- 17 Ocak 2021
- 95
- 28
- 3
- 29
- Konu Sahibi Delaljiyan
Ben silik bir çizgi görüyorum. Sanırım kafayı yedim ama içim içimi de yiyor bı bakar mısınız lutfennnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben silik bir çizgi görüyorum. Sanırım kafayı yedim ama içim içimi de yiyor bı bakar mısınız lutfennnn
Adetime 3 gün var 10 dakikada çıktıKuruma cizgisi olabilir kac dk da cikti bir kac gun sonra tekrarlayin
İnsallaaah ya umarım vardırErken gebelik testin de kuruma çizgisi olmuyo DİE biliyorum rabbim hakkında hayırlısını versin inş vardır![]()
Canım hayalet bir çizgi var sanki umutlandırmak istemem ama öyle görüyoruminşalla hamişsindir
İnşallah canım benimkinden fazla umudum yok ama seninki bana epey umut verdi. Allah gönlüne göre versin inşallahCanım hayalet bir çizgi var sanki umutlandırmak istemem ama öyle görüyoruminşalla hamişsindir
![]()
![]()
Çizgi pembe değil ya kafamı o karıştırdı canım . Benim adete 3 gün var o zamana kadar tekrar test yapsammi acabaBence seninkinde de var eğer olmazsa gebelik ozaman hiç çıkmıyor canım içini ferah tut inşallah hamileyizdirkaç gün vardı adete?
Adet gününde yap bence bideÇizgi pembe değil ya kafamı o karıştırdı canım . Benim adete 3 gün var o zamana kadar tekrar test yapsammi acaba
Öyle yapayım bari , s nden de hayrli haberleri bekliyorum beni habersiz bırakmaAdet gününde yap bence bide
pazartesi haber veririm tabikiÖyle yapayım bari , s nden de hayrli haberleri bekliyorum beni habersiz bırakma![]()
Edelim canimm,pazartesi haber veririm tabikidua edelim birbirimizee
Bu arada testin markası freely di yanılma oluyormu hiç denemişmiydin ben ilk kez kullandım eczacı en çok sattığım demiştiEdelim canimm,![]()
Ben kullanmadım hiç ama forumda okuduğum yorumlarda yanlış çıkan olduğunu söyleyenler vardı ama o markayla hamile olduğunu öğrenenlerde vardı. Bence p.tesi alırsan başka marka bir test ile dene. Ama seninki bence bariz belliydiBu arada testin markası freely di yanılma oluyormu hiç denemişmiydin ben ilk kez kullandım eczacı en çok sattığım demişti
Ben kullanmadım hiç ama forumda okuduğum yorumlarda yanlış çıkan olduğunu söyleyenler vardı ama o markayla hamile olduğunu öğrenenlerde vardı. Bence p.tesi alırsan başka marka bir test ile dene. Ama seninki bence bariz belliydi
Bana öyle geliyo kasıklarım batıyo arada biBen kullanmadım hiç ama forumda okuduğum yorumlarda yanlış çıkan olduğunu söyleyenler vardı ama o markayla hamile olduğunu öğrenenlerde vardı. Bence p.tesi alırsan başka marka bir test ile dene. Ama seninki bence bariz belliydi
Benim batmalar geçti ilginç bir şekildeBana öyle geliyo kasıklarım batıyo arada bi
Bir hafta bariz hissettim bnde bu hafta ara ara yokluyo aynı belirtiler aslındaaBenim batmalar geçti ilginç bir şekildegöğüs ağrısı var sadece
İnşallah ya ama kafama çok takıldı var mı yok mu zaman gecmiyor resmenBir hafta bariz hissettim bnde bu hafta ara ara yokluyo aynı belirtiler aslındaaboşa umutlanmıyoz inşallah
![]()
Okadar iyi anlıyorum ki seni.. eşime bunu hemen söylemek istiyorum ama tutuyorum kendimiİnşallah ya ama kafama çok takıldı var mı yok mu zaman gecmiyor resmen![]()