Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kola gerek var mi bilemedim gayet hareketli uzeri zaten elbisenin altida pamuk seker gibi cok guzel etek ucuna belki buzusturmeli birseyler dusunebilirsin
kol olmasın, bu şekilde güzel.. etek için aldığınız yerdekiler ne gibi önerilerde bulundular?
Tas abarti olur dantel pek gitmez gibi geldi etek ucuna katli olabilirdi ama duz altlar aklima tulu buzusturup cicek sekli minik minik olabilir sanki zevkine uyarsa tabi nekadar anlatabildim bilmiyorum resim bulabilirsem eklerimElbise tek parça kol degilde bi askı taktırmam şart hep kayiyordu denedigimde. Büzüştürmeli mi önerin nasil mesela
Bi askı olmazsa üst taraf habire kayacak incede olsa bi askı istiyorum. Istedigin gibi yapariz dediler taş olsa belki çok fazls olur ama sim attırırsam olabilir gibime geliyor
aslında üzerinize uygun ölçü alındığında kayma yapmaz, ama illa da askı olsun derseniz ;
tek kol askı güzel olabilir, etek için de arka bele fiyonk öneririm.. askı ve fiyonklara örnek olarak aşağıdaki fotoları ekliyorum,
.
Eki Görüntüle 1327534 Eki Görüntüle 1327535 Eki Görüntüle 1327536
Tas abarti olur dantel pek gitmez gibi geldi etek ucuna katli olabilirdi ama duz altlar aklima tulu buzusturup cicek sekli minik minik olabilir sanki zevkine uyarsa tabi nekadar anlatabildim bilmiyorum resim bulabilirsem eklerim
Askısını bilemem ama alt kısmına bir şey yaptırmanıza gerek yok gibi geldi böyle sade de kalabilir uçları bence büzgülü yaptırıp bir de çiçek boncuk taktırmayın bence çookk eskilerde kaldı o.
bildiğim kadarıyla en üstteki tülün altına bir kat simli tül koyuyorlar parlaklık olsun diye ama uçlarına hiç bir şey yaptırma hele ki büzmeli çiçekli bir şey :)Sadece bir sim olsun diye düşünüyorum :)
bildiğim kadarıyla en üstteki tülün altına bir kat simli tül koyuyorlar parlaklık olsun diye ama uçlarına hiç bir şey yaptırma hele ki büzmeli çiçekli bir şey :)
Allahım ne parlak şey. Bu kıyafet son kararın mı? Allah mutlu etsin, nişan güzel şey.