Acınası biriyim :(((

Bir gün girmese öldü sanacağız artık. Ne için kendine böyle zarar veriyor?

anlıyorum ama ruh halini. ben de kilo vermiştim bir ara baya ki beni zorlayan yoktu. bir anda vermek istiyo insan, eşi de tetikliyor bunu. ama bence adam sonunda yani inşallah sağlıklı bir şekilde kilo verince ben seni gaza getirmek için yaptım öyle diyecek. içimden hep öyle geçti yani

Son düzenleme:
branşlarımız aynıymış. geçen yıl 83 puanla 19700lerde idi genel sıralamam. branş sıralamam da 1100 falandı. oradan hesap yapabilirsin belki canım
3000 e yakın bir atama olursa giderim o zaman o da zor şubat olursa belki

3000 e yakın bir atama olursa giderim o zaman o da zor şubat olursa belki

hayırlısı olsun canım ihtiyaç da var da kontenjan ne olursa artık. asıl stres şimdi başlıyor malesef. kontenjan ne olacak branş sıralaması ne olacak nereleri yazsam vb. Allah yardımcın olsun canım.

hayırlısı olsun canım ihtiyaç da var da kontenjan ne olursa artık. asıl stres şimdi başlıyor malesef. kontenjan ne olacak branş sıralaması ne olacak nereleri yazsam vb. Allah yardımcın olsun canım.

hem de nasıl hele bu puanla öyle zor ki anlatamam hep bi iki puanla kaçtı artık canımı çok acıtıyor

Hiçbir insan böyle davranmaz, eğer öyle derse, ben o adamın doğru söylediğinden de şüphe ederim. ALLAH hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerçekten. Ben de zayıflıyorum, okullar açılmadan 60 olayım istiyorum ama sürekli acaba bi dilim ekmek az yesem hasta olur muyum, yoksa zayıflar mıyım vs. diye düşünüyorum. 8 saat spor, sadece elma, yarım köfteyle doyma normal şeyler değil. O adama eşim diyor yine de, yüreği nasıl dayanıyor şaşıyorum.

kendi vermiş ya kadın da verecek illa kilo. erkekle kadının bünye bir sanki. spor programı vermiş bir de.

bekara koca boşamak kolay derler ben de okudugumda neden bırakıp gitmiyo dedim.ama ortada bir evlilik ve bir kız çocugu var malesef hiçbir şey sağlıktan önemli değil allah sağlık huzur versin de varsın kilolu olalım şükredelim halimize önce.israf yapmak günah ama elindekileri itmek de günah bence.ben de az kalorimi aldım acaba ya hasta olursam diye düşünüyorum hep. bi de işin şu boyutu var ne kadar hızlı kilo verirsin o kadar hızlı ve daha fazla alırsın kiloları. ömrün boyunca bu şekilde beslenemezsin sonucta değilmi? şimdi kazanırsın belki ama ya sonra? lütfen önce kendini düşün bu hayatta önce kendini düşünmek zorundasın sonra kızın en son kocan ki şuan düşünmen gerekenler listesinde bile değil bence. bırak naparsa yapsın kendine bunu kendim için yapıyorum kimse için değil de ben mutlu olucam kimseyi mutlu etmek zorunda değilim de. bir eş olarak görevlerini yerine getir ama gurursuz davranma nolur erkekler böyle yüz verdiğin zaman kendilerini bişey sanırlar. o kimki sana o şekilde emirler verebiliyor? insanın insana önce saygısı olmalı sonra sevgisi. ama evliliğin başında ipleri ona vermişsin malesef biraz toplamaya çalış bu şekilde bi evlilik seni bitirir sımdı değilse bile sonra. kendine güvenin kalmaz. kimsenin elin ayağın olmasına izin verme. evet seviyosun ve ayrılmak istemiyosun ve bir kızın var düşünmen gereken tamam lafım yok ona.bir eş olarak görevlerini yerine getir ona söyletcek bişey bırakma ama o sana nasıl davranıyosa sen de ona o şekilde davran. benim fikirlerim bu çok azimlisin yapıcaksın ama nolur sağlıgından olma..

kendi vermiş ya kadın da verecek illa kilo. erkekle kadının bünye bir sanki. spor programı vermiş bir de.

