş öyle diyor. 2 hafta önce öylesine severken bir anda böyle olması beni tuhaf etkiledi yemeden içmeden kesildim resmen elimde değil yiyemiyorum. Spora ve yüzmeye yazıldım her gün araba kullanmadan yürüyerek gidip geliyorum. 1 saatlik yol neredeyse. Biliyorum forumun en ince detayına kadar okudum protein yemem lazım yumurta et balık ama içim almıyor. Az önce ufacık bir tavuk göğsü yedim ve öğürmeye başladım. Sanırım üzüntüden oluyor. Eski türk filmleri gibi oldu verem de olurmuşum bide:) özür dilerim yaaa siZleri de üzüyorum başını ağrıtıyorum detlerimle aslında ufak ta olsa bir başarım var en azından 1,5 hafta da 8 kg verdim
tabiki de atlatır.Muhat atlatırmı sence uçurumları kaldırırmı dersin? Soğukluk girmesin aramıza zaman uzadıkça
Cnm yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim kendimi özel hissetmeme sebep oludular. Bendeki problem kocamı dünyamın merkezi yapmış olmam. Az önce 113 e düştüğümü bak nasıl çabaladığımı anlattım sarıldım öptüm fakat ben sanki ona yasak biriymişim gibi kendini geri çekti beni itekledi istemiyorum dokunma dedi. Unut artık beni yapıyorsan kendin için yap dedi ben artık hiç bir şey beklemiyorum dedi. Boşan o zaman neden hala buradası dedim senin boşanmanı bekliyorum sen boşanırsan boşanıcam dedi. Ne demek şimdş bu kendi boşanmıyor benim dava açmamı mı bekliyor ki. Başka birisi olduğunu şuan için sanmıyorum cnm orucunda namazın da bir adam evden işe işten eve geliş gidiş saatleri hep belli ( şimdilik ) yardıma ihtiyacı var ama psikolojik tedaviyi kabul etmiyor evlilik terapisti de istemiyor. Ne istediğini kendisi de bilmiyor sanırım. Çocuğu bile itekliyor kabul etmiyor onun da sevgisini. Fec bir buhranda bunu görebiliyorum. Artık benimde radikal kararlar almamın zamanı geldi ama kalp acımı dindirsem onu dünyamın merkezinden çıkarsam azıcık özgüvenim olsa. Her şey muhteşem olacak. Umuyorum allahtan tek dileğim gelip geçmesi bu günlerin
Çok teşekkür ederim. Her 10 günde bu kadar gitse ne güzel olurdu ama biliyorum ki yakın zamanda duracak ve beni krizlere sokacaksanırım kg çok olunca ilk başta böyle fazla fazla gidiyor. Birde şu abd de çıkan kilo kaybetme yarışması var ya ona bakıyordum bir ara her hafta inanılmaz kg ler veriyorlardı. Tekrar izlemeye başlasam iyi olucak aslında onların uaptığının aynını yapabilirim böylece. Allahtan eşim beni üzüyor da yeme içme sıkıntım kalmadı diyebiliyorum. Allahım en büyük derdimde bile bir güzellik çıakrdım ya deli oluyorum bu poliyanacılığa ama işin gerçeği bu işte allahtan adam suratıma bakmıyor diyebiliyorum. İştahımı onun sayesinde kesti. Allahım inşallah özellikle yapıyordurrrrrrrrrr (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?