acillll.darp raporu

dutyapragi

evimin neşesi seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
1.270
446
Arkadaslar tek bir tokat darp raporuna girer mi.
karşı komşumuz yine hüngür hüngür ağlıyor. Eşi yine dövmüş.
ama sadece tokat atmış. Bıktı. Yakınımızda hastane yok. gerekirse alıcaz. Ama bir tokata verirler mi

Bencede deneyin. Burda bir üye vardi kocasi tokat attığında kulak zarı delinmis. Ciddi bisey bile olabilir

Atılan tokadın şiddetine göre değişir bu durum. Tek bir tokatla rapor alan insanlar yok değil. Yine de bir hastaneye gidip görüşmenizi tavsiye ederim.

Hastanenin acilinde eşinin akrabası çalışıyor. Eğer alamayscsksa gitmek istemiyor.
morarması yok diye gitmekden vazgeçti

Başka hastaneye gitse? Üniversite hastanesi ile devlet hastanesi bakar. Tırnak izi, kızarıklık filan da kanıt değeri taşır. Hatta her şeyi geçtim hastanın ifadesi de önemli. Yeter ki gitsin, olay sabitlensin.

Başka hastaneye gitse? Üniversite hastanesi ile devlet hastanesi bakar. Tırnak izi, kızarıklık filan da kanıt değeri taşır. Hatta her şeyi geçtim hastanın ifadesi de önemli. Yeter ki gitsin, olay sabitlensin.
Bu ilk değilki... herseferinde kavga ediyorlar. Seslerini duyuyorum. Ağlama sesleri geliyor.
tek tokat ve eşi evden çekip gidiyor

Neden vazgeçti ,boşanmayı düşünmüyor mu?

Sayısı ne kadar olursa olsun belgelemedikçe hiç olmamış gibi olacak. Eşine rapor aldığını söylemesine gerek yok, saklasın. Günü geldiğinde mahkemede işine yarar. Uzaklaştırma kararı aldırabiliyor hatta bildiğim kadarıyla boşanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…