Kendi verse bile, onun verdiğinin ona sağlıklı olacağını nerden çıkarmış? Veya kendi verdiği sağlıklı mıymış? Herkes kendini doktor sanıyor. Koca karı ilacıyla hayatıyla oynuyor. Çok endişeleniyorum. Eşi nasıl böyle sakin, böyle acımasız yahu?

İyi geceler bu arada :)

Arkadaş bugün uğramamış merak ettim bende..sanki kendim yaşıyorum olayları elimde sihirli değnek olsa düzelteceğim o derece sinir oldum olanlara..Allah sabır ve daha çok versin..önemli olan sensin sen ve kızın boşver eşin nasıl davranıyorsa sende öyle davran..sensiz yapabilecekmi 8 yıldan sonra. yemek ayağına geliyor istediği anında yapılıyor o adam 5 dak sensiz yapamaz..sonrada bu güzel eşin şu mübarek günlerde canını acıtıp duruyor..

Yazik cok uzuldum bu yasta boyle basit bir cumleyi kuran evladi yetistiren Anne babaniza.
yazmayım demiştim ama yazmaya karar verdim.
savunduğunuz arkadaşınızın"yeşiltavşan" buraya yazdığı mesaja bi bakar mısınız?
sonra onun da anne babası için üzülün olur mu?
konu arkadaşın diyeti, fakat suçlayıcı yorumlar yapılıyor bize karşı hiç hoş değil.

Günaydın arkadaşlar ben aynıyım yazmak dahi istemiyorum artık sanırım depresyonun çırpınma evresini atlattım şimdide öyle yatıp uyuma evresine geçtim. Dün çok geç uyandım öğleden sonra uyudum gece de spor yaptıktan sonra uyudum sanki uyuyunca her şeyi unutuyorum ve daha güzel oluyor gibi.... Eşim aynı yemeğini yiyor ve kardeşime gidiyor uyumak için eve geliyor. Konuşmuyor konuştuğunda ya yemek istiyor yada içecek bir şeyler. Dün akşam birde eve komşunun çocuklarını getirmiş ben zaten kendi çocuğumun sesine tahamül edemiyorum iki çocuk daha evde olunca daha bir beter oldum götür baş edemem kötüyüm dedim. Ramazan günü nedir sendeki bu antipatiklik çocuk onlar iki tabak da onlara koy dedi. Sence ? Dedim. Sonra tabi kendi yemek yedikten sonra gitti çocuklarla ben baş etmek zorunda kaldım.

Az önce tartıldım 112 kg yim 1 kg daha vermişim ama hala sevnemiyorum. Kendimi bu kadar şişirdiğim için kendimden nefret ediyorum....

Mavicim çok üzüldüm canım ama pes etme tekrar çok çalış ve gir sınavlara senin mutlaka başaracağını biliyorum sen çok iyi bir insansın allah her şeyi gönlüne göre verecek biliyorum..

Yeşil tavşan arkadaşım seni çok seviyorum neden polemiğe girdin sanki onlarla banlanma sebebini ise anlayabilmiş değilim hem beni kendileri çağırdılar hemde böyle devam edersen yollarımızı ayırmak zorundayız dediler. Ben ne yapacağımı bilsem zaten burada olmazdım yardım beklediğim için buradayım...

Zeynepcim nasıl olduda benim kilo vermeye niyetim olmadığını düşündün anlayamadım doğrusu kalp kırmak incitmek ne kadar kolay olmuş artık günümüzde... Eşim bana safım her keze kanıp inanıyorsun derdi iyi günlerimizde ben darbe yedikçe akıllanmıyorum zaten...

