acillll...!!! arkadaşlar test yaptım pozitif çıktı hamile miyim ama korkularım var??

Canim hic uzulme ben tek yumurta ve tek tuple hamile kaldim hemde tedavisiz rabbim nasip ederse hic birsey engel degil.dua et bol bol.. moralini yuksek tut.. biraz gec olur ben 4 yil bekledim ama olsun gec olsun hayirlisi olsun.. sakin tedavilere kosup masraf etme daha cok insan stres oluyor ben cok acele etmistim olmuyor diye gitmedigimiz doktor kalmadi.ilacta kullandim tedavide oldum hic biri işe yaramadi.olmuycak artik dedim ne yumurta takibi nede hamilelik dusundum sadece bol bol dua ettim ve mucize oldu hic anlamadan tesadufen hamile oldugumu regl donemim gelmeden ogrendim inanamadim 3 tane kan tahlili yaptirdik ve cok sukur.. umudunu kirma neden olmuyor olmuycak benim sorunum var diye dusunme sakin sen gez dolas uyu yasa gunu ve zamani gelince olucak mutlaka rabbim isteyenden esirgemez sadece imtihan eder..sabir diliyorum ve dua ediyorum senin icin .. insallah hersey gonlune gore olur..

hayırlı olsun...bende 1 hafta sonra test yapmıştım anında çift çicgi olşmuştu ....doktora gıttığimde 6.hafta içindeydım....

inşallah sende yaşayacaksın bu güzel duyguları.. sadece strs yapmayın...bizde bir donem sureklı takıp edıyoduk detaylı bir şekılde...birgun gına geldı o ayda sadece 1 kere ilişki yaşadık ve o ay hamıle kaldım....stres çok onemllı ve doğru zamanda ilşki yaşamak...hergun yapmak sprem kalitesınıde düşürüyor..2 gunde ara ile demiştı doktor bıze...yumurtaların catlayacı gunude bılmek gerekıyor

tesekkür ederim inşallah hayırlısı olur ilk hamilelik olunca stres daha cok oluyo bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…