Acınası biriyim :(((

attılar mı seni yarış atı gibi olmanın anlamı yok biz burda arkadaşımıza manevi destek vermeye çalışıyoruz. tatlım sen boşver böyle manasız toplulukları

bravo doğrusun arkadaşım üstüme iyilik sağlık öyle şey olur mu sen esirimisin sen onların atsınlar biz burdayız

canım benim sabret az kaldı Allahın selameti üstünde olsun kendini üzme ağlama döktüğün gözyaşlarına yazık sağlına da dikkat et

sizinle paylaşmak istedim çok kötüyüm bir yıllık emeğim boşa gitti kpss puanım istediğim gibi gelmedi o kadar ağladım ki yalan oldu hayallerim

sizinle paylaşmak istedim çok kötüyüm bir yıllık emeğim boşa gitti kpss puanım istediğim gibi gelmedi o kadar ağladım ki yalan oldu hayallerim

Üzülme ya Hayırlısı inşallah. Bilmiyorum başka bölümler filan olur devlet alım yapıyor bir sürü başka bir kapı açılır belki hayırlısı olsun.

Yazik cok uzuldum bu yasta boyle basit bir cumleyi kuran evladi yetistiren Anne babaniza.
berilim bos ver ugrasma canım gerek yok işte böylesi insanlarla ne konusup nasıl anlasa bilirsinki ?? ögütleride nasıhatlarıda kendilerinin olsun nihal yeter artık kendini acındırma ne yapıyorsan kendine yapıyorsun şundanda emin oldki kimse senin derdinle ilgilenmiyor bile cok üzgünüm canım ama dost acı konusur bende başkaları gibi vah tüh desem kocan hakkında atsam tutsan işine gelirdi cünki sen öyle şeyler duymaya adepte etmişin kendini. seni takımda istememe sebebbimize söylermisin lütfen bizide zan altında bırakma biz sana her seyi acık acık söyledik kabul eden sendin güzelim ve bugun sabah ben yapamam diyende sendin yani sende istek yok canım anladın mı ?
cıktıgın yolda allahım yar ve yardımcın olsun lütfen cocuguna daha fazla zaman ayır onun bir tane daha annesi yok

Son düzenleme:
inşallahh yazdıklarınızı okurda anlar arkadaş bizlere günlerdir anlattık ama nihal bir günde zayıflamaya adepte etmiş kendini yanlış dedik anlamadı

nihal lütfen insanlara yanlış bilgi verme seni takımımızdan atmadık biz sana kuralları söyledik sen kabul etmedin bizde yolun acık olsun dedik ki biz o takımda 9 10 kişiyiz ve herbirimiz kuralları okuyup kabul edip girdik

Kaçırdım canım nasıl sonu mutlu mu bitti

evet canım mutlu bitti inşallah senin de öyle olur. kadın kilolarına kafayı takmıştı. eşi de terk etti. çocuğunu almaya kalktı, aldatıyormuş gibi yaptı. tabi hepsi kadına ders vermek içinmiş. sonunda anlaşıldı durum çözdüler sorunu. gerçi sen takık değilmişsin kiloya ama yakın bir durum yine de

Son düzenleme:
sana ne battı anlamadım bız ozelden konustuk ve anlastık o yzden son msjım agır oldugu ıcn kkımse gormesın dıe de sıldım ne var yanı

Sanirim kime neyin girdigi konusunda daha dikkatli olursun.
Buralar alibabanin ciftligi degil, yazdini bilecen biraz

Arkadasimiz hakaretinin bedelini banlanarak odedi.lutfen saygisizlik yapmayalimmm

Evet cardio önerisini ben yapmıştım aslında haklısınız cardio özellikle kilolu kişilerde kontrolsüz yapıldığında kötü sonuçlar doğurabilir. Ancak benim önerdiğim cardio çalışması biraz farklı. Koşma zıplama tarzı bir çalışma değil. Yoga, bale karışımı farklı bir şey. Kilo vermek için iyi olabileceğini düşündüm. En azından koşu bandından daha az zararlı olabilecek bir spor. Çünkü koşu bandı sizin de dediğiniz gibi bacaklara çok fazla yük yapacaktır.

ya öyle de puan 73 geldi bölüm edebiyat genel sıralama 29 bin branş ne olur bilmiyorum ama umudum kalmadı

branşlarımız aynıymış. geçen yıl 83 puanla 19700lerde idi genel sıralamam. branş sıralamam da 1100 falandı. oradan hesap yapabilirsin belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…