Nasıl eşim demem ona... Ben evlenirken boşanmak için evlenmedim ki o benim eşim kocam o beni sevmese de ben hala onu seviyorum kalp acısı çok fena flört ederken yada nişanlıyken çok kolay oluyor ayrılıklar yada unutabilmek ama 8 senelik evlilik çiftleri birbirlerine çok yakınlaştırıyor birbirlerine benzemeye başlıyorlar bir bağlılık oluyor bağımlılık sigara gibi belkide. Koparmak o kadar zorki bu bağı. Eşim nasıl bir anda kopara bildi ben anlam veremiyorum.

Destekleriniz yardımlarınız için çok teşekkür ederim bugün bir arkadaşımı çağırdım ona anlatıcam destek istiycem oda ilk eşinden boşanmış bir insan daha sonra kendi ayakları üzerinde durabilmiş harkulade özgüvene sahip harika biri ondan yardım istiycem sanırım onunla konuşmak iyi gelecektir.

Ama dediğiniz gibi eşime ( zayıfladıktan sonra şayet bana derseki sen zayıfla diye yapmıştım) nasıl güvenebilicem bilmiyorum. Hoş diyeceğini de sanmıyorum. Eğer öyle bir amacı olsaydı azıcık da olsa duygusallık belirtisi gösterirdi o enerjiyi kesinlikle alamıyorum ondan.

Birde kendimi acındırdığımı söylemişsiniz , ben kendime acıyorum zaten yada bunca senedir kilom yüzünden bana acıyor zaten insanlar. Ben çıkış yolu arıyorum evet bana duymak istediğim şeyleri yazdıklarında mutlu da oluyorum. Sorarım size siz hiçmi çok büyük acılar yaşamadınız ( allahım yaşatmasın). İnsan psikolojisi çok gariptir. Acılarını paylaşırken hep duymak istediği sözleri beklerler kendilerini tatmin ederler. Duymak istemediklerine kulaklarını tıkarlar.

Ben kötü bir evredeyim paylaşabileceğim bir allahın kulu yok. İnsanlar ne der yargılarlar beni diye korku var. Çünkü senelerdir şişgosundur zaten biliyorlardır bunun eşi çok fit çok yakışıklı kesin aldatıyordur dye düşünürler. Anlatırsan ben biliyordum derler... Anneme babama anlatıp ağlasam üzülürler çekip alırlar beni. Kardeşlerime anlatsam ya bana kızarlar ( çok seviyorlar ya abilerini) yada tavır alırlar ona kavga ederler. Peki ya düzelirse her şey sonra nasıl tamir edilir aradaki kopukluklar...

Buradaki arkadaşlar x kişinin dertlerini dinleyerek belıi acıyorlar belki yardım etmek istiyorlar belkide bizimde başımıza gelirmiki diyerek örnek alıyorlar ama en azından x kadın için düşünüyorlar bunu. Görmedikleri tanımadıkları bir nsan için dua ediyorlar. Ki benim ihtiyacım olan tek şey dua.

Bu acılarım dinecek elbet ama bir anda titreyip kendine dönmek kolay değil bir anda bu kadar hazırlıksız yakalanmışken hırslanıp üzülmeden sağlıklı kg vermeye çalışmak gülüp sohbet etmek kolay değil. Empati var ya hani günümüzdeki insanların en büyük sıkıntısı. Empati yapmayı becerebilsek ne kadar güzel olurdu bu dünya...

Canım ben eşinin seni aldattıgını çok düşünmüyorum, kötü bir şekilde bezdirme politikasına girmiş seni zayıflatmak için. Senin ona olan bağlılığını ve sevgini biliyordur diye düşünüyorum, bu şartlarla ayrılık kararını senin veremeyeceğine inanıyordur. Sana sen istersen boşanırız demesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Gerçekten boşanmayı o da istemiyor. Zaten kimse bi gece önce sarılıp öptügü bir insana ertesi gün düşman olmaz. Bana kalırsa sen onun dediklerine çok kulak asma ve zayıflamaya devam et. Sen güzelleştikçe eşinin sana karşı tavırları da ister istemez değişecektir.

Canım tabiki de insanlar bir şekilde derdine ortak olmaya çalışıyor ama söylemek istedikleri şey diyet yaparken sağlığından olmaman. Sağlık hiç bir şekilde geri gelmiyor çünkü. Gülüp eğlenemezsin elbette bunları yaşarken ama seni daha iyi hissettirecek sporları yapman çok daha doğru. Yürüyüş ve yüzme yapıyordun mesela bunlar bu yaşadığın sıkıntıyı az çok unuttaracak şeyler. Koşu bandında koşmak seni daha kötü yapar çünkü sen öncelikle sıkıntı yaşadığın yerden uzaklaşmalısın sağlıklı spor yapmak için. Kendini biraz ev ortamından uzaklaştırırsan yemek yemende biraz normale döner ve daha sağlıklı bir diyete başlarsın diye düşünüyorum.

Çok saol canım. Bende o yüzden şoka girdim ya bir gece önce sarılıp öptüğün birine ertesi sabah nasıl düşman olur bir insan .... Evet canım çok çok iyi biliyor ona olan sevgimi ve bağlılığımı yoksa tiksinen iğrenen adam neden boşanmasın neden gitmesin değilmi... Geçen gün çok fena kavga etmiştik ben ayıldım bayıldım ağladım çırpındım gidicem ben gelmiycem artık dedi. Bende o salaklıkla aldım anahtarı sakladım. Eşyalarımı hazırla gidiyorum artık dedi istemiyorum dedi o anda nasıl bir gurur geldiyse verdim anahtarı eline hadi git dedim gitti...

Yarım saat geçti geri geldi. İstemeyen adam geri gelmezdi giderdi annesinin evine en azından. Annesiyle çok yakın oturuyoruz. Yada akşamları eve gelmez annesine gider dimi ? Bak iyi geldi bunları düşünmek neden gitmiyor ki onlara madem beni silmiş bitirmiş. Ooo annesi çokta iyi yemekler yapar benim gibi de değil orada mis gibi iftar da açar. Hem suratımı da görmez. Kendi kendime konuşuyorum bu arada

Hakikaten doğru spora giderken daha iyiydim. Sporumu yapıyor oradaki insanlarla sohbet ediyordum. Yüzüyor güneşin tadını çıkarıyordum sonra mis gibi spa da kendimi yeniliyordum kızımla gemiye binip mis gibi boğaz havasını koklayarak eve geliyordum. Adam bana spora gitmeyi yasakladığından beri daha feci bunalıma girdim iki gündür farkındaysanız daha melankoliğim... Temiz hava yok evin sıkıcı ortamı. Temizlik yapmak da istemiyorum. Kızım beni yürütüyorsun yoruldum gitmeyelim derdi o bile iki günde bunaldı gidelim artık nolur anne diyor

Canım canını sıkmana değmez hiçbir şekilde. İyi ki vermişsin anahtarı yarım saat sonra tıpış tıpış dönmüş o da eve. Dediğin gibi seni aldatan senden deli gibi nefret eden insan yarım saat sonra eve gelmez. Gelmek istemeyecek olsa illaki gidecek bir yeri vardır. Sen ona karşı gücünü kaybetme, ayılıp bayılmana, ağlamana hiç gerek yok. Beni aldatıyor musun, başka biri mi var diye de düşünme ve ona da bunu sorma bence. Bazı şeyleri sana inat olsun diye yaptıgını düşünüyorum çünkü.Telefonuna kilit koyması gibi. Öyle kısa zamanda çok kilo vereyim diye sağlığından olmana gerek yok. Eşin ne söylerse söylesin kolay kolay seni terk edip gitmeyecek görüldüğü gibi. :) Sen moralini yüksek tut, kendini iyi hissedeceğin sporlar yap, deli gibi de aç kalma. Eşini de çok takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…