Acım büyük;((

allah sabır versin mekanı cennet bahçelerinden biri olur inş. malesef ölümün önüne geçilmiyor yazılmışsa yaşanıyor allah hayırlı ölümler nasip etsin hersey allahtan bende çok yakın zamnda gencecik babamı kaybettim kanserden dolayı daha doyamadım bile seni çok iyi anlıyorum dua etmekten başka birşey gelmez elimizden...

Allah sabır versin sizlere..
anneciğininde mekanı cennet olsun inşallah

asira20.royall.Nevban.Nadas.bebuşum.you_know
Amin arkadaşlar.. hepinize teşekkürler... dostlar sağolsun...

Çok üzüldüm canım başın sağolsun babacığının mekanı cennet olsun..Benim anneciğiminde.. evet kaçınılmaz son mutlaka ölümü yaşıyoruz allah hayırlı ölümler versin senağlama

Başınız sağolsun.
Allah Rahmet eylesin, Mekanı Cennet olsun inş.
Size de sabır versin Rabbim.

başın sağolsun canım allah sabırlar versin çok zor insanın sevdiklerini toprağa vermesi mekanı cennet olsun

insan ne diyeceğini,nasıl teselli edeceğini bilemiyor...
Allah sabır versin... Teyzeciğimizin mekanı cennet olsun....

Süpürgelicadı...şirinsi...ebrulü 84...mutlukız..eylül..wbluebluew..masumum..yazmacakaralamaca..Datlıcadı..tiryandafila..azelya55..serezcik..Deryacık..zuzu_8Baş sağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim tek tek cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın kızlar sağolun varolun sizler yazdıkça seviniyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…