- 8 Kasım 2016
- 122
- 57
- 18
- 33
Merhaba kızlar , moralimi oldukça bozan bir konu da size danışmak,içimi dökmek istiyorum. Benim abim nişanlı kısmetse yakında düğünü olacak , kız kardeşim var onun da sevgilisinin ailesiyle tanışıldı her şey gayet güzel yani. Fakat kız tarafı olsun erkek tarafı olsun sanki beni mutsuz etmeye çalışıyorlar . 26 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum şuan çalışıyorum kendi paramla yiyorum geziyorum istediğimi yapıyorum. Her iki tarafında ailelerinden evde kalmış muamelesi görüyorum. Kız tarafına gittiğimizde biri benim için “umutsuz vakaa” dedi. Ve dün akşam erkek tarafına gittik damadın yengesi çıkışta hiç bir şeyi kafana takma dedi şaşırdım kaldım cevap veremedim. Gelince anneme sordum somurtkan mıydım diye annem hayır bir şey mi oldu dedi. Anlattım bende kardeşin senden önce evlenecek ya senin kafaya taktığını düşünüyordur dedi. Boşver doğru zamanda doğru insan olsun gibi konuştu. Ama cidden bunaldım insanların sürekli evlenecek birini bulmasından , evlenmedin diye baskı yapmalarından , mutluyken mutsuz etmelerinden. Bunu neden yaptıklarını bile bilmiyorum genelde cevap vermem ama artık çok sıkıldım.