- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Bizimkiler gelmedi hala bekliyoruz.bizimde haftasonu harcamalı geçti.kızıma ikeadan yatak falan aldık 600 civarı tuttu.ama ihtiyaçtı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Bizimkiler gelmedi hala bekliyoruz.bizimde haftasonu harcamalı geçti.kızıma ikeadan yatak falan aldık 600 civarı tuttu.ama ihtiyaçtı.
sağol canım çabuk gelir inşallah beklemek sıkıcıHayırlı olsun canım güle güle kullanın. Bizimkiler gelmedi hala bekliyoruz.
bereketli olsun canım zamanında benimde daha yeni aldığım botlarım kapının önünden çalınmıştı çok üzülmüştümmerhaba kızlaarr
dün avansımı çektim 139 tl den 1 gr altım 50tl kağıt kumbarama 7tl de bozuk kumbaram attım daha atardım ama botlarım çalındığı için bot almak zorunda kaldım
Rabbim birikimlerimizin bereketini versin inşallhh.![]()
sağol canım çabuk gelir inşallah beklemek sıkıcı
bereketli olsun canım zamanında benimde daha yeni aldığım botlarım kapının önünden çalınmıştı çok üzülmüştüm
annemler doğum sebebiyle bendeydi artık gidiyorlar.50 tl annem verdi harçlık annelik işte.onu doğru birikime attım
kötü oluyor cidden bir seferde nike ayakkabılarım çalınmıştı yine kapıdan.kanepeleri biraz bekliceksiniz o zaman güzel olsunda beklenirBenim de çalınmıştı yaa çok kotu bişey. Bir kere bile giymemiştim. Getirdim kutusuyla ayakkabılığa koymuştum... İlk defa apartmandan bişey çalınmıştı o gün.
Öğleden sonra gelecekmiş yataklar. Kanepeler için daha kumaş bekliyorlarmış.
anneler kıyamıyo benimkide sürekli sorar lazımsa vereyim diyesağol canım çabuk gelir inşallah beklemek sıkıcı
bereketli olsun canım zamanında benimde daha yeni aldığım botlarım kapının önünden çalınmıştı çok üzülmüştüm
annemler doğum sebebiyle bendeydi artık gidiyorlar.50 tl annem verdi harçlık annelik işte.onu doğru birikime attım
Benim de çalınmıştı yaa çok kotu bişey. Bir kere bile giymemiştim. Getirdim kutusuyla ayakkabılığa koymuştum... İlk defa apartmandan bişey çalınmıştı o gün.
Öğleden sonra gelecekmiş yataklar. Kanepeler için daha kumaş bekliyorlarmış.
Hayırlı bereketli olsun canım. Ben de çeyrek alacağım gidebilirsem. Her ay 1 çeyrek alıp kalanı harcayacağım artık.geçen gün 6 dolarcık aldım kızlar ama kumbaraya atmaya kıyamıyorumduruyo cüzdanımda
![]()
En güzeli canım. benimde eşim ay başında maaş alıyo bende öyle yapabılırsem yapıcam canım. ben haftalık alıyorum hafta içi onu harcıyoruz hep.Hayırlı bereketli olsun canım. Ben de çeyrek alacağım gidebilirsem. Her ay 1 çeyrek alıp kalanı harcayacağım artık.
Sen kendin çalışıyorsan daha iyi birikim yaparsınız bizim tek maaş zor..En güzeli canım. benimde eşim ay başında maaş alıyo bende öyle yapabılırsem yapıcam canım. ben haftalık alıyorum hafta içi onu harcıyoruz hep.
tek maaşla zor tabi. bende yenı başladım 3 ay falan oldu ama hala aynı. bişey sahıbı olmadık bı arabamız bıle yok. çok üzülüyorum bışey sahıbı olamıyoruz dıye..Sen kendin çalışıyorsan daha iyi birikim yaparsınız bizim tek maaş zor..
Yeni başlamışsın olursunuz yavaş yavaş. Önce bir tadını çıkar maaşının. Hevesin geçince atarsın kenara. Hayırlı olsun işin de canım.tek maaşla zor tabi. bende yenı başladım 3 ay falan oldu ama hala aynı. bişey sahıbı olmadık bı arabamız bıle yok. çok üzülüyorum bışey sahıbı olamıyoruz dıye..
Şuan düşüş yönünde ama hep düşecek hali yok ya. İlla çıkar... Yani daha karlı...5 kuruş paramiz kalmadigi icin dün haftaligimdan bi 100 lira istedim aldim bime uğradım 30lirasi gitti bileaksam esim kumbaraya 5lira atcakti aldim elinden ver ben ustune 5daha koyup dolar aliyim atiyim dedim aldim elinden 3dolar da etse turk parasindan karlidir demi? Yoksa miktar cok mu az
10 liraya dolar alcam demekden de cekınıyorumŞuan düşüş yönünde ama hep düşecek hali yok ya. İlla çıkar... Yani daha karlı...
ne bilimNiye canım insanın 3 dolara ihtiyacı olamaz mı