Gebeliğe Hazırlık Acillll bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nuurkah

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
310
145
18
Hanımlar iyi geceler. Ben pazartesi günü 10hafta5günlük hamileydim perşembe günü gün içerisinde lavobaya falan sürekli çıktım bişeyim yoktu akşam çıktım Bi baktım iç çamaşırım koyu kan olmuştu siyaha yakındı yanında kırmızı ufak kanamada vardı progestan iğne verdi doktorum uzakta oturduğum için doktora gidemedim yat dedi doktorum pazartesi randevum herşey çok iyi gidiyordu şuan eğer bişeyim yoksa Allahın izni ile 11.hafta 3 günlüğüz sizce neden oldu kaybetmişmiyimdir bebeğimi ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı hiç gelişmemişti 10.haftamda kürtaj olmuştum bu gebelde kan sulandırıcı falan hep kullandım bebeğim çok güzel gelişiyor 1 hafta önden gidiyordu hatta sizce Bi sıkıntı varmıdır şuan az az kahverengi lekem geliyor

Akinti veya koyu leke iyi degil diye biliyorum

Sakin olun. Doktorunuzun numarası varsa arayın.. Acile gidip baktırın.. Genelde ilk aylar yerleşme kanaması yaşanır ama ihmale gelmez..

Benim haftaya tam 3ay olucak doktoruma aradım pazartesiye cagırdı 4 saatlik yolum Allahım evladımı bağışlar inşaAllah bana
İnşaALLAH canım.. çok stres yapma stres iyi değil.. İçinin rahat etmesi için yarın acile git istersen.. Kalp atışlarına bakarlar için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…