Yarin da arife gunu ulasabilir miyim bilmiyorum. Ya nasil boyle bisey yaptim anlamiyorum ya dersleri alamazsam bu donem bosa gidecek hersey offOkuldan okula gösterilen tolerans değişebilir. Yarın ilk iş öğrenci işlerini ara. Ama böyle bi tolerans yoksa uzayabilir. Biz ders seçimi olacağı akşam seçmelileri kapabilmek için bilgisayar başında nöbet tutardık mesela ve tolerans yoktu aldıysan aldın alamadıysan alamadın.
Benimde daha ilk senem oldugu icin kaydimi da internetten yaptim. ilk donem ders secimini onlar yapar dedi suc bende ama tolerans gosterirler mi ki bilmiyorumAdd/drop haftasını da kaçırmışsın.
Ya yaz okuluna kalacaksın ya okulun 1 dönem uzayacak.
Arkadaş lafıyla olmaz bu işler, ilk bunu duyduğunuzda gidecektiniz danışmanların ofisine.
Ayni sehirde degilim ama yarin arife gunu ulasabilir miyim onlaraHatirladigim kadariyla siz internetten derslerinizi seciyorsunuz sonrada danismaniniz dersleri onayliyor.
Bence yarin bolumunuze gidin ve danismaninizla gorusun, riske atmayin.
Benim de başıma gelmişti 1.yılımın 1.döneminde, bana paket program demişlerdi.Benimde daha ilk senem oldugu icin kaydimi da internetten yaptim. ilk donem ders secimini onlar yapar dedi suc bende ama tolerans gosterirler mi ki bilmiyorum
Bazı okullarda öyle oluyor, mesela ben gecen sene 1.sınıftım tüm derslerim secili gelmişti. Ben birtek istediğimi şeyi ekleyebilirsem ekleyip danışmana göndermiştim. Ama bu sene öyle olmadı hepsini kendım seçtım. Hatta ben ders kayıt sistemi açılacağı zaman 1 saat onceden pc başına geçip beklmeye başlıyorum millet hemen alıyor kota doluyor. Arkadaşına nasıl güvendin önemli bir şey buY
Ayni sehirde degilim ama yarin arife gunu ulasabilir miyim onlara
Add/drop haftasi ne oluyorBenim de başıma gelmişti 1.yılımın 1.döneminde, bana paket program demişlerdi.
Sonradan öğrendim ki bizim bölüme öyle değilmiş.
Add/drop haftasında halledebildim şansımdan, yoksa okul 1 dönem uzayacaktı.
Ya insallah halledebilirim ya boyle biseyi nasil onemsemedim aklim almiyo ya yarin arife gunu okula ulasabilir miyim kiBazı okullarda öyle oluyor, mesela ben gecen sene 1.sınıftım tüm derslerim secili gelmişti. Ben birtek istediğimi şeyi ekleyebilirsem ekleyip danışmana göndermiştim. Ama bu sene öyle olmadı hepsini kendım seçtım. Hatta ben ders kayıt sistemi açılacağı zaman 1 saat onceden pc başına geçip beklmeye başlıyorum millet hemen alıyor kota doluyor. Arkadaşına nasıl güvendin önemli bir şey bu
Öğrenci işleriyle bir konuş umarım halledebilirsin. Sistemi bilmiyordum falan de.
Yarim donem kaybeder miyim gercekten yaarkadaş sözüyle hareket edilir mi hiç.
muhtemelen yarım dönemlik kaybınız olacak, danışmanınıza ulaşabilirseniz durumu anlatın ancak bu işler sistemden yürüyor artık.
ders kayıtları kapandıysa yapacak bir şey yok.
Tatil oldu ya açıkcası pek bir bilgim yok, ama dene bir mail falan at. Halledebileceğini umuyorumYa insallah halledebilirim ya boyle biseyi nasil onemsemedim aklim almiyo ya yarin arife gunu okula ulasabilir miyim ki
Dersleri ekleyip silebildiğin hafta . Ders kaydından bir düre sonra cayma hakkı gibi düşünebilirsin.Add/drop haftasi ne oluyor
Ayni sehir degil malesef 3 saatlik mesafe var yarin arife gunu ya arasam bile ulasabilecek miyim bilmiyorum gerekirse giderim de ama arife olmasi dusunduruyo ya halledebilirim insallhDers seçimini danışman yapar ders kaydını sen yaparsınnnnn.Yanlış anlamışsın.İlk dönem seçmeli dersi kendin seçmiyosun ama verilen dersleri otomasyondan sen kayydedersin.Ama neyse telaş etme okulunun öğrenci işlerini ara yada okula git öğrenci işlerine yakındaysan.onlar halledebilir diye düşünüyorum.Halledilir bence.