Acillll yolk sac

Yaaaa gerçekten miiii kıyamaaaammmm bu aydan sonra görmek çooook daha güzel bence. Gerçek anlamda küçük bir bebeğe bakıyoruz çünkü 3d falan gösterdi mi peki doktor? Bizim de cumartesi günü randevumuz inşallah
Uygulamadan bana da 2 Ocak falan gösteriyor ama. Zaten tahmini hepsi. Bakalım ne zaman gelecekler
Normal doğuma teşvik eden bir doktora gidilmeli o zaman kesin. Ben de hiç istemem sebepsiz sezaryeni inşallah çooooook kolay normal doğumlar yaparız. Amin amin amin

Evett 3d Baltık hep yüzüne ellerine her yerine çok güzeldi gerçekten öyle minik bi bebek olmuş gerçi minik değil pek biraz irice maşallah ☺ evet ya çok istiyorum normal olmasını ama duam hep sağlıkla ve hayırlı şekilde gelmesi inşallah hayırlısıyla bi avazda doğururuz, bi gideriz böyle açıklık 8 9 cm sancı filan yok aa doğum başlamış 2 ıkınmada dikişsiz tertemiz doğum

Oooh. Ağzından bal damlıyor valla annem beni hiç sancısı olmadan doğurmuş. İnşallah biz de öyle oluruz. Dediğin gibi hastaneye varır varmaz doğuma alırlar. Yarım saatte kucağımıza alırız inşallah
Bizim de yarın sabah randevumuz. Detaylı için. 3d göstermelerini isteyeceğim ben de en son Türkiye’de öyle görmüştük. Merak ediyorum. Değişmiştir şimdi

Valla ben ikiz doğum olduğum için annem sezeryan olmuş ama onun da bizden önceki doğumları normal ve çok zorlanmadığını söyler inşallah genetik bir şeydir de rahat ederiz ayy emin olun bayılacaksınız şu an baya kocamanlar 3d olunca seyir keyfi resmen inşallah gösterirler

Yaaa. İkiz misiniz? Ay ne güzel kız mı erkek mi ikiziniz ?
Şimdiden egzersiz yapmak lazım aslında kolay olması için. Annelerimiz hiç boş durmayıp eğil kalk bir sürü iş yaptıkları için kolay oldu belki de benim eşim de çalışmıyor olunca evde sürekli yardım ediyor bana. Yan gel yat Osman oldum iyice
İnşallah bakalım. Birazdan hazırlanıp çıkacağız

Evet ikiziz, ikimiz de kızız. Hatta üçüzmüşüz ama üçüz düşmüş malesef
Ay sormayın ya ben de öyle bi yatıyorum ki, hava da sıcak çıkıp bi yürüyesim de gelmiyor bunu düzeltmemiz lazım bir an önce
Kontrolünüz nasıl geçti naptınız

Dün gittik kontrole ama hastane kapalıydı. Cumartesiydi ya. Sanırım yanlış randevu vermişler. Az önce çok az bi kanamam oldu. Şimdi acile gidiyoruz. Çok korkuyorum

Görünce hemen yazın nolur, aklım çok sizde kaldı inşallah iyisinizdir
Çok sağol canım. Merak edip yazmışsın iki kere. Biz iyiyiz çok şükür. Dün afedersin lavaboya gidince peçeteye kan geldi biraz işte. Acile gittik hemen. Kan idrar testi falan yaptılar. Bebeğe baktılar sonra. Bi sıkıntı yoktu çok şükür. Kalbi atıyordu. Hareket ediyordu. Suyu da iyiydi. Neden olduğunu bilmiyoruz ama. Öğlen 12 gibi olmuştu. Sadece o zaman. Bi daha olmamıştı. Az önce yeniden geldi peçeteye biraz. Yarın tekrar gideceğiz doktora. Bebeği hissediyorum ama çok şükür

Ayyy çok şükür ya bi an çok endişelendim cidden. Bebek iyiyse sorun yok bi enfeksiyon, yara bile sebep olmuş olabilir. Yine yarın tekrar baktırır içinizi rahatlatırsınız. Kötü bi şey çımmaz inşallah

Ah inşallah ya. Çok ağladım dün gerçekten. Aynı şeyleri yaşamaktan hatta daha kötüsünü yaşamaktan çok korktum. Bugün bi gideceğiz bakalım doktora. Kötü bsey yoktur inşallah

Naptınız gittiniz mi doktora
Evet. Gittik. Geçenki randevu iptal olmuş. Cumartesi olan. Söylememişler bize.
Kendi doktorum gördü bu sefer. Bebeğe baktı. Rahim uzunluğuna baktı. Hiç bir sıkıntı yok dedi. Ev işi yapmayı, spor yapmayı hatta banyo yapmayı bile yasakladı. Duş al çık sadece dedi yani. Artık karın hassaslaştığı için daha da dikkat etmek gerekiyormuş. Sizin de aklınızda olsun. Bir sıkıntı yok çok şükür yani ama arada adet sancısı gibi çok sancım oluyor. Özellikle o olduğunda yatıp dinlenmen gerekiyor dedi.
Bi de dünkü doktor 24. haftadan sonra eğer bsey olursa bebeği doğurtma şansımız var ama 24. haftadan önce bsey yapamayız dedi. O yönden de tehlikeli. İnşallah zamanında sağlıkla gelir

Cidden mii? benim de arada bi bildiğiniz adet sancısı gibi sancım geliyor. Doktoruma dedim genişlemeden dolayı olan ağrılar sen hamilesin hasta değilsin günlük hayatına devam edebilirsin dedi bana Sadece çok efor harcayacağın nabzını yükseltecek işler yapma dedi. Hatta bu hafta 7 saatlik bir yolculuğa çıkacağız. Korktum şimdi biraz, acaba bizim doktor mu çok rahat.
Evet 24.hafta yaşam sınırıymış onun öncesinde yaşama şansı çok düşük malesef. Rabbim minnoşlarımızı bize bağışlasın ya düşün düşün paranoyak oldum cidden

Benimki biraz riskli olduğu için bana bunları yasakladı canım. Normalde zaten hayatımıza olduğu gibi devam etmemiz gerekiyor. Bundan önce ben de öyleydim ama şimdi daha çok dikkat etmem gerekiyor. Ama Kafana takma sen. Bsey olmaz Allah’ın izniyle senin gebeliğinde
Yani normalde genişlemeden kaynaklı sancılar ne sıklıkla olur bilmiyorum ama benim biraz sık oluyor

İnşallah ya, olabilir sizin geçmiş hikayenizden dolayı doktorunuz daha hassas yaklaşmış olabilir. Yavaş yavaş gideriz artık, doktorumuz sorun yok demişti. Haftada bi kaç kez yarım saat kadar süren bel ve alt karın ağrısı yaşıyorum tıpkı regl gibi. Dinlenince geçiyor. Siz kendinize çok dikkat edin bırakın iş filan yapmayın uzanın dinlenin, Allahın izniyle bi şey olmaz inşallah

Yolculukta sürekli hareket edin. Mola yerlerinde durabiliyorsanız durup yürüyüş yapın biraz. Ya da araç içerisinde ayaklarınızı hareket ettirin sürekli. Bi sıkıntı olmaz inşallah.
Benim ağrılarım saatler sürüyor. Karın ağrımdan bahsediyorum. Hatta dün doktorun verdiği ağrı kesiciyi içtim. Onda bile geçmedi ağrı. Anlamadım yani. Bel ağrım gebeliğin başından beri sürekli var zaten. Kendimi bildim bileli de belimde sıkıntı var benim. Tam kuyruk sokumunda. Onunla alakalıdır o artık. Gebe kalmadan önce bile diyordum ben eşime olursa gebe kalırsam belim beni çok zorlayacak eminim ki diyordum. Öyle de oluyor. Bazen gün sonunda ağır iş yapmamış olsam bile yattığım yerde sağımdan soluma dönemiyorum. Bacağımı kaldıramıyorum falan. Bilmiyorum artık. Bakalım

Evet saat başı mola vererek gideceğiz yavaş yavaş inşallah
İşte siz olabildiğince kımıldamamaya çalışın, kendinizi yormayın. Bi sorun olmaz Allahın izniyle, sağ salim alırız kucağımıza

Amin inşallah. Detaylı ultrasonum da 12 eylülde inşallah. 3d falan göreceğiz dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…