Acınası biriyim :(((

Yazdigin mesaji neden sildin.zeynepin yerine Ben cevaplayacsktim. Yaparken klavye dlikanlica yaziyor Peking sonra neden siliniyorki.
Hem silmek kk kurallarina Gore yasak malesef

bir günde bir kilo verilmez psikolojine yazık sen takma onu oruç kafasına vurmuş gene sporuna git sana en başından beri diyorum platese başla . onu görmedikçe daha iyi olacaksın o da kıymetini anlar

bir günde bir kilo verilmez psikolojine yazık sen takma onu oruç kafasına vurmuş gene sporuna git sana en başından beri diyorum platese başla . onu görmedikçe daha iyi olacaksın o da kıymetini anlar

Bugün hiç iyi değilim canım hemde hiç. Sabahtan beri ağlıyorum... Hep neden ve nasılları düşünüyorum. 800 gr vermişim bu çok iyi bir şey aslında allahım yardım et yaaa

deadygirl canım benim ,
eğer eşinin seni beğenmesini , sevmesini istiyorsan sen önce kendini sev,kendinle barışık ol,fiziksel özelliğin ne olursa olsun kendini sevip beğenirsen ,moralin yerinde olursa bu eşini de etkileyecektir, tatlım bence kendine hayatı zindan etme elimize bir kere veriliyor hayat ..dualar da seni rahatlatacaktır Allah haklıyı haksızı görüyor sağlığına dikkat et canım sıkıldığında yaz biz seni çok sevdik

Bugün hiç iyi değilim canım hemde hiç. Sabahtan beri ağlıyorum... Hep neden ve nasılları düşünüyorum. 800 gr vermişim bu çok iyi bir şey aslında allahım yardım et yaaa

canım senin hikayeni mi desem yaşadıklarını mı desem bir solukta okudum. Yaşadıkların kolay değil, hele seven bir kadın için hiç değil. kilo belli başlı bir sebep olmuş gidiyor görebiliyorum. aynı şeyleri ama daha hafifini ben de yaşadım. güneşim bana sen asla kararlı olmadın zayıflamaya dediğinde şok oldum. günlerce düşündüm. ben nerede yanlış yapıyorum diye. hala da yapıyorum.(bi kaç kilo geri aldım) ben neyim dedim kendi kendime? sadece o mu var hayatımda? ben nerdeyim dedim? işe giderken her sabah söz verdim 5 ay içinde yeşil bir pantolon giyeceğim diye, ama maalesef nasıl ypacağımı bilmiyordum. diyetisyene gittim evet ve bana sen 100 kilo olursun dedi. yazıklar olsun dedim kendi kendime. sonra ben en çok ne yiyiorum, neyin tadından hoşlanıyorum diye sormaya başladım. çok uzatmayacağım kendime istediğim gibi bir sofra ile saat 18.00 sınırı koydum.
tüm ağır karbonhidratlarla nişastaları öğlen 14.00 kadar aldım. bu sırada meyveyi de sabah ile öğle arası yedim. (kivi ve ananas,elma armut ama birer tane) öğlen 200 ml yoğurt ve 160 gram sebze (pişmiş) akşam 160 gram et(kırmızı , beyaz) ama 18.00dan sonra hiçbir şey yemedim rüyalarım dışında. cannım seni anlıyorum kocan ilk sırada ama senden önemli değil. git saçına bir fön çektir, yeni elbiseler alacakmış gibi dolaş, manikür yaptır. ama hayatının merkezinde yine sen ol. seni destekliyortum ama aç kalma az az az. bazı şeyleri yemedikçe tadını unutursun. boyun v eyaşını sorabilir miyim

Haklısın canım kendimi sevmem lazım öncelikle titreyip kendime gelemiyorum bir türlü çok hazırlıksız yakalandım buna. Gün be gün bunalıma daha da yaklaşıyorum. Şu kzım olmasa çıkar giderdim. Hayatıma sıfırdan başlardım. İyiki kzım var ama onun için katlanmak daha da zorlaşıyor

Bende sınır koydum canım 18 den sonra bende bir şey yemiyorum. Aslında az değil yediklerim dün yoğurdumu tavuğumu hep yedim. Az öncede zorla da olsa kahvaltımı yaptım. Yaşım 33 boyum 160 ... Keşke dediklerini yapabilecek gücü bulsam kendimde keşke gitsem kuaförde zaman geçirsem alışveriş yapsam o güç yok şuan

ya yazdıklarımı okudum, evet akşam yemeğinin yanında sebze yiyorum ama pişmemiş, öğle yemeğine kadar karbonhidrat alıyorum ya da nişasta dedim ya sabah 2 dilim ekmek yiyorum ama ben tam tahıllı seviyorum. buarada ben diyetisyen olayını 100 kilo olursan dedikten sonra bitirdim. bir de erkekler garip varlıklar, hani hep sütun gibi kadınlardan hoşlanırlar ya bize gelince sen çok güzelsin derler inanma ı, güneşim şimdi beni inanılmaz kıskanıyor ama kılık kıyafetime karşımıyor hatta daha iddealı giyinince gurur duyuyor, ben çok güzel değilim ama belli başlı bakım sırlarım var asla bakımsız dolaşmam...nolur kendine özen göster tatlım

Son düzenleme:
ya yazdıklarımı okudum, evet akşam yemeğinin yanında sebze yiyorum ama pişmemiş, öğle yemeğine kadar karbonhidrat alıyorum ya da nişasta dedim ya sabah 2 dilim ekmek yiyorum ama ben tam tahıllı seviyorum. buarada ben diyetisyen olayını 100 kilo olursan dedikten sonra bitirdim. bir de erkekler garip varlıklar, hani hep sütun gibi kadınlardan hoşlanırlar ya bize gelince sen çok güzelsin derler inanma , güneşim şimdi beni inanılmaz kıskanıyor ama kılık kıyafetime karşımıyor hatta daha iddealı giyinince gurur duyuyor, ben çok güzel değilim ama belli başlı bakım sırlarım var asla bakımsız dolaşmam...nolur kendine özen göster tatlım

Son düzenleme:

sen çok güzel bir kadınsın eşin dik durduğunu görsün hadi bugün çık kendin için bir şeyler yap sınemaya git kuaföre git dilimde tüy bitti platese başla:) hayatın değişir . eşin fena takmış durumda inan ikizler sevmese bu kadar uğraşmaz o seni kızını öylece bırakacak biri değil konuşmasına fırsat verme .

Bende dietisyen olayını yaşadığım bir çok tecrübeen sonra bırakmıştım canım. Biz biliyoruz vücudumuza neyi iyi neyin kötü geldiğini .. Yerkende biliyoruz yemezkende..
Haklısın canım erkekler çok değişikler bunuda son tecrübemle anlamış oldum

Evet konuştukça konuşturdukça daha kötü oluyor ama gidemem bir yere çocuk var yanımda. Nerem güzel kocaman şişgo bir yüz canım

bu arada ne işle meşgul eşin belki de gergin bir işi vardır

Özel bir şirkette yönetici bir sürü işçiyle uğraşıyor aşırı gergin hatta bundan 2 hafta önce aramız iyiyken işten ayrılmayı planlıyordu. Atsalar tazminatımı verseler falan diyordu işinde çok mutsuz canım.

Züğürt tesellisi işte :) saol canım o senin güzelliğin inan

ya lütfen bak sen kendi kendini ne hale getiriyorsun, evet hiçbirimiz adriana lima ya da jlo ya da j. alba ya da beren saat değiliz kabul ama sen kendine şans vermiyorsun ki sen bir juride hep kendini yargılıyorsun. mavi-24 arkadaşa katılıyorum git bi çık bi nefes al bi yürü bi bak kendine mutlaka bak içine sen karanlıklara gömmüşsün kendini, kızıyorum sana. bak canımbenim nolur toparlan, çık balkonun varsa bir de kahve yap eline de al bi defter yaz bugün yediklerini, ya da şeffa bir poşet al içine yediklerini içtiklerini koy ama hiçbir zaman negatif olma kendine ..... dedim ya ben güzel biri değilim ama dışarıda kime sorarsan sor beni hoş bulur. ilk adımı atmamışsın ki yürüyebilirsin ilk adım: kendine inan ve kendini sev

canımm iki gündür yazdıklarını takip ediyorum.
öncelikle azminden dolayı seni tebrik ediyorum.
benim de başımda en az senin kadar vahim bir durum var.
6 yıldır beraber oldugum kişiyle hala ifşa edilmiş bir durumda değiliz.
neden biliyormusun ?
onun istedigi fizikte biri olmadığım için.
hersey iyi güzel, ama bizim birlikteliğmizi kimse bilmiyor.
bu durum benim karakterime hiç mi hiç yakışmıyor.
ve eminim sende öylesin .
normalde bakımlı , alımlı , güzel yüzü olan biriyimdir . ama sadece bu kadar .
aynı senın gibi boyum , 1,60 kilomsa 105 .
iki gün önce bi karar aldım .
belki gec , ya da herneyse .
cok denedım bende senın gıbı
ancak 15 kilo verip geri alıyordum fazlasyla .
üstüne birde 2011 yılında ani ve cok ciddi bir ameliyat gecirdim.
apandisit dediler , sağ yumurtamda kist varmıs su an tek yumurtaya sahibim .
2011 de 93 kiloyken sundan iki gün öncesine kadar 107 kiloydum .
smdı yenı bır dıyet deniyorum .
diyetin pek de önemi yok su an cunku , bn cok kararlıyım .
yani demem o ki , sakın yılma
hayatta sadece kendın ıcın yasa ( bu zor olsa da ..)
ve ınanıyorum bız beraber altından kalkıcaz bu durumun ..
sadece birazcık zaman .
yalnız degilsin unutma ...

işyerinde kadınlara mesafesi nasıl canım sosyal biri mi

işte bize bir fırsat hadi o zaman zayıflayalım ama karakterden değil ben de 20 kilo vermek istiyorum zor görünse de bazı şeyleri tamamen çıkarıcam hayatımdan mesela 4 gündür kola hiç içmiyorummm. hadi deadgirl toparlan ve bunu başaralım hep birlikte..ama önce moral. kocan yapacak olsa şimdiye yapardı bazı şeyleri, sadece o da farklılıklar istiyor seninle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…