Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ACİLLL....boya rengı beklıyorum...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
38
İstanbul
arkadaşlar yenı evıme gecıyorum salonuma uygun Boya rengı soruyorum sıze.bu koltuğa perdeye halıya ne renk gıder.fikirlerinizi acil tarafından beklıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odan bol güneş alıyorsa, marsall kum bejine boya ...Ben hafta sonu boyadım.Çok aydınlık ve ferah oldu.Tavsiye ederim.Üstelik koçtaştan alısan boyayı kum bejinin açık ve koyu tonlarında istediğin rengi seçme özgürlüğün var.Kolay gelsin.

canım sahra beji koyu kaçmazmı daha açık tonlar daha iyi göstermezmi ben hala karar veremedim
sahra beji çok koyu bir ton değil ki, duvara vurulduğu zaman gayet açık ve iç açıcı duruyor yine de siz bilirsiniz ama evlenmeden önce evimiz de kullandığımız polisanın sahra bejiydi ve duvarda cokda güzel duruyordu halının içinde ki zemin rengi işte ona bakınca aklıma geldi zaten ve perdelerimiz seninkilerin rengindeydi artı koltuklarını da çok daha kaliteli ve tok gösterir ;)

biraz abes olacak ama eklentide ki resme bak duvarda polisanın sahra bejini kullanmış ustalar :) bence halının içindeki tonlar perde ve koltuklarında mevcut bir de duvarda eksik kalan tonu kullanırsan çok daha iyi bir tamamlama olur ;)
$127.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için oturma odamda kum bejini kullanmıştım çok şık duruyor oda bir nevi sahra bejine yakın birenk tavsiyelerinizi dikkate alıcam bakalım hangisi olucak

Back
X