Acillll yolk sac

İnşallah bulabiliriz cidden endişe ediyorum bu konuda ciddi ciddi ne yapacağız diye çok ters düşmeden halledelim inşallah isim meselesini
Valla millete bakıyorum şak diye karar veriyor, benim hiçbi isim öyle içime çok sinmiyor, ne koysam aklım diğerinde kalcakmış gibi
bu arada orda da şeker yükleme yapıyorlar mı, ben yarın yaptıracağım

Ayyy. Aynı benim gibisiniz ben de öyle düşünüyorum. Son ana kadar asla karar veremeyecekmişim gibi
Bugün randevumuz vardı. Doktor ailede diyabet biri var mı dedi. Yok dedim. Şeker yüklemesi istemedi. Var deseydim isteyecekti belki de. Bilmiyorum

Aynen öyle ya asla isim bulamayacak gibiyim çocuğa, bence en zor şeylerden biriymiş bu
Biz de bugün yaptırdık, doktorum bi zararı yok yaptıralım dedi ben de onu dinledim. Şükür bi sorun çıkmadı sonuçlar temiz. Ailede diyabet olmayınca yapma gereği duymayan doktorlar duymuştum, doktora göre değişiyor bunlar bi bildikleri vardır muhakkak.
Gitmişken bi kere daha gördük hemen büyümüş çok şaşırdım 970 gr olmuş bi haftada, artık büyümeleri hızlanıyor çok heyecanlı☺☺ sizde bi sorun yok inşallah her şey yolunda mı

Oy maşallah Bizim doktoru biliyorsun işte . Totalde 1 dk baktı. Kalbini dinletti 2 sn. Cinsiyeti erkek dedi. Her kontrolde söylüyor bunu o kadar. Başka hiç bsey söylemiyor. El mahkum devam ediyoruz bu doktora ama bi daha gebelik olursa değiştireceğim sanırım. Şimdilik düzenim bozulsun istemiyorum. Sizinki 970 gramsa bizimki de aşağı yukarı öyledir o zaman.
Bu arada yaklaşık 2 senedir satılmayan arabamız dün aniden satıldı. Bugün arabayı vermeye gitti eşim. Eşyaları rahat rahat alabileceğiz yani o da yetmedi dün bir yerden işe çağırdılar bebeğim gönderdi nasibini

Yaşaaa ben ne demiştim size, gerçekten nasiplerini gönderiyor minnoşlar yaaa maşallah çoook sevindim
Bizimkisi kafa ölçüsü, karın ölçüsüne, suyuna plesantama,bebeğin konumuna kadar bi sürü şey söylüyor ya, o zaman iyiymiş bizimkisi bir sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı yok ya dert etmeyin ama o söylemese de siz sorun boy kilo insan öğrenince mutlu oluyor☺ evet sizinki de geçmiştir 900ü artık çok hızlı büyüyolarmış doktorumuz öyle dedi

Evet evet. Gerçekten gönderiyorlarmış. Çok şükür
Ya evet. En azından kilosunu söylese. Onun geliştiğini her duyduğumda seviniyorum gerçekten ama bizim doktor gıcıkmış işte biraz. Anlamadım en yakın ekimin 4 ünde randevumuz var. Bebeğin kalbine bakacaklar. Belki o zaman söyler doktor

Aynen ya benim de en merak ettiğim boyu kilosu oluyor arttıkça çok seviniyorum bizim randevumuz 13 Ekim'de zaman azaldıkça heyecanlanıyorum
Olsun doktorunuz sizi güzelce takip etsin, doğumunuzu sağlıkla gerçekleştirsin de inşallah gıcıksa gıcık
Bebeğin odasını yapmaya başladınız mı☺

Ay daha başlamadık ya. Nereden başlayacağımı bilmiyorum aklımda beşik ve dolap modeli var aslında. İkisini de ikeadan almak istiyorum. Ama acaba önce ufak tefek şeyleri alıp sonra mı odaya başlasam diyorum. Oda serili uzun süre dursun istemiyorum da pek. Ekimde odayı alıp kasım gibi kurmaya başlasam çok mu geç kalırım acaba. Bilemedim siz ne yaptınız?

Biz geçen dolaştık şöyle bi, bi kaç model beğendim. Aslında bence aceleye gerek yok ekim kasımda alınabilir yetişir yani Benim telaşım eşimin aşırı rahat bi insan olması, bebek odasının şu an eşya dolu olması onların boşaltışması lazım ve burda kimsem yok tek başıma yapcam her şeyi iyice ağırlaşmadan halletmek istiyorum
Ama naçizane tavsiyem odayı halletmeniz, çünkü aldığınız eşyalar ortada kalıyor dolabı olmayınca, ben kıyafet hariç tüm eşyaları aldım hepsi ortada kaldı dolap olsa yerleştirirdim mesela kıyafete de o sebeple başlayasım gelmedi odaya Montessori dedikleri yataklardan alacağız çünkü zaten anne yanı için park beşiği olacak , birkaç sene orda yatar sonra odasına geçer diye düşündük

Aa. Yok mu kimse yanınızda? Arkadaş , komşu falan? Eğer öyleyse cidden ağırlaşmadan halletmek lazım. Bizim bebek odası da dolu. Boşalacak, boyanacak, temizlenecek. Ama görümcem yapacağın zaman haber ver dedi. Yardım edecek bana inşallah
Benim evimde 3 tane gömme dolap var. O yüzden aldıklarımı koydum bi yerlere bundan sonra alacaklarım için de yer var. Sadece bebek bezleri biraz zorlanabilir belki ama valla instagramda görüyorum. 26 haftalık hamile kız. Odasında her şeyi hazır maşallah biz mi çok umursamazız acaba
Uf. Anne yanı için park beşik ya da öyle büyük beşikler çok mantıklı aslında. Benim aldığım 6 aya kadar kullanılıyor anca. Sonradan bi pişman oldum ama tam araştırmadan kaynanamlar almak istediler. Şey yapamadım. Odasına normal beşik almak istiyorum. Klasik ahşap. 4-5 yaşa kadar kullanır ama

