Acillll yolk sac

Ha iyi bari. Aman kötü bsey olmasın da
Ay biz dün detaylıya gittik. Oğluşumuzun yüzünü gördük ilk kez. Çok duygusalım dünden beri. Artık daha gerçekçi bebek geleceği fikri
Yaa demiştim size bundan 3 hafta önce bile çok güzeldi şimdi daha da büyüdüler düşünemiyorum bile ki benim plesantam karın duvarına yerleşmiş yani bebeğim önüne geçiyor o yüzden çok net bi görüntü yakalayamadık ama ona rağmen belliydi ağzı burnu parmakları❤ sağlığı nasıl peki her şey yolunda inşallah

Keşke her kontrolde 3 boyutlu gösterseler ya Hatta keşke her gün görebilsek
Evet evet. Çok şükür. Her şey yolunda. Büyümesi de iyi dedi doktor. 719 gramdı

Ayyy. İyi bari göreceksiniz tekrar hemen bu normal kontrolde doktor uzun uzun bakıyor mu? Bi de 3 boyutlu gösteriyor mu?
Hemen görmüş olmadık aslında en son 3 hafta önce görmüştük, zaten bu gidişte de hiçbir şey göremedik. Bebek hem yatay şekilde duruyor, hem de yüzü aşağı dönük halde. Doktorumuz bu pozisyon değişmezse normal doğum yapamayız dedi. Ama daha hafta erken olduğu için değişme ihtimali yüksek dedi. Yani hiçbi şey göremedik işin özü sadece sağlığı iyi bunu öğrenmiş olduk normal kontrolde 10 dk kadar bakıyor doktorumuz ama cihazı 3 boyutlu değil o yüzden 3 boyutlu göremiyoruz. Yani aslında Doktor'un cihazı pek iyi değil, ama doktorumu sevdiğimden idare ediyorum ne yapayım

Ayyy. İyi bari göreceksiniz tekrar hemen bu normal kontrolde doktor uzun uzun bakıyor mu? Bi de 3 boyutlu gösteriyor mu?
Ben de size şey soracaktım, düzenli olarak kan ve idrar tahlili isteniyor mu sizden ve de tansiyonunuz ölçülüyor mu? Bi de şeker yüklemesi yaptıracak mısınız?

Ayy. Doğum gerçekleriyle yüzleşmeye başladık desene ama daha çok erken gerçekten. O zamana kadar çok çok değişir.
Valla normal kontrollerde doktor bize max 2 dk gösteriyor ama bebeğin iyi olup olmadığına bakmak sanırım. Çok fazla ultrason cihazına maruz kalmasın diye çok bakmıyor sanırım. 10 dk yine iyiymiş sizin valla. 3 boyutlu bizimki de göstermiyor. Normalde de 2 dk gösteriyor işte dediğim gibi aman olsun. Doğunca doya doya görürüz inşallah
Kaç grammış bu arada? Söyledi mi?

Ben de size şey soracaktım, düzenli olarak kan ve idrar tahlili isteniyor mu sizden ve de tansiyonunuz ölçülüyor mu? Bi de şeker yüklemesi yaptıracak mısınız?
Evet. Her gittiğimde tansiyon ölçülüyor. Her ay da kan ve idrar testi isteniyor. Şeker yüklemesi burada var mı bilmiyorum ama yaptırırım heralde ya. Zaten günde 10 kilo şekerli şeyler yiyorum

10 dk iyi de bebiş bi şey göstermiyor ki omurgasını görüp dönüyoruz aynen ben de öyle diyorum ya sağlıklı olsun da doğunca doya doya bakarız ☺
Bebiş 720 gr 30 cm

Evet. Her gittiğimde tansiyon ölçülüyor. Her ay da kan ve idrar testi isteniyor. Şeker yüklemesi burada var mı bilmiyorum ama yaptırırım heralde ya. Zaten günde 10 kilo şekerli şeyler yiyorum
Ciddi mısınız ya? Peki benim neden hiç tansiyonum ölçülmüyor hiç kan alınmıyor. En son 12.haftada kan verdim. Şeker yüklemesi yaptıracağım ben ama bu kan verme konusu kafama takıldı. Sağlık ocağından ebe çağırıyordu gidince kan vereyim bari bi. Şeker yüklemesi yaptırmamı önerdi doktorum ben de onu dinleyeceğim yaptırırım kaç kilo aldınız peki

10 dk iyi de bebiş bi şey göstermiyor ki omurgasını görüp dönüyoruz aynen ben de öyle diyorum ya sağlıklı olsun da doğunca doya doya bakarız ☺
Bebiş 720 gr 30 cm
Ahahaha. Gerçekten en iyi görebildiğimiz şey omurgası başka da bsey anlamıyoruz
Maşallah. İyi sizinkinin de gramı , uzunluğu

Yani bu hastalığımla ilgili olduğunu da zannetmiyorum her ay kan vermemin. Çünkü 12. haftadan sonra çoook şey değişmiştir kanda. Arada da olsa bakılması gerek bence.
Valla en son 79.5 falandım
Bu aralar tam hızlı kilo alma zamanıymış ama sanırım. Son aylarda da mide yanmasından pek bsey yenmiyormuş. Ben çok tatlı şeyler yiyorum ama ya. Canım sürekli tatlı şeyler çekiyor. Yoksa yemek çok yemiyorum yani

Ben de öyle düşünüyorum ama doktor hiç demedi böyle bir şey. Ben en iyisi kendim vereyim bi içim rahat etsin.
Valla ben de hala bulantı tiksinti haftada bi kaç gün kusma devam ediyor. O yüzden çok iştahlı değilim. 1.5 kilo kadar aldım. İyi bi şey mi bilmiyorum ya tiksinmek kötü bir şey kusmak da. Neyseki bebeğin kilosu filan iyi içim rahat. Tek avantajı kilo almıyorum bakalım bundan sonra hızlanacak mı kilo alım canım benim de bazen çok tatlı çekiyor ya, ye tatlıyı doğur Hakkı'yı derler zaten doğru demekki

Ayyy. Hala devam ediyor mu kusma? Ay Allah yardımcın olsun ya. Bence bebek kilo aldıktan sonra biz kilo almasak da olur. Daha iyi olur hatta keşke ben de bu kadar kilo almasaydım ama benim iştahım bayağı yerinde maalesef iki türlü de sıkıntı değil bence. Bebeklerimiz yeterince büyük ve sağlıklılar çok şükür
Benim de kayınvalidem karnıma kafasını takmış karnım çok küçük diye bebek de küçük diye endişe ediyor

Evet ya malesef ediyor azaldı ama yine de var artık alıştım hayatımın bi parçası oldu kusmak evet ya bebekler iyiyse alsak da versek de farketmez kilo bu halledilir nasılsa
Ya ne alakaa benim de karnım çok büyümedi iç karnımız geniş demekki bebeklerin kilosu iyi çünkü ama malesef insanların hep bi fikri oluyor benim de her ortamda doğum şeklim konuşuluyor ama bana sen ne istiyosun diye sormayı akıl eden yok onlar konuşuyor ben de dinliyorum

Ahahah benimkiler daha o raddeye gelmediler. Bilmiyorum sorarlar mı da zaten elimizde olan bsey de değil yani
İsim düşündünüz mü peki siz? Erkeğe çocuğuna isim çok zormuş

Ahahah benimkiler daha o raddeye gelmediler. Bilmiyorum sorarlar mı da zaten elimizde olan bsey de değil yani
İsim düşündünüz mü peki siz? Erkeğe çocuğuna isim çok zormuş
Bilmiyorum bizimkiler ne ara o raddeye geldiler, hayır dediğiniz gibi pek bize de kalmıyor durum. baştan beri hep kendime kendimi şartlamayacağım bebek nasıl olsa seçer kendi yolunu diyorum ama bebek ben ve doktor dışında herkesin fikri var maşallah beni çıldırtıyorlar
Ayyy onu hiç sormayın valla en ufak fikrimiz yok eşim habire buluruz bi şey diyip geçiştiriyor, ben isim beğenip gösteriyorum ama beğenmiyor asla, kendi fikri de yok. Ve evet kız olsa 50 tane fikrim vardı ama erkek isimlerinin hiçbiri içine sinmiyor siz buldunuz mu hiçbi şeyler

Biz de asla isim bulamıyoruz aslında eşimin istediği 2-3 isim var ama bir onları ben istemiyorum. Benim söylediklerimi eşim beğenmiyor. Ya da ortak bir isim beğeniyoruz. Fransa’da yaşadığımız için Fransızca okunuşu çocuklar arasında alay konusu olabilecek bseyler oluyor elde kalıyor sıfır hiç bilmiyorum ne yapacağız

Gerçekten biz de aynı durumdayız çok zormuş erkek ismi bulmak napcaz bilmiyorum siz yine ortak isimler beğenebilmişsiniz biz ortak bi noktada hiç buluşamadık şu ana kadar

Gerçekten biz de aynı durumdayız çok zormuş erkek ismi bulmak napcaz bilmiyorum siz yine ortak isimler beğenebilmişsiniz biz ortak bi noktada hiç buluşamadık şu ana kadar
İnşallah bulabiliriz cidden endişe ediyorum bu konuda ciddi ciddi ne yapacağız diye çok ters düşmeden halledelim inşallah isim meselesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…