- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi Jonquil9394
Evet evet. Benim için kesin artık. Ama asıl gelecek ay kesin olacak. Çünkü gelecek ay 3 ayrı doktora muayenem var Normalde ben kabineye gidiyorum. Büyük hastane değil. Ama o kabinenin bağlı olduğu büyük bir hastane var. Kan pıhtılaşması var bende. İğne kullanıyorum. İlk onun için ultrason kontrolüm var. Ayın 11inde. Büyük hastanede. Sonra normal doktor randevum var ayın 18 inde. Bi de ayın 26 sında ebe bakacak 2.trimester kontrolü için. Detaylı ultrason olacak sanırım o da. 3 doktora da soracağım. Üçü de erkek derse daha da bitti yaniYaaaa e artık hayırlı olsun oğluşumuz diyebiliriz doktorların mizah anlayışı biraz farklı cidden valla ben cesaret edemedim bir parça bile almadım henüz, detaylıya kadar da büyük eşyalar ve unisex kıyafete cesaret ederim anca gibi sonra bacak arasını kendi gözlerimle iyice gördükten sonra detaya inerim ama sizin kesin artık durmayın devam
Bi de valla benim şimdiden küçük boy bir hurç doldu bebek kıyafetiyle. Çoğu unisex. Artık ara ara mavili tulumlar falan alırım. Yeter.
Dün de kaynanamlar beşik, bebek arabası gibi şeyler alacaklarını söylediler. Onlar da yavaştan onları alırlar. Ben de şu otomatik sallanan beşiklerden başlamak istiyorum yavaştan. Mamaroo istiyorum. 6 aylıkken biter bizim her şey