- 23 Aralık 2013
- 254
- 202
- 303
sizi anlıyorum ama bu sınav süreci bu tarz psikolojik savaş ile uğraşmayın bence sınav sonra böyle değişiklik yapın.Öncelikle merhaba. 17 yaşındayım ve açılmak istiyorum. 6. Sınıfta kapanmıştım yarı annemin isteği yarı benim isteğim ama kapandığım günden beri açılmak istiyordum tabi o zamanlar çocuk olduğum için tam anlamıyla anlamıyordum. Ama yaklaşık 1 senedir çok fazla açılma isteği geliyor. Hatta bu aralar sıkıntıdan dışarıya çıkamıyorum . Zaten sınav senem hem sınava çalışmaya çalışıyorum hem bununla baş etmeye çalışıyorum neredeyse her gün ağlıyorum. Anneme konuyu açtım ama annem senin en hassas nokta bu olduğu için bununla imtihan ediliyorsun diyor ve açılmama izin vermiyor. Ama gerçekten artık dayanamıyorum . Çok fazla bunalıyorum. Kendimi aşırı derecede özgüvensiz hissediyorum. Şimdi gidip açıl senin hayatın demeyin çünkü inanın o kadar kolay değil aileme değer veriyorum ve onları üzmek istemiyorum açılırsam benimle araları açılır ama onları mutlu edeceğim diye kendim mutsuz oluyorum . Ailemi nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum . Arkadaş çevremde kapalı hatta açılırsam sülalemde sadece açık kız ben olacağım fakat akrabalarım ne dediğini umrumda değil lütfen yardımcı olun