• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll teste bakar mısınız

Delaljiyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
95
28
3
29
Ben silik bir çizgi görüyorum. Sanırım kafayı yedim ama içim içimi de yiyor bı bakar mısınız lutfennnn

Eklentiler

• IMG_20210123_120649.webp
    IMG_20210123_120649.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 408
Kuruma cizgisi olabilir kac dk da cikti bir kac gun sonra tekrarlayin

Canım hayalet bir çizgi var sanki umutlandırmak istemem ama öyle görüyorum🤗 inşalla hamişsindir😍

Canım hayalet bir çizgi var sanki umutlandırmak istemem ama öyle görüyorum🤗 inşalla hamişsindir😍
İnşallah canım benimkinden fazla umudum yok ama seninki bana epey umut verdi. Allah gönlüne göre versin inşallah 🤗

Bence seninkinde de var eğer olmazsa gebelik ozaman hiç çıkmıyor canım içini ferah tut inşallah hamileyizdir😍😍 kaç gün vardı adete?

Bence seninkinde de var eğer olmazsa gebelik ozaman hiç çıkmıyor canım içini ferah tut inşallah hamileyizdir😍😍 kaç gün vardı adete?
Çizgi pembe değil ya kafamı o karıştırdı canım . Benim adete 3 gün var o zamana kadar tekrar test yapsammi acaba

Bu arada testin markası freely di yanılma oluyormu hiç denemişmiydin ben ilk kez kullandım eczacı en çok sattığım demişti
Ben kullanmadım hiç ama forumda okuduğum yorumlarda yanlış çıkan olduğunu söyleyenler vardı ama o markayla hamile olduğunu öğrenenlerde vardı. Bence p.tesi alırsan başka marka bir test ile dene. Ama seninki bence bariz belliydi

Ben kullanmadım hiç ama forumda okuduğum yorumlarda yanlış çıkan olduğunu söyleyenler vardı ama o markayla hamile olduğunu öğrenenlerde vardı. Bence p.tesi alırsan başka marka bir test ile dene. Ama seninki bence bariz belliydi
Bana öyle geliyo kasıklarım batıyo arada bi

Back