Acill !!

Bak mesela Hacettepe Fen Fakültesinin add dropu bayramdan sonra inşallah öyle bişi vardır senin okulunda da

Yarim donem kaybeder miyim gercekten ya
benim okuduğum üniversitede öyle.
örneğin dersler 28 eylül de başlayacak. ders kayıt dönemi 1-21 eylüldür.
22 eylül de yalvarsanız kayıt yaptıramazsınız.
dediğim gibi danışmana ulaşmakta fayda var gerçi idari tatil şu an bulabilir misiniz bilmem.

Ayni sehir degil malesef 3 saatlik mesafe var yarin arife gunu ya arasam bile ulasabilecek miyim bilmiyorum gerekirse giderim de ama arife olmasi dusunduruyo ya halledebilirim insallh
Gitme arife çalışmazlar resmi tatil

Ya sansa bak farkettigim zaman da arife gunune denk geldim allahm ya

dilekceyle falan halledebilir miyim ki
Dilekçeni bayramdan sonra verebilirsin dilekçe resmi bi belgedir ona cevap vermek zorundalar amca cevaplarının olumsuz olması da olası bi durum tabii. Şimdi bi sakin ol add drop haftası var mı varsa ne zaman araştır çünkü dediğim gibi bazı okullarınki bayramdan sonra inşallah sana da denk gelir

Tamam ben onu arastiriyim ya insallah halledebilirim

Hangi okuldaysan akademik takvimi bulup bak. Ekle-sil tarihleri gecmişse kendin halledemezsin. Bu arada üniversiteler 9 gün tatilde. Resmi yazı geldi tüm üniversitelere. Ben de öğretim görevlisiyim. 1. Sınıfların danışmanlığını yapıyorum. Ekle sil haftası gecmişse danışmanına gidersin Pazartesi günü. Bizler sistemi zorunlu hallerde açtırıp kayıtları düzeltebiliyoruz. Bence senin danışmanın da yardımcı olacaktır.

Hocam ben baktim bizim ekle sil haftasi bayramdan sonrayms yani pazartesi gittigimde yapabilirim dimi sorun cikarmazlar

Anladım
Bölümümüz aynı
Danışmanının telefonunu bulmaya çalış direk ona ulaş bence
Halledersin

Hocam ben baktim bizim ekle sil haftasi bayramdan sonrayms yani pazartesi gittigimde yapabilirim dimi sorun cikarmazlar
Ekle sil haftasında kendin yapabilirsin kaydını. Hiçbir sorun olmaz. Kaydını yaptıktan sonra kayıt evrakının çıktısını alıp danışmanına gidebilirsin. Herhangi bir eksik varsa seni uyaracaktir.

Ekle sil haftasında kendin yapabilirsin kaydını. Hiçbir sorun olmaz. Kaydını yaptıktan sonra kayıt evrakının çıktısını alıp danışmanına gidebilirsin. Herhangi bir eksik varsa seni uyaracaktir.
Tamam hocam cok tesekkur ederim herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…