- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 27
- Konu Sahibi Cigeripesparayok
-
Meraklı melahat olarak hemen foto aradım ve bulamadım
Haha çok bakmadım heralde. Gidiyorum foto bulmayaİlk dakkada buldum ben nasıl bulamadınıztek meraklı Melahat siz değilsiniz bakın
Üzgünüm bilmediğim için sadece iyi niyetten sormustumhiç demesen kimse görmeyecekti.
şimdi hepimiz baktık.
Üzgünüm bilmediğim için sadece iyi niyetten sormustum
Böyle yapsam silinirmitek tek fotoların olduğu mesajları şikayet et butonundan silermisiniz diye yaz.
Böyle yapsam silinirmi
Size veya bir yakınıza ait yüzün göründüğü, kişinin kimliğini deşifre eden fotoğraflar silinir, onun dışındaki görseller silinmez mesela ultrason görüntüsü, tahlil sonuçları(isim soyad tc yazmıyorsa tabii) ama içerik silmek yasak olduğundan içerik silme sebebiyle banlanırsınız.Kızlar buraya yukledigimiz konu içerisindeki fotoğrafları silebilirmiyiz
Çok teşekkür ederim fotoğraflarımı şikayet edip mi bildirebilirimSize veya bir yakınıza ait yüzün göründüğü, kişinin kimliğini deşifre eden fotoğraflar silinir, onun dışındaki görseller silinmez mesela ultrason görüntüsü, tahlil sonuçları(isim soyad tc yazmıyorsa tabii) ama içerik silmek yasak olduğundan içerik silme sebebiyle banlanırsınız.
Evet fotoğrafları şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, ayrıca fotoğraf sildirmek istediğinizde bir derdim var bölümüne konu açmayın, bir derdim var bölümüne uygun bir konu değil konu dışından banlanmanıza sebep oluyor, şikayet et butonuna basınca biz zaten inceleyip silme kriterlerine uygunsa siliyoruz ama dediğim gibi silme işlemi yasak olduğundan banlama işlemi de yapıyoruz, incelediğim kadarıyla fotoğraflarınız sizi deşifre edecek görseller olduğundan silinecek, bir süre banlı kalacak sonra yeniden aktif olacaksınız.Çok teşekkür ederim fotoğraflarımı şikayet edip mi bildirebilirim
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim silme işlemi belli bir suredemi gerçekleşiyor ,banlamışsam hep öylemi kalırSize veya bir yakınıza ait yüzün göründüğü, kişinin kimliğini deşifre eden fotoğraflar silinir, onun dışındaki görseller silinmez mesela ultrason görüntüsü, tahlil sonuçları(isim soyad tc yazmıyorsa tabii) ama içerik silmek yasak olduğundan içerik silme sebebiyle banlanırsınız.
Gerçekten çok teşekkür ederim.Evet fotoğrafları şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, ayrıca fotoğraf sildirmek istediğinizde bir derdim var bölümüne konu açmayın, bir derdim var bölümüne uygun bir konu değil konu dışından banlanmanıza sebep oluyor, şikayet et butonuna basınca biz zaten inceleyip silme kriterlerine uygunsa siliyoruz ama dediğim gibi silme işlemi yasak olduğundan banlama işlemi de yapıyoruz, incelediğim kadarıyla fotoğraflarınız sizi deşifre edecek görseller olduğundan silinecek, bir süre banlı kalacak sonra yeniden aktif olacaksınız.
Ayrıca size tavsiyem fotoğraflarınızı herkesin göreceği alanlara eklemeyin ki kimliğinizi açık etmeyin, gizliliğiniz ihlal edilmesin.
Onun yerine KK Medya bölümüne ekleyin, KK Medya'ya eklenen fotoğrafları silmek serbesttir, o bölümü ziyaretçilere kapatma, her üyenin göremeyeceği şekilde kısıtlama özellikleri mevcuttur, istediğiniz zaman da silebilirsiniz ve içerik silme işlemi yapılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?