- 20 Kasım 2022
- 261
- 122
- 27
-
- Konu Sahibi Jonquil9394
Yaa teşekkür ederiz öyle oldu cidden her heyecanımı burda arkadaşıma anlatmak istiyorum hemen, sağolsunSelamlar nerdeyse ilk sayfadan beri okuyup geldimmaşaAllah ne kadar güzel bir gebiş arkadaşlığınız olmuş
sevgitek aynı durumdaymışız 3 kayıp maşaAllah Rabbim sağlıkla nasib etsin 4. Gayet sağlıklı sizin
Bende yeniden gebelik sürecindeyim daha kese bile göremedim ama forumda o kadar olumsuz konuşmaların üstüne ikinizin yazdıkları umut ışığı oldu
2 aslan erkek annesi inşaAllah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz göz aydınlığı evlatlarınıza
İnşaAllah çok teşekkür ederimYaa teşekkür ederiz öyle oldu cidden her heyecanımı burda arkadaşıma anlatmak istiyorum hemen, sağolsun
Siz hiç moralinizi bozmayın keseyi görebilecek miyiz ki derken bakın son düzlüğe geldik bile, Rabbimin izniyle siz de kayıplarınızın sonunda güzel haberlerle evladınıza kavuşacaksınız inşallahbize de haber verin keseyi görünce ☺
Ha bi de oğlunuz var ? O zaman hiç sıkıntıya girmeyin benceAminnnn inşaAllah drmuz ılımlı konuşunca bende bu kez umutluyum
Pıhtılaşmaya yatkınlık varmış bende oğlumuz var hamd olsun onda hiç böyle şeyler olmamıştı sonrasındaki 3 gebelikte kayıp oldu
Ama sizin olumlu konuşmalarınızla bende bayağı bir umutlandım
Ayyy. Çok güzel. Aras benim de düşündüğüm bi isimdi ama eşim benimle aynı düşünmüyor maalesefAy aynen ya muhtemelen oda yapılınca girip çıkıp tribe gireriz gibi
Biz karar verdik gibi aslındaBi fikir değişikliği yapmazsak Aras koymayı düşünüyoruz inşallah Zaten en son 3 isme düşmüştük sonra ikimizin içine de bu sindi ☺
Biz 27 haftalık olduk bugün 3.trimestere girdik çok heyecanlanmaya başladım artık ya
İsimli kapı süsü filan ben de yaptırcam ama sanırım daha erken ya son ay sipariş etsek yetişir mi ki
İnşaAllah Mevlam hayırlı kardeş hayırlı evlat versin diye tüm duamHa bi de oğlunuz var ? O zaman hiç sıkıntıya girmeyin benceolabiliyor demek ki. Nasipleri yokmuş. Tabi diğer araştırmaları da yapın. Pıhtılaşma ise çok da sıkıntı olmaz inşallah. Benim de öyle. Her gün iğne kullanıyorum. O kadar. Sizin de olur inşallah
MaşaAllah hakikaten zaman ne hızlı geçmiş siz yaşamışsınız ben okuyunca bana daha çabuk geçtiAyyy. Çok güzel. Aras benim de düşündüğüm bi isimdi ama eşim benimle aynı düşünmüyor maalesefkarar vermenize çok sevindim. Bence kapı süsü ve hediyelikleri hemen sipariş verin. Hediyelikler neyse de kapı süsünün hazırlanması yoğunluğa göre değişmekle birlikte bazı yerlerde 3-4 haftayı buluyor. İsme karar verir vermez sipariş vereceğim ben de.
Ayy. Biz de yarın gireceğiz 3. trimestere inşallahşaka gibi resmen bir gün bu zamanlara kadar gelen bi hamiş olabileceğimi tahmin etmezdim
Başta eşim de Aras kargo filan diyodu ama sonra hoşuna gitti heralde baktık diğerlerinde orta nokta bulamadık bu olsun dedikAyyy. Çok güzel. Aras benim de düşündüğüm bi isimdi ama eşim benimle aynı düşünmüyor maalesefkarar vermenize çok sevindim. Bence kapı süsü ve hediyelikleri hemen sipariş verin. Hediyelikler neyse de kapı süsünün hazırlanması yoğunluğa göre değişmekle birlikte bazı yerlerde 3-4 haftayı buluyor. İsme karar verir vermez sipariş vereceğim ben de.
Ayy. Biz de yarın gireceğiz 3. trimestere inşallahşaka gibi resmen bir gün bu zamanlara kadar gelen bi hamiş olabileceğimi tahmin etmezdim
Benim eşim İsa ismini çok istiyor. Dini bir isim olmasını istiyor. Hz. İsa’nın ölmeyip göğe yükselmesi falan çok etkiliyor onu. O yüzden İsa istiyor ama bakalım. Benim istediğim bir isim değil ama eşim çok istediği için kırmak da istemiyorum. Böyle isme karar verme kısmına gelince çok heyecanlandım ben. Eve bir birey geleceği fikrini daha da belirgin hale getirdiBaşta eşim de Aras kargo filan diyodu ama sonra hoşuna gitti heralde baktık diğerlerinde orta nokta bulamadık bu olsun dedik
Ben de bi bakayım o zaman sayfalara hem sipariş verirsem vazgeçmemiz de mümkün olmaz kesinleşir
Valla benim ilk deneyimim ama ben yapım gereği çok sabırsız bi insan olduğum için zaman hiç geçmez sanıyordum ama geçti gitti cidden şimdi de heyecanlanmaya gerilmeye başladım☺☺
İsa kısa bir isim zaten yanına bi isim de siz bulun iki ismi olsun bence güzel olur☺Benim eşim İsa ismini çok istiyor. Dini bir isim olmasını istiyor. Hz. İsa’nın ölmeyip göğe yükselmesi falan çok etkiliyor onu. O yüzden İsa istiyor ama bakalım. Benim istediğim bir isim değil ama eşim çok istediği için kırmak da istemiyorum. Böyle isme karar verme kısmına gelince çok heyecanlandım ben. Eve bir birey geleceği fikrini daha da belirgin hale getirdi
Aynen. Hemen sipariş verin ki değiştirme şeyi olmasın bi denasıl bir kapı süsü yaptıracaksınız acaba? Ben de beğendim 1-2 tane de. Onlardan birinde karar kılarım. Sade bsey
Tek isim düşünüyoruz şimdilik ama bakalım. Daha düşünürüz bizİsa kısa bir isim zaten yanına bi isim de siz bulun iki ismi olsun bence güzel olur☺
Ben de çok heyecanlanıyorum odasını boşaltmaya başladık ☺ ama daha ismiyle seslenemiyorum alışamadım galiba
Ben de bi kaç model arasındayım size de atayım hatta, karar veremedim
Bu attıklarımdan biri gibi bi şey istiyorum ben de sizce hangisi
Başladık odaya ama çok yavaş ilerliyoruz ağır ağırTek isim düşünüyoruz şimdilik ama bakalım. Daha düşünürüz biz
Yaa. Başladınız mı odayı boşaltmaya. Ayyy. Bence en güzel işler başlıyor
Ay şaka gibi gerçekten ya. O kadaaaaar sayfa içinden ben de aynı sayfadan beğendim kapı süsünü desem?tevafuğa bakar mısınız? ben de bu süsü beğendim. Sizinkiler de çok güzel. Yani sizin üçü de benim tarza uyuyor. O ayıcık kafalı olanı ben de düşünmüştüm ama onu hediyelik olarak yaptıracağım sanırım. Küçük boyunu
Evet evet. Zevklerimiz birbirine çok benziyor demek kiBaşladık odaya ama çok yavaş ilerliyoruz ağır ağır
Yaaaa en beğendiğim süsler hep bu sayfadaydı. Nerdeyse tüm işleri beğendim, sizin attığınız da çok güzel tabikii bayıldım. Cidden tesadüfe bakın, zevklerimiz benziyor demekki sizinle
Hangi ayıcıklı, gri olan mı. Hediyelik olarak ne düşünüyorsunuz cidden ya. İşe yarar güzel bi şey yaptırmak istiyorum ama daha karar vermedim
Ya bana magnet çok saçma geliyor nedense. Daha doğrusu isimli magnet. Birinin dolabında çocuğun ismi neden olsun mesela, çok yakınlarım hariç kimsenin magnetini dolabıma asmıyorum benEvet evet. Zevklerimiz birbirine çok benziyor demek kievet. O gri ayıcık kafası şeklinde olanı hediyelik gibi düşündüm.
İlk başta şu örme anahtarlıklardan düşünmüştüm. Elde yapılanlar var ya hani. Fiyatını sordum. 50 liradan başlıyor genelde. Bence çok pahalı.
Sonra makrome anahtarlık ya da magnet gördüm çok güzel. Fiyatları da daha uygun. Mavili anahtarlığa kart ve dış jelatini dahil 13 lira dediler. Bence çok iyi. Bi de bu mumlardan gördüm. O da güzel. Ona da kartla birlikte 14 lira dediler. Belki hem mum hem de anahtarlık yaptırırım. Anahtarlık çok hoşuma gitti. Magnetler de bir seçenek.
Bir de burada doğum kartı yaptırmak çok yaygın. Sadece yakın çevreme anneanne, babanne, teyzelere, amcalara falan vermek için fotoğraf çekiminden sonra böyle bsey yaptıracağım. Max 15-20 tane yani. Hatıra olsun diye
Ya evet. Bence de bilmediğin kişinin isminin olduğu magneti asmak saçma geliyorYa bana magnet çok saçma geliyor nedense. Daha doğrusu isimli magnet. Birinin dolabında çocuğun ismi neden olsun mesela, çok yakınlarım hariç kimsenin magnetini dolabıma asmıyorum benama isimsiz anahtarlık, kolonya, mum gibi hediyeler daha mantıklı diye düşünüyorum. Mavi anahtarlık mesela bence çok hoş. Mumları da çok beğendim. Hele o kartlar,öok tatlıymış yaa keşke burda da olsa ☺bi ara trend yoldan parça parça alıp kendim yapmayı bile düşündüm. Hala fiyat hesaplamadım, maliyet olarak daha uyguna gelirse öyle bir şey yapabilirim. Mesela 30lu 50li mumlar satılıyor, ya da boş kolonya şişesi. Sonra dışındaki pileksi kaplar da satılıyor. İsme, tasarıma özel etiket basan yerler de var. Bir parça kuru çiçek, kurdele, etiketle gayet yapılabilir gibi, hem kendi emeğim olur diye düşündüm. Ama dediğim gibi maliyet hesaplaması yapmadım aynı paraya geliyorsa hiç uğraşamam benim de anahtarlık olarak beğendiklerim şunlar
Yolk sac varsa bebek te olacaktır illaki bekleyin biraz daha ..6+2 de ben gitmiştim banada yolk var bebek yok dedi vajinal muayanede ucgun sonra başka doktora gittik karından baktı kalp atışını da duydukMerhaba, benim ultrasona da bi bakar mısınız? Doktor kese ve yolk sac var ama bebek yok dedi. 6+5 te gittik vajinal bakıldı. Geç döllenme mıdır yoksa boş gebelik mi acaba sizce?
Yani yakın çevre için mantıkkı ama mevlütte dağıtacaksanız bence de isimsiz anahtarlık daha mantıklı. Mesela geçen sene doğum yapan arkadaşımın hediye ettiği anahtarlık hala anahtarlığımda takılı duruyor benim, hoşuma gitti taktım. Ama isim yazılı olsa takmazdım yani ne alakaYa evet. Bence de bilmediğin kişinin isminin olduğu magneti asmak saçma geliyorgörümcem sadece yakın çevreye yaptırmıştı mesela bebeği doğunca ama ben Mevlüt’te dağıtmak için bsey istiyorum. Yüksek ihtimal mavi anahtarlığı yaptırırım. Bir de mumu. Yakın çevrem için o resimli kartları kesin istiyorum zaten. Aslında ben de kendim uğraşıp yapmak istiyordum ama burada malzeme fiyatları zaten yüksektir. Bi de tek tek yapmayı gözüm kesmedi el beceriniz varsa siz deneyin bence. Güzel olabilir sizin beğendiğiniz anahtarlıklar da çok güzel. Aynı tip zaten benim dediklerimle. En iyisi bunlar bence
Bu arada resim baskılı kartı düğün davetiyesi yapan yerler yapar bence. Bi sorabilirsiniz
O mesajı atalı epey oldu aslında. Diğer hafta bebeği gördük kalbini duyduk. Şu an bebeğim 27 haftalık şükürYolk sac varsa bebek te olacaktır illaki bekleyin biraz daha ..6+2 de ben gitmiştim banada yolk var bebek yok dedi vajinal muayanede ucgun sonra başka doktora gittik karından baktı kalp atışını da duyduk
Valla fiyatı bana da çok İyi gelince hiç kendimi bi de onun stresine sokmayayım dedimYani yakın çevre için mantıkkı ama mevlütte dağıtacaksanız bence de isimsiz anahtarlık daha mantıklı. Mesela geçen sene doğum yapan arkadaşımın hediye ettiği anahtarlık hala anahtarlığımda takılı duruyor benim, hoşuma gitti taktım. Ama isim yazılı olsa takmazdım yani ne alaka
Aslında övünmek gibi olmasın ama epey el becerim vardır benimörgü dikiş nakış resim hepsini beceririm, ama niyeyse son günlerde bir üşengeçlik başladı bende gözüm kesmiyor gaza bi gelsem kapı süsünden punch takı yastığına kadar kendim yaparım evet tüm parçaları tedarik edebiliyorsunuz o arkasındaki kartları da
Bugün son attığım anahtarlığı sordum 11 dedi tanesine ya baya iyiymiş aslındanapsam kararsızım hala bi düşüneyim
Evet işte ya ben de bu yüzden girişmek istemiyorum, fiyatlar makul zaten tek tek malzeme toplayıp yapması için aynı fiyata gelebilirValla fiyatı bana da çok İyi gelince hiç kendimi bi de onun stresine sokmayayım dedimayrı ayrı malzemelerini alacağım da. Yapacağım da. Süsleyeceğim de falan. Çok uzun. Sadece malzeme araştırmam bile günler alır benim ince eleyip sık dokurum bayağı alabilirsem normal ip alıp bebeğime hırka, battaniye falan işlemek istiyorum zaten. Onunla uğraşırım
Yüksek ihtimal o mavi anahtarlığı yaptıracağım ben. Mumu da belki. Mevlüt’te onu dağıtırım. Yeterli bence
Valla benim kayınvalidem tarafı var sadece. Onun 1-2 kardeşini çağırabilirim. Bir de onun vesilesiyle tanışıp arkadaş olduğum kişiler var. Onları çağırabilirim. 30-35 kişi oluruz sanırım. O da yeterli bence. Çok bileEvet işte ya ben de bu yüzden girişmek istemiyorum, fiyatlar makul zaten tek tek malzeme toplayıp yapması için aynı fiyata gelebilirben akşamları otururken hırka battaniye tulum filan yaptım bakalım sağlıkşa giysinler inşallah
Yeterli tabi ya amaç minik bi hatıra bırakmaksizin orda baya akrabanız var mı ya mevlüt filan yapacak kadar. Ben burda yapmaya kalksam çok az kişi gelir herhalde
Maşallah 30 baya çok bence ben kendi memleketimde yapsam bile 30u bulamamValla benim kayınvalidem tarafı var sadece. Onun 1-2 kardeşini çağırabilirim. Bir de onun vesilesiyle tanışıp arkadaş olduğum kişiler var. Onları çağırabilirim. 30-35 kişi oluruz sanırım. O da yeterli bence. Çok bileama bebekler kışın doğacak ya. En az 3-4 aylıkken Mevlüt yapmak isterim normalde ama bir yandan da annem buradayken mevlidi yapmak istiyorum. Onda da kışa denk gelince hastalık riski çok yüksek olacak. Bilmiyorum valla nasıl yaparız. Evim de küçük. Onu bi düşünmem gerekiyor burada normal bebek mevlidi , Türkiye’ye gidince de sünnet yaptırıp sünnet mevlidi yaptırmak istiyorum. Bakalım nasıl olur
Yaaa. Nasıl modeller işlediniz acaba? Ben çift şiş ile yapamıyorum. Anca tek tığ ile hırka yelek falan örebilirim. Daha hiç bsey örmedim yavrucağızımaama başlayacağım inşallah