Malesef kimse yok, ailem uzakta. Eşimin de öyle pek akrabası yok, görümcem kaynanam filan yok mesela benim. Öyle olunca böyle durumlarda hep bi başımıza kalıyoruz, sağlık olsun artık.
Bebek bezi stoklamadınız inşallah kime sorsam sakın Stok yapma her bez her bebeğe uymuyor pişik yapabilir dediler diye ben sadece iki paket aldım başka almayacağım şimdilik.
O dediklerinizi ben de görüyorum ya odayı filan hep halletmişler, kıyafetleri yıkayıp ütüleyen bi kaç haftaya hastane çantası hazırlayacağım diyen bile duydum bence biz normaliz ya onlar aceleci
Valla işte acemiyiz hata olabiliyo bazen. Ben de hep park yatak övgüsü duyunca hoşuma gitti onu düşündüm. Çevremde doğum yapanlar bi süre çocuğu yanlarında tutuyolar, park yatak mantıklı geldi o yüzden. Ama sizin gibi yapan da var yani sıkmayın canınızı, düzeninize göre zamanla şekillenir eksikler.

Çok geçe bırakmayın o zaman siz. Yavaş yavaş halletmeye çalışın ağırlaşmadan.
Valla 4 paket 2 numara bez aldım ben. Prima markası ama. Primada şikayet yok genelde. O yüzden. 1 numaradan da bi kaç paket alırım mecbur. Kalanını lazım oldukça alırım gibi
Ben biraz daha beşik , dolap falan araştırırım. 2-3 haftaya alırız. Sonra oda boyanır, temizlenir. Dolap falan kurulur. Sonra yavaştan halı ve perde falan alırım. Dekor şeylerini. Sonra da kıyafetleri yıkmaya başlarım inşallah. Ayyy. Baya baya yaklaştı zaman

İşte biz de önümüzdeki hafta odasını alsak, oda gelene kadar odasını boşaltır temizleriz. Ekim sonuna en geç biter o iş inşallah.
Sonrasında da kıyafete başlarım bi kaç haftada alıp bitirsem en geç kasım ortası yıkayıp ütülerim diye düşündüm. Geç mi kalırım acaba ya şimdi bi şüpheye düştüm
Asıl önemli konu olan isim kalıyo geriye eşimi sıkıştırdım bu pazar oturup karar vericez diye bakalım
Valla sormayın ya yaklaştı sardı beni heyecan

Kızlar 5+6 da kesemiz göründü kalp atışı için on beş gün sonra gel dedi. Ama yolk kesesi bebek var mı yok mu demedi sizce içinde görünün hafif yuvarlak kısım yolk kesesi midir?anlayan var mı acaba
bebiş daha cok minik nohut tekrar gidince gozukur insallah

Selamlar nerdeyse ilk sayfadan beri okuyup geldim maşaAllah ne kadar güzel bir gebiş arkadaşlığınız olmuş
sevgitek aynı durumdaymışız 3 kayıp maşaAllah Rabbim sağlıkla nasib etsin 4. Gayet sağlıklı sizin
Bende yeniden gebelik sürecindeyim daha kese bile göremedim ama forumda o kadar olumsuz konuşmaların üstüne ikinizin yazdıkları umut ışığı oldu
2 aslan erkek annesi inşaAllah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz göz aydınlığı evlatlarınıza

Kasım ortası işlerin bitmesi için iyi bir tarih bence. Geriye 1.5 ay kalıyor. Onda da bebişimizin odasına girer çıkar ağlarız işte
Ay evet ya. İsme özel çikolata hediyelik falan yaptıracağım. Onları da ayarladım. Bi isim yok bence oturup karar vermeyle de bi sonuca varamayacaksınız sonra yine bir isim görüp acaba mı diyeceksiniz inşallah karar verirsiniz. Bizimki doğuma kadar sürebilir valla

Ayy. Çok teşekkür ederim. evet. Çok güzel bir gebelik arkadaşı olduk burada. İlk zamandan beri her şeyimizi konuştuk
Ah hiç negatif düşünmeyin. Ben de öyleydim. Hiç olmayacak gözüyle bakıyordum ama rabbim nasip ediyor işte. 26. haftayız şimdi mesela. İnşallah sizinkinin de bu kadar ilerlediği haberini duyarız
Sizin kayıp sebepleri neler?

Aminnnn inşaAllah drmuz ılımlı konuşunca bende bu kez umutluyum
Pıhtılaşmaya yatkınlık varmış bende oğlumuz var hamd olsun onda hiç böyle şeyler olmamıştı sonrasındaki 3 gebelikte kayıp oldu
Ama sizin olumlu konuşmalarınızla bende bayağı bir umutlandım

Ay aynen ya muhtemelen oda yapılınca girip çıkıp tribe gireriz gibi
Biz karar verdik gibi aslında Bi fikir değişikliği yapmazsak Aras koymayı düşünüyoruz inşallah Zaten en son 3 isme düşmüştük sonra ikimizin içine de bu sindi ☺
Biz 27 haftalık olduk bugün 3.trimestere girdik çok heyecanlanmaya başladım artık ya
İsimli kapı süsü filan ben de yaptırcam ama sanırım daha erken ya son ay sipariş etsek yetişir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…