• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill su an saat kac ? esim ise gitcek bugun ?

Şuan tel saatin 8:20 yanı bu saat doğrumu

Uykumu daha atamadim sanırım anlayamadım eğerbu saat ddoğruysa sıcacık yatağı terk etmek yerine uyuyor numarası yapayım
 
E ben dün telefonumun saatini otomatikten cikartmistim. Niye yine geri almış saatim. Alá alaa
 
[QPezentabLkonteS, post: 43208780, member: 182361"]Matmazelim saat 09 19[/QUOTE]


Amaniiinnn gercek miii bugün pazar:110: herkes evde bir dünya iş var :KK43:saat olmuş dokuz mevsim kış ve soğuk hiç sevmiyorum sıcacık yatak :KK14:


Neden bu kadar zor herşey:KK51::KK48:

En iyisi ben ölü takliti yapayim:KK47::KK45:
 
Konu açan arkadaşım sayenizde farkettim hiç dikkat etmemişim dünden beri aslında çok uyarı yapılmış ;) eşimi geç kalmaktan kurtardınız çok önemli bir işi vardı. Evlerimizde duvar saati kalmamış ki herşey telefon tablet bilgisayar olmuş. Bugün gidip evimize duvar saati alıcam :)
 
benimkide tlf saati geriye alınca 6.30 sanmış. halbuki 7.30 muş. arkadaşı aradı da öyle hazırlanıp gitti derse.
 
Hiç dış dünyadan haberiniz yok heralde bütün kanallar avaz avaz bağırdı. Hadi hiç bişey bilmiyosunuz evde hiç masa,kol ve duvar saatiniz yok muu ya? Bu konu baydı artık bugün milleti.
 
Back