Acilll Kadin siginmada kalmis olan varmi yardim edin

Cocuk bakici değil de yasli bakici olabilir belki.
Gercekten insanlar her basvuran yatili bakiciyim diyeni evlerine sokup bi de cocuk emanet ediyor mu ki? Asla yapmazdim ben öyle bir şey.
Ben olsam yaşlı büyüğümü de tanımadığım birine emanet edemem.

En iyisi önce sığınma evi orada kalırken ajans ile görüşmek.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Ben olsam yaşlı büyüğümü de emanet edemem.

En iyisi önce sığınma evi orada kalırken ajans ile görüşmek.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Bazilari yaşli bakici icin kalacak yeri olmayan kişileri de tercih ediyor. Arkadaşim da oyle birine bakiyordu bir ara hatta.

Bazilari yaşli bakici icin kalacak yeri olmayan kişileri de tercih ediyor. Arkadaşim da oyle birine bakiyordu bir ara hatta.
Yooo bakılır ya da baktırırılır. O konuda sıkıntı olmaz.
Ama ya tanıdık olsun ya da referans olsun isterim ben.

Yapıyor olsaydı bunlar başıma gelmezdi çocukluğumdan dır eziyet görmedim

Madem çocukluğundan beri baban bu şekilde davranıyor. Hayatını kurmak için acele et.

Mutlaka para kazanmalı, ayrı bir dünya kurmalısın.

Sonra eğitimine uygun bir iş bulursun daha rahat hayata geçiş yaparsın.

Ama önce oradan kurtulmaya bak.

Esra Erol, Serap Paköz ya da Müge Anlı’yı arayabilirsin. Onlar da çok yardımcı oluyorlar.

Gercekten insanlar her basvuran yatili bakiciyim diyeni evlerine sokup bi de cocuk emanet ediyor mu ki? Asla yapmazdim ben öyle bir şey.
Çook çokk zor durumda kalanlar bu yola başvuruyor. Rahat emanet edilmez tabi

Bende herhangi bir referansı olmayan birine yaşlı ve çocuk da emanet edemezdim sanırım. Kim ve ne olduğu belli değil sonuçta.

Bence önce bir gidin kadın sığınma evine. En azından kafanızı toplarsinjz. Orda psikologlar da görev alıyor. Size yardımcı da olurlar. Orda kalırken de iş ararsınız. İsterseniz farklı bir ilin sığınma evine de götürebiliyorlar sizi öyle biliyorum. Burada sormaktansa gidip ya da arayıp görüşüp bilgi almak daha sağlıklı geliyor bana

Madem babanızın durumunu biliyorsunuz neden bir işe girmediniz iyi kötü ilk aşamada bir işe girer sonra toparlandığım zaman daha iyisini arardım. Kadın sığınma evinden çıkınca ne olacak. Önce iş bulun sonra çıkın o evden öyle beş parasız pulsuz çok zorlanırsınız.

3 ay tutuyorlarmis önce kadın sığınmaya git , daha sonrası, iş bakarsın kendine , muge anlinin telefon hattı var orayı arayıp yardım talep ede bilirsin biri daha yazmis bence çok mantıklı, işte ailelerimizi seçemiyoruz nasıl bi baba kızını evden kova bilir ki olucak iş degil gerçekten

Mahalle muhtarlığına gidip durumunuzu anlatın.İş bulma konusunda yardımcı olabilir.Muhtarlara işçi,eleman arayan yerlerden bilgi ve talep gelen yerler var.Size göre bir iş bulunur.
Bunun dışında 183 ü arayıp,görüşün.Uğradığınız şiddetten ve çaresizliğinizden,intihar etmeyi düşünür hale geldiğinizden bahsedin.Yardım isteyin.Sığınma evi konusunda yardımcı olacaklardır.Umutsuz olmayın.Herşeyin bir çözümü oluyor,üzülmeyin.Allah yardımcınız olsun.

Yatılı bakıcı arayan inanılmaz sayıda insan var. Annem de bir ara hastanede bakıma ihtiyaç duyan yaşlıların başında duruyordu. Annemde kendi paramı kazanırım size muhtaç değilim kafasında bir insan olduğu için müdahale etmedim. Çocukları başka memleketlerde yaşayan insanlar genelde bu yolu tercih ediyor. Önce bu şekilde başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…