Acınası biriyim :(((

Saol canım bak moralim az da olsa düzelince acıkıyorum. İnsan bünyesi ne tuhaf:) tamam canım kendime çok dikkat edicem sözzz :)

Evet canım sen spora giderken öyle yarım köfteler falan da yoktu üstelik aksine dışarı çıktıkça kendine geliyordun, sorunları kafandan attıkça iştahın açılıyor daha iyi diyet yapıyordun. Her şey birbiriyle bağlantılı diye düşünüyorum ben, eve kapandığın anda sende bunalıma girdin, sporun da diyetin de Sağlıklı bir diyet yapmak için önce senin daha sağlıklı bir atmosferde olman, bunalımdan kurtulup daha sağlıklı düşünmen lazım

Çok haklısın valla şuan kendimi ufak karanlık bir odaya hapsedip koşu bandında spor yapmaya uğraşıyorum oysa spor salonu öylemi ya insanlar var ferah ter kokusu yok :) bugun arkadaşım gelecek gidemem ama yarından itibaren spor salonuna gideyim ben. Sağlıklı düşünmemi sağladın saol canım yaaa :)

canım günaydın meraklandırdın bizi:) neyse ki iyisin,şükür. senin anlattıkları dinlerken aklıma ne geldi bir film izlemiştim tam olarak hatırlamıyorum kadın dolu dizgin bir hatundu yani bizim gibi tombik, neyse sevgilisi bunu terk ediyordu ..sonra kadın sevgilisinin onu kilolu olduğu için terk ettiğini düşünüyordu hele de adamı genç bi kızla görünce sinirden tamamen incecik kalıyordu,tabi öncesinde ağır depresyon çikolata cips falan filan ...filmin sonunda meğer adam onu o genç kız için ya da kilolu diye terk etmemiş...kendisiyle ilgili problemleri olduğu için trk etmiş ama komik bir filmdi .kadını çabalarını görsen saç baş o biçim değişiyor,bir küstah oluyor anlatamam ... canım sen beni dinlemiyorsun sade bir türk kahvesi yap çık balkona bahçeye bir derin nefes al,kapa gözlerini bu sefer daha derin nefes al ver kahvenin kokusunu hisset mutlu et kendini azcık bakem hadi gariiiiii

Hala da yemeğini senden bekliyor ama evinde bile uyumuyor, yani sana muhtaç olmasam yanımda durmazdım der gibi değil mi? O kadar iyi niyetlisin ki. Sen o kilo alsa bunları yapar mıydın, düşün. Ailen hakkında kararı sadece sen verebilirsin. Sert diyet yapma, en önemlisi bu.

Canım hiç üzülme azimli ol kendini kaybetme yenemek için sık dişini bak nasıl zayıflayacaksın tabi sporuda ihmal etme bende kilo vermeden önce 100 kiloydum ama şimdi 70 oldum tabi 1 yılda AZİMLİ OL :)

Cnm bu sabah kahvemi içtim dışarı çıktım yağmurun kokusunu içime çektim. İyi olucam. Eşimin evlenmeden önce kendiyle ilgili pek çok sorunu vardı. Ona yardım ettim kendisiyle barıştırdım bir çok konuda özgüven eksikliği vardı o özgüveni ona verdim. Kendisiyle barıştırdım. ( gerçi ona sorsan bunların hepsini kendi başardı.. Aşırı özgüven patlaması oldu bu seferde:) ) ama hala içsel sorunları var kişilk bölünmeleri oluyor. Belkide ddiğin gibidir kendisiyle ilgilidir bu konu. Grçi oda dedi bu seninle ilgili değil kendimle ilgili diye... Bilmiyorum cnım hiç bilmiyorum

Yok canım evde uyuyor. Yemek yedikten sonra kardeşime gidiyor. Uyuma vakti gelince eve geliyor. Gecen gün orada uyumuş kalmış fırça çekti neden çağırmıyorsun diye... Sabahları gene her zamanki gibi ben giydiriyorum onu ... Yapmazdım tabiki o da çok kiloluydu iki gıdığı vardı ve o zaman bile onu çok seviyordum. Sırf bana örnek olmak için kilo verdi salak ben örnek almadım işte aşamayı bu boyuta getirdim

Canım hiç üzülme azimli ol kendini kaybetme yenemek için sık dişini bak nasıl zayıflayacaksın tabi sporuda ihmal etme bende kilo vermeden önce 100 kiloydum ama şimdi 70 oldum tabi 1 yılda AZİMLİ OL :)

Ay ne güzel maşallah valla darısı başıma :)

Ya bu arada benim insülin direncim var dr ilaç vermiştii kullaanmıyorum beni hasta ediyor demiştim ya bu sabah almaya başladım gene sabah beri tualetteyim feci yaptı beni gene yaa ne yapsamki kullanmasammıkı çok özür dileyerek ishal yapıyor bu ilaç mideme kramplar sokuyor ne ypıcamki

Tatlım o zaman arada bir kullan derim :) ama kullanmamazlık yapma çünkü durmadan tuvalette olunca o da kilo verdirir

Canım ilacı aç karnına alma yemekten sonra al, mide bulantını hafifletir belki. Benimde insülim direncim var ilaç kullanıyorum, insanı biraz mahfediyor sonuna kadar haklısın. Ama biraz sabret bünyen ilaca alışınca daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. Bugün kendine gelip dışarı çıkmanda çok mutlu etti beni. Bırakmak yok hiç bir şekilde

Kahvaltıdan yarım saat önce iç demişti dr. Bende öyle yaptım. Akşam alayımmı bilemedim. Bünyemi çok alıştırmak istemiyorum ishal işime geldi :) ama spor da yapınca minareller den kaybediyorum sanırım. Limonlu soda işe yarar herhalde. Su tutarmıki soda ?

Soda su tutar ancak günde bir taneden bi şey olmaz diye düşünüyorum. Direkt limonlu soda yerine, sade sodanın içine bir dilim limon atıp içmen daha sağlıklı olabilir. Nasıl içiyorsun sodayı? İlacı yavaş yavaş alabilirsin aslında, sabah akşam yarım yarımla başlayıp daha sonra artırabilirsin. Ben öyle başlamıştım.

canım dün yazamadım kusura bakma tam yazıyordum mesai başladı.. sayfada kapandı.. neyazıkkı erkekler takıntılı birer çocuk gibi istedikleri zaman yanlarında olalım sadace onlarla ilgilenelim istiyorlar.. bunlarda tetiklemiş bence.. bide.. onlara değer verdiğimizi sanki ilgilenmemizle algılıyorlar.. istiyorlarki tek dünyamız onlar olsun.. bak eşinin sana yaptıklarını kesinlikle tasvip etmiyorum.. ama kendince haklı yanları olabilir .. sen kendini bırakmışsın.. en zor anlarında yanında olmamışsın ona göre.. ama şimdi önce kendin için hayatını değiştireceksin ve herşeyi kazanacaksın eminim ben

Limonlu sodayı severim canım günde bir tane de su tutarmıki ? Ben su vermeye çalışıyorum bde tutmasın sular :) evet doktor da bana yarım yarım başla demişti yarım aldım aslında. Bir hafta yarım yarım sonra tam yarım sonrada tam tam şeklinde

Günde bir taneyi diyetlerde bile veriyorlar diye biliyorum canım ama yine de kesin konuşmayayım. Meyveli sodalarda asit miktarı daha fazla diye biliyorum o yüzden sade sodayı bir söyleyeyim dedim. Ben sade soda içemezdim çünkü ama içine limon atmaya başlayınca tadı rahatsız etmemeye başladı. İlaca da öyle başlamak daha iyi, inşallah geçer mide bulantıların falan.

Meyveli soda sevmiyorum canım sade sodaya limon sıkmayı ve limon dilmleriyle içmeyi seviyorum. Ayran yaptım kendime ayran içiyorum şuan :) sodayı rafa kaldırdım şimdilik :)

canım sitenin yeni üyelerindenim yazdıklarını okudum bende kiloluyum ve vermeye çalışıyorum doktora gittim troitler zayıf calışıyormuş tiroidler için ilaç verdi bide insülin için ilaçlar midemi bozuyo benimde 15 gündür diyet ve spor yapıyorum hiç bozmadım şimdiye kadar bakalım umarım bende veririm kilo verirken moral ve motivasyon çok önemli canım umarım sonucu güzel olur...

canım sağol yazdıkların için sen de çok iyisin hayatta bazı şeyler insanı daha çok hırslandırır. toparlanacam inşlh bende dündendir çok yiyorum üzülünce iştah açılıyor bende sodalı ayran yapmayı deneyin nefisss su yerine soda koyuyorsunuz köpük köpük bi ayran oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…