• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım büyük;((

canım çok üzgünüm inan..
RABBİM sabırların en büyüğünü versin sizlere sağlık versin inş...
mekanı cennet olsun bi dua ediyim bende ruhuna...

canım benim acını deşmek istemem ama anneni neden kaybettin rahatsızmıydı acaba?
ayy çok tuhaf oldum cnm benim

canım benim acını deşmek istemem ama anneni neden kaybettin rahatsızmıydı acaba?
ayy çok tuhaf oldum cnm benim
Anneciğim 5 yıldır yakalandığı hastalığın sonucunda (Alzheimer) 70 günde yaşam mücadelesi verdi fakat kurtulamadı:43: :43:

Anneciğim 5 yıldır yakalandığı hastalığın sonucunda (Alzheimer) 70 günde yaşam mücadelesi verdi fakat kurtulamadı:43: :43:

anladım cnm sölenicek bişi yok acını dindirmeninde imkanı yok RABBİM inş en kısa zamanda acını unutturucak güzel mucizeler çıkartır..

canım çok üzgünüm inan..
RABBİM sabırların en büyüğünü versin sizlere sağlık versin inş...
mekanı cennet olsun bi dua ediyim bende ruhuna...
Çok teşekkür ederim canım..Güzel dileklerin için amin diyorum..Dualarını allah kabul etsin,bütün annelerin ruhuna...:71:

Seni çok iyi anlyorum canım...Ne desek boşşş...Benimde annem ölüm döşeğinde ve onu çok özlüyorum...Keşke bir kere sarılabilsem ona..:(((

Seni çok iyi anlyorum canım...Ne desek boşşş...Benimde annem ölüm döşeğinde ve onu çok özlüyorum...Keşke bir kere sarılabilsem ona..:(((
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm :( Fakat neden sarılamıyon anneciğine doktorlar izinmi vermiyor?

ne denebilir ki bu durumda :50:
allah sabir versin cnm.. mekani cennet olsun:59:

Back