- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
- Konu Sahibi Jonquil9394
Şimdi tekrar saydım da. Birilerini atlamadıysam 21-22 kişi yapıyormuş 30 değil. Ama çağıracaklarım bunlar. Hepsi gelir mi bilmiyorum. Bi de çağırmadıklarımdan da ekstra gelmek isteyen olur belki. Onu da bilmiyorum tamMaşallah 30 baya çok bence ben kendi memleketimde yapsam bile 30u bulamam evet kış bebeği hastalık riski var ama bi yandan da herkes parça parça geleceğine bi anda gelmiş olur tek seferde çıkar aradan bi yönden iyi herkesi uyarırsınız öpmeme konusunda uzaktan uzaktan sevsinler
Daha sünnet meselesi var erkenden yaptırma niyetindeyim ben onu, mevlidi hemen yapamazsak da sünneti aradan çikarmayı düşünüyorum tabi doktoruyla da konuşuruz bi
Valla erkek bebeğe model bulmak biraz zor ben de youtubedan baka baka yapıyorum, isterseniz modelleri atıyım size de bi bakın. Ben de tığ işini şişe nispeten daha çok seviyorum o yüzden tığ işi de var şiş işi de. Bi de Alize puffy ipler var bilmem biliyo musunuz, onlar çok hoşuma gidiyor battaniye yaptım bi tane. Ama asıl ganimet annemde durmadan bi şeyler örüyor heyecandan ben bunları yaptım hatırladığım
Valla biz de sünneti Türkiye’ye ilk gidişimizde yaptırmak istiyoruz. Max 5-6 aylıkken yani. Yapabilsem daha küçükken daha iyi olur hatta. Bilmez çok. Daha az hareket eder. Daha rahat olur falan. Erken yaptırmanın çok avantajı var. Siz de ertelemeyin bence çok
Yaaaa çoook güzeller. Bayağı bsey yapmışsınız. O puffy battaniyeden 1 tane kuzenim yaptı bana. 1 tane de komşumuz yapacak. Ben de puffy gibi kalın bir iple battaniye örmek istiyorum işte. Niye hala bekliyorsam siz ne güzel çoktan yapmışsınız bir sürü şey