Muhat atlatırmı sence uçurumları kaldırırmı dersin? Soğukluk girmesin aramıza zaman uzadıkça
Biliyorum kendim için yapmalıyım giderse gitsin umrumda bile değil bunu günde kaç kez tekrarlıyorum bir bilseniz ama gene yüZünü görünce ağlamaya başlıyorum. Anlamadığım 2 hafta önce bu adam beni koynuna alıp sevgi dolu aşk sözcükleriyle severken bir anda bir günde ne değişebilir de benden tiksinir. Birikmiş içinde patlak vermiş öyle diyor. 2 hafta önce öylesine severken bir anda böyle olması beni tuhaf etkiledi yemeden içmeden kesildim resmen elimde değil yiyemiyorum. Spora ve yüzmeye yazıldım her gün araba kullanmadan yürüyerek gidip geliyorum. 1 saatlik yol neredeyse. Biliyorum forumun en ince detayına kadar okudum protein yemem lazım yumurta et balık ama içim almıyor. Az önce ufacık bir tavuk göğsü yedim ve öğürmeye başladım. Sanırım üzüntüden oluyor. Eski türk filmleri gibi oldu verem de olurmuşum bide:) özür dilerim yaaa siZleri de üzüyorum başını ağrıtıyorum detlerimle aslında ufak ta olsa bir başarım var en azından 1,5 hafta da 8 kg verdim
ben seni şimdiden tebrik etmek istiyorum hem azmin için hemde şuan 115 im diyosun bir buçuk hafta önce 123 müşsün yani ortalama 10 günde 8 kilo vermişsin bu azim değilde nedir aynen devam et derim süpersin benceMerhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyimbundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyimbundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
şaşkınlıklar içerisindeyim
sen boşanalım dersen hayır demem ne demek yaaa, kudurdum okurken
99 olsam belki düzeliriz demişsin, deme öyle
ensesinden tuttuğun gibi gönder anasının evine
kiloyu filan geç, sen boşanalım dersen hayır demem nasıl çıkar sevdiğinin ağzından aklından kalbinden
adamın öfkesi kiloya ise bu şekilde demez
karşılıklı konuşur
belki kırar belki kızar kendine getirmek için ama
kilo ile boşanmayı aynı cümlede kuramaz insanın kocası
diyelimki karşılaştım mı böyle laflarla
tamam derim kilo verecem
ama bu süreçte yemeklerine kilo aldırıcı şişirici hormonlu şeyler katardım
yesin yesin şişsin, kilo vermek nasıl öyle şıp diye olmuyomuş yaşasın anlasın seni bakalım
sonra daaaaaaa;; -tabi sen o zaman baya bi süzülüp boylanmışsın-
ben seni her halinle seviyorum, kilo dediğin nedir, yiyerek aldığın kiloları gibi yemeyerek de verebilirsin verirsin, seviyorum seni ben derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?