• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acım büyük;((

annemin tanıdığı kadının annesi ölmüş kadın ilk bayram babasına bayramlaşmaya gitmiş ev sessiz annesi yok tabi :( kadın fenalaşmış evi boş görünce onun için artık bayramlarda gitmiyormuş o eve :( anne çok büyük destekçi benim anneme bişey olsa halimize neolur :(
allah kimseye bu acıları yaşatmasın dicem ama ölüm hepimizin başına :(

annemin tanıdığı kadının annesi ölmüş kadın ilk bayram babasına bayramlaşmaya gitmiş ev sessiz annesi yok tabi :( kadın fenalaşmış evi boş görünce onun için artık bayramlarda gitmiyormuş o eve :( anne çok büyük destekçi benim anneme bişey olsa halimize neolur :(
allah kimseye bu acıları yaşatmasın dicem ama ölüm hepimizin başına :(
Evet canım bizimde annem bayram yakındı vefat etti kurban bayramıydı babamla bayramlaşmaya gittik hepimiz o kadar kötü oldukki. Anneciğim bizi kapı önünde beklerdi hep aaa kızlarım torunlarım gelmiş diye neşesi sevinci gözlerinden okunurdu.Ama bu bayram yoktu :43::43::43::43: bizi kimse kapılarda karşılamadı çok zorr yaa ama allahın emri doğum ve ölüm kaçınılmaz..Oyüzden bazı insanlara bakıyorum hayatta sanki daim olacaklarmış gibi davranıyorlar ölüm bize çok yakın bunu anlayamıyorlar insanların kalplerini kırıyorlar,gözlerini sadece para bürümüş bunun için yalan söyleyebiliyorlar ,hiç bir şeyi kimseyi düşünmeden,umursamadan dünyadaki hayatlarını sürdürüyorlar.. iyide birde öteki dünya öldükten sonra ebedi hayat akıllarına gelmiyor..Neyse bu gibi insanlarınde eninde sonunda bu dünyanın yalan dünya olduğunu anlayacaklarına inanıyor ve yazımı bitiriyorum..Hoşçakal armine

annesini kaybetmiş tüm arkadaşlarımızın başı sağolsun. allah dayanma gücü nasip etsin. hepimizin gideceği yer orası , dünya yalan hayat boş ve su gibi akıp gidiyor........ bir bakmışsın varmışım bir bakmışsın yokmuşum.........:50:

Aminnn kızlar iyiki varsınız çok teşekkür ederim :16::16::16::kkk:Bende her kim anneciğini kaybetmişse baş sağlığı ve sabır diliyorum çok acı bir şey :43::43::43:

allah rahmet eylesin..acilarin en buyugu olmali,aylar yillar gecsede dinmeyen..allah sabir versin..

Arkadaşlar hepiniz sağolun varolun..İyi dilekleriniz için amin diyorum.Çok acı bir şey fakat allah sabır veriyor işte.

Kızlar annemi kaybettim içim çok acıyor gerçektende dayanmak çok zor güzel annemi şimdi doya doya öpemiyorum onu çok özlüyorum senağlama senağlama senağlama Anneciğim toprağın bol mekanın cennet olsun ...Allah günahlarını affetsin senağlama senağlama senağlama

başın sağolsun allah sabır versnn

canım benim ben bu acıyı tanıyorum malesef.çok acı çoook.teyzemizin mekanı cennet olsun inşallah

Back