- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
Ailem evinde istemiyor beni bugun kadın sığınma evine gitmek istiyorum gitmek için şartlar neler kaç gün kalınıyor hiç param yok çok çağresizim işimde yok iş bulamıyorum yardim edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir polis merkezine başvuru yaparsanız sizi kadın sığınma evine bırakırlar , 3 ay kalınıyor diye biliyorumAilem evinde istemiyor beni bugun kadın sığınma evine gitmek istiyorum gitmek için şartlar neler kaç gün kalınıyor hiç param yok çok çağresizim işimde yok iş bulamıyorum yardim edin.
Peki 3 ay sonunda kadın siginmada yaşarken çalışma imkanimizda olabiliyormu hem çalisip hem kalsam iş bulmam lazımBir polis merkezine başvuru yaparsanız sizi kadın sığınma evine bırakırlar , 3 ay kalınıyor diye biliyorum
Maalesef olmuyorPeki 3 ay sonunda kadın siginmada yaşarken çalışma imkanimizda olabiliyormu hem çalisip hem kalsam iş bulmam lazım
Yerinde olsaydım Yatılı çocuk bakıcı ilanlarına bakardımAilem evinde istemiyor beni bugun kadın sığınma evine gitmek istiyorum gitmek için şartlar neler kaç gün kalınıyor hiç param yok çok çağresizim işimde yok iş bulamıyorum yardim edin.
Nasıl bulucam ne yapicam bilmiyorum ellerim tutmaz halde psikoloji sıfır ıntehar etmemek için yaşamak için sebepler arıyorum şuan ki tek gayem kendimi yaşamaya ikna etmek tutunmaya çabalıyorumYerinde olsaydım Yatılı çocuk bakıcı ilanlarına bakardım
Kalacak yerim olsa kadın siginmada ne isim varÖnce kalacak yerini ayarla,git sığınma evine sonrasını orada düşünür karar verirsin.olumsuza değil olumlu olana odaklan.sagliktan başka her şeyin çaresi mutlaka vardır.
Önce ki konularda bahsetmiştim ama inanın burayada uzun uzun anlatıcak zamanım olmadı kız çocuğu olduğum için babam hiç sevmedi beni ilkdefa degl eskiden dr evden kovardı beniAilen neden istemiyor seni?
o baba dediğin adam, ilerde sana muhtaç kalırsa, bir bardak su bile verme tamam mı?Önce ki konularda bahsetmiştim ama inanın burayada uzun uzun anlatıcak zamanım olmadı kız çocuğu olduğum için babam hiç sevmedi beni ilkdefa degl eskiden dr evden kovardı beni
sosyal hizmetlere gidin ilçenizdeki orda çözüm bulacaklardırAilem evinde istemiyor beni bugun kadın sığınma evine gitmek istiyorum gitmek için şartlar neler kaç gün kalınıyor hiç param yok çok çağresizim işimde yok iş bulamıyorum yardim edin.
Bilmem gerçekten bana çagre olurlar misosyal hizmetlere gidin ilçenizdeki orda çözüm bulacaklardır
Bakiciburada.coma uye ol cokvabuk donus sagliyorlar kadin sığınma da guvenilir gidebilirsinNasıl bulucam ne yapicam bilmiyorum ellerim tutmaz halde psikoloji sıfır ıntehar etmemek için yaşamak için sebepler arıyorum şuan ki tek gayem kendimi yaşamaya ikna etmek tutunmaya çabalıyorum
Google da aratacaksın işte buraya yazdığın gibi. Yatılı iş ilanları diyip ilanları inceleyip arayacaksın ama bu psikolojiyle bence bu doğru fikir değil sığınma evinde biraz kafanızı toplayın sonra iş bakarsınızNasıl bulucam ne yapicam bilmiyorum ellerim tutmaz halde psikoloji sıfır ıntehar etmemek için yaşamak için sebepler arıyorum şuan ki tek gayem kendimi yaşamaya ikna etmek tutunmaya çabalıyorum
Kadın Dernekleri Fedarasyonu acil yardım hattı:
0212 656 96 96 ve 0549 656 96 96
Mor Çatı Kadin Siginagi Vakfı:
(212) 292 52 31-32
Bu numaraları arayıp bir konuşun, yol gösterirler diye düşünüyorum.