- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Ben de kadın sığınma evine git dedim zatenKalacak yerim olsa kadın siginmada ne isim var
Yerinde olsaydım Yatılı çocuk bakıcı ilanlarına bakardım
Ben olsam yaşlı büyüğümü de tanımadığım birine emanet edemem.Cocuk bakici değil de yasli bakici olabilir belki.
Gercekten insanlar her basvuran yatili bakiciyim diyeni evlerine sokup bi de cocuk emanet ediyor mu ki? Asla yapmazdim ben öyle bir şey.
Ben olsam yaşlı büyüğümü de emanet edemem.
En iyisi önce sığınma evi orada kalırken ajans ile görüşmek.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Yapıyor olsaydı bunlar başıma gelmezdi çocukluğumdan dır eziyet görmedimNasıl yani? Baban evden git mi dedi? Peki annen bişey yapmıyor mu
Bir çok yeri aradım sanki herşey üzerime geliyor gibi bulamadımBazilari yaşli bakici icin kalacak yeri olmayan kişileri de tercih ediyor. Arkadaşim da oyle birine bakiyordu bir ara hatta.
Teşekkür ederimKadın Dernekleri Fedarasyonu acil yardım hattı:
0212 656 96 96 ve 0549 656 96 96
Mor Çatı Kadin Siginagi Vakfı:
(212) 292 52 31-32
Bu numaraları arayıp bir konuşun, yol gösterirler diye düşünüyorum.
Yooo bakılır ya da baktırırılır. O konuda sıkıntı olmaz.Bazilari yaşli bakici icin kalacak yeri olmayan kişileri de tercih ediyor. Arkadaşim da oyle birine bakiyordu bir ara hatta.
Yapıyor olsaydı bunlar başıma gelmezdi çocukluğumdan dır eziyet görmedim
Sahibi.nden sitesinde bakıcı ilanları varNasıl bulucam ne yapicam bilmiyorum ellerim tutmaz halde psikoloji sıfır ıntehar etmemek için yaşamak için sebepler arıyorum şuan ki tek gayem kendimi yaşamaya ikna etmek tutunmaya çabalıyorum
Çook çokk zor durumda kalanlar bu yola başvuruyor. Rahat emanet edilmez tabiCocuk bakici değil de yasli bakici olabilir belki.
Gercekten insanlar her basvuran yatili bakiciyim diyeni evlerine sokup bi de cocuk emanet ediyor mu ki? Asla yapmazdim ben öyle bir şey.
Bende herhangi bir referansı olmayan birine yaşlı ve çocuk da emanet edemezdim sanırım. Kim ve ne olduğu belli değil sonuçta.Cocuk bakici değil de yasli bakici olabilir belki.
Baktım tecrübeli arıyorlarSahibi.nden sitesinde bakıcı ilanları var
Oluyor diye biliyorum benPeki 3 ay sonunda kadın siginmada yaşarken çalışma imkanimizda olabiliyormu hem çalisip hem kalsam iş